3 üncü çocuk haberi

Nasil yapiyosunuz ya bi de korunurken biz 8 aydir afedersiniz b.k bocegi gibi debeleniyoruz yine olmuyor bence aldirin 3.5 aylik bebeginize yazik dogacak olana ayri yazik size apayri sezeryandan sonra cok zor bu surede rahmin toplanmasi
Ha kucagimdaki bebeği kaybetmişim ha karnımda ki bebeği aldırmısim ne farkediyor ki aldırmam kesinlikle sadece çok zor geçecek benim için umarım sağlık problemi yaşamam arada kısa sezeryanim var korunsun bile bu dünyada ekmeği olan bi şekilde dünyaya geliyor allah size de nasip etsin

tebrik ederim benim bebeğim de 11 aylıkken plansız kaldım hala eşimden başkası bilmiyor zor olacak ama ilerde daha iyi olacak inş :bicak:günlerdir ağlamaktan sonraki tesellim :deli:
Benimde aynısı olmuştu . Kolaylıklar dilerim :hamarat:
Ben büyüttüm 4 , 2.5 yasindalar . Darısı başına :KK50:

Evet canım Rabbim evlatlarımızın sağlık problemiyle sınamasın bi şekilde büyüyecek ama annem her lafa konu arasında sakın sakın yeter 2 tane diyip duruyordu halbuki kimseye yüküm olmadı 1 gece hastane kaldı lohusaligim da ev işi hep eşime kaldı yanımda evde de kalmış değil dır hastane dışında kızımı bırakmadım hiç anneme 2 tane kızım var şimdilik bakalım 3 üncusu supriz yumurta
Sağlıkla doğup büyüsün. Kendinize güvenin daha öncekilerden tecrübe de var.

Ha kucagimdaki bebeği kaybetmişim ha karnımda ki bebeği aldırmısim ne farkediyor ki aldırmam kesinlikle sadece çok zor geçecek benim için umarım sağlık problemi yaşamam arada kısa sezeryanim var korunsun bile bu dünyada ekmeği olan bi şekilde dünyaya geliyor allah size de nasip etsin
Çok güzel bi düşünce tebrik ederim can sonucta ha kucakta ha karında Rabbim verir bi kolaylık hayırlı olsun kim me derse desin esinle senin aranda bi durum ikiz gibi ne güzel yaa :)Allah kolaylık versin inşallah

İki sezaryan canim

canım acilen doktora gidip danış.
telaşlandırmak istemem, belki çok da güzel bir hamilelik geçirirsin, ama benim iki sezeryan doğumum arasında tam 3 yıl olmasına rağmen ikinci hamileliğim çok zorlamıştı. bu kadar erken bilemedim, doktorun seni yönlendirecektir.

Kondomun delik olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Kocaman bir delik mi oluyor? Vajinanın ıslaklığından ben hiç anlamıyorum delik var mı yok mu anlayanları merak ettim nasıl anlıyorsunuz?

3,5 ay çok küçük bebeğiniz vücudunuzda toparlanmadı daha yanınızda bir destekci şart hamilelik sürecinde be kendinize çok iyi bakmanız lazım. Yaşayacak ömrü varsa oda aranıza katılacaktır

Kondomun delik olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Kocaman bir delik mi oluyor? Vajinanın ıslaklığından ben hiç anlamıyorum delik var mı yok mu anlayanları merak ettim nasıl anlıyorsunuz?

3,5 ay çok küçük bebeğiniz vücudunuzda toparlanmadı daha yanınızda bir destekci şart hamilelik sürecinde be kendinize çok iyi bakmanız lazım. Yaşayacak ömrü varsa oda aranıza katılacaktır
Şöyle ilişki sonra si bakılıyor kondom yırtılma olmuş biraz ya kendiliğinden delikdi farketmedik yada ilişki arasında oldu

canım acilen doktora gidip danış.
telaşlandırmak istemem, belki çok da güzel bir hamilelik geçirirsin, ama benim iki sezeryan doğumum arasında tam 3 yıl olmasına rağmen ikinci hamileliğim çok zorlamıştı. bu kadar erken bilemedim, doktorun seni yönlendirecektir.
Kesinlikle beni düşündüren aradi kisa olan sezaryan zaten daha henüz yaram iyileşmeden 3 üncü çocuk inşallah kolay bir süreç geçiririm

Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden
Ben kIzım 6 aylıkken hamile kaldım ve yaşadğm tek sıkıntı insanlardı:) hala daha annem söylenir. O yüzden tavsiyem canını sıkmak istemyrsan uzum süre asla kimseye söyleme. Çnkü benm bi ara gerçektn çok moralimi bozmuşlardı. Ki kvgil ve cevresine 5.aydan sonra söylmştm. Onların tepkiside beni çok üzmüştü. Şmdki aklım olsa herkes doğunca duyardı.
Korkma ve lutfen hamileliğin tadını çıkar. Allh nasip etmiş artık 3ten sonra dikkat edersinz

hayırlı olsun vitamin kullanmaya baslayin hemen beslenmeye cok dikkat edin allah tamamina erdirsin zor ama olmus artık ayrıca 3 cocuklu olmak cok güzel allah nasip ederse benim 2. insallah rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Back
X