3 üncü çocuk haberi

Kesinlikle beni düşündüren aradi kisa olan sezaryan zaten daha henüz yaram iyileşmeden 3 üncü çocuk inşallah kolay bir süreç geçiririm
Birşey olmaz Allah in izni ile görümcem ikinci ayında hamile kaldı aynı yil içinde ikinci çocuğu da doğurdu hicde bir şey olmadı

Üzülmeyin. Milletin ne demeye hakkı var ki? Annesi belli babası belli... Neden cekiniyorsunuz? Hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun. İkiz gibi düşünüp buyuturseniz sıkıntı olmaz

Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden
oo masAllah canim.bosver kimsenin dedigine bakma . Rabbim bizede ve tum isteyenlerede versin. istemeyince oluyo da isteyince olmuyomu ne anlamadim tovbestagfurullah 4 senedir can atiyom tik yok ta:KK66:) masAllah sana nediyim.

Masallah suphanallah bereket tanrisi gibisiniz. Vardir bunda da bir hayir. Panik yapmakta ve saskin olmakta da son derece haklisiniz:anneadayı:

Yanlis anlamadim dimi? Dogum kontrol hapi kullanmiyorsunuz ve nasil hamile kaldiginizi anlamadiniz. Sakin dogum kontrol hapi kullanmadiginiz icin hamile kalmis olmayasiniz ? Bu bir di.

Ikincisi, dogum kontrol hapi kistinizi buyutmez aksine olusumunu engeller. Siz doktor yerine kasabami gittiniz ne yaptiniz?

Ucuncusu, Cok sanslisiniz. Cunku benim bebegim 3 1/2 aylikken her 40 dk uyanirdi. Degil kocamla ayni yatakda yatmayi ben firsat buldukca uyumaya calisirdim. Esimle birliktelik aklima bile gelmezdi.

Neyse dusunmeyin birlikte buyurler artik. Ama siz de alin artik onleminizi yoksa bir sene sonra yine acarsiniz bir konu "Bu Sefer nasil hamile kaldim anlamadim" diye

Merhaba arkadaşlar
3.5 yaşında bir kızım 3.5 aylık bebeğim var ve yine hamile olduğumu öğrendim nasıl olur bilmem doğum kontrol ilacı kullanamıyorum kist ı büyüttüğü için birkeresinde yumurta kıstım patlamisti sezaryen doğum yaptım 4 ay geçip spiral taktiracaktim fakat geçen lerde lekelenme yaşadım hiç ihtimal vermiyordum ama ikinci çizgi çıktı hala şaşkınım korunma yontemimzde vardı nasıl olur neler bekler beni ardiardina bu kadar yakın arasında olup doğumun da herhangi bir sıkıntı yaşadımi merak ediyorum henüz Dr a muayene olmadım etrafım da ki herkesin bi tepki verecek hele annem bu kadar küçük çocuk ark arkaya bide açıklama yaparak dan tepki koyacaklar yazım hataları var biliyorum olayın şaşkınlığı ile düz yazdım kusura bakmayın şimdiden

Allah kolaylık versin ve doktora gidip emin olun önce bence.

Kim ne tepki verecek diye endiselenmeyin kimin aklına gelir bu " süt korur " diyor büyükler.

Hamile iseniz bebeginiz istenmeyen bebek olmayacak.Nasip böyleymiş Allah kolaylık versin ikiz olarak düşünün birini bırakabilir miydiniz :)
Bebeginizin ikizi geliyor deyin gitsin

Yanlis anlamadim dimi? Dogum kontrol hapi kullanmiyorsunuz ve nasil hamile kaldiginizi anlamadiniz. Sakin dogum kontrol hapi kullanmadiginiz icin hamile kalmis olmayasiniz ? Bu bir di.

Ikincisi, dogum kontrol hapi kistinizi buyutmez aksine olusumunu engeller. Siz doktor yerine kasabami gittiniz ne yaptiniz?

Ucuncusu, Cok sanslisiniz. Cunku benim bebegim 3 1/2 aylikken her 40 dk uyanirdi. Degil kocamla ayni yatakda yatmayi ben firsat buldukca uyumaya calisirdim. Esimle birliktelik aklima bile gelmezdi.

Neyse dusunmeyin birlikte buyurler artik. Ama siz de alin artik onleminizi yoksa bir sene sonra yine acarsiniz bir konu "Bu Sefer nasil hamile kaldim anlamadim" diye
Şöyle açıklık getireyim bir evlilikte cinsellik on planda dır kadın ve erkek için de sizin aklıniza gelmiyor da olabilir
İkincisi doğum kontrol hapı emziren annelere önermiyorlar
Ve son olarak 3uncusu benim sol over polikist tehlike kist olduğu için bir kere patladı içeri yayıldı kan değerim düştü hastaneye yattım serum iğneyle iltihap kurudu yoksa ameliyat olucak dim yumurtalığı alacak di bu doğum kontrol hapını bana kasap değil çapa tip fakültesin de ki Dr söyledi kullanmayacağımı spiral ve kondom önerdi
Kondom kazası oldu ve hamile kalmışım
Spiral de doğar doğmaz taktırmak mumkün değil 4 ay geçsin öyle takilacakdi ilk kızım da öyle taktirmistim
Umarim kafanızda ki o soru işaretleri kalkmıştır
Başa gelmeden anlamazmis insan ben de düşünürdüm hiç tedbir almiyorlarmi diye ama başınıza gelirse sizde Anlarsınız

oo masAllah canim.bosver kimsenin dedigine bakma . Rabbim bizede ve tum isteyenlerede versin. istemeyince oluyo da isteyince olmuyomu ne anlamadim tovbestagfurullah 4 senedir can atiyom tik yok ta:KK66:) masAllah sana nediyim.
Allah sana da nasip etsin inşallah canim
Ben solpolikist var duzensizdir ona rağmen yumurtluyorum kısmet te varsa bu dünyada ekmeği Rabbim ol der oluyor

Allah kolaylık versin ve doktora gidip emin olun önce bence.

Kim ne tepki verecek diye endiselenmeyin kimin aklına gelir bu " süt korur " diyor büyükler.

Hamile iseniz bebeginiz istenmeyen bebek olmayacak.Nasip böyleymiş Allah kolaylık versin ikiz olarak düşünün birini bırakabilir miydiniz :)
Bebeginizin ikizi geliyor deyin gitsin
Evet bayram bitsin dr la görüşüp netlik kazanacak ona göre vitaminler e baslicam zor olacak bakim ilgi alaka ama Rabbim kolaylığıni verir

Ah ahh.... forumun bir yerinde evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar, gebe kalmak için çare arayanlar.... bir yerinde.... yanlış anlamayın eleştiri, kınama değil. Gerçekten imrendim, gözlerim dolu dolu yerinizde olabilmeyi dilerdim

Ah ahh.... forumun bir yerinde evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar, gebe kalmak için çare arayanlar.... bir yerinde.... yanlış anlamayın eleştiri, kınama değil. Gerçekten imrendim, gözlerim dolu dolu yerinizde olabilmeyi dilerdim
aynen bende bi kizim var bunada sukur 8 yasinda . 4 senedir aklim cikiyo her ay keske keske . senin yerinde olmak isteyen cok var dogru demissin bencede sukur et Allah a B Bihaber34

Üçüncü doğana kadar ilk cocugunuz baya büyümüş olcak kreşe verirseniz evdeki durumdan daha az etkilenir. Böyle durumlarda en önemlisi maddiyat, maddi durumunuz iyiyse hallolur hepsi

Back
X