3. ve son günlüğüm olsun.

Miyora

ilovebackhand
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
376
57
43
Ankara
Daha önceki ikisinin aksine güzelce kilo veririm inşallah bu günlükte. Ayda şu kadar vereceğim, her gün şu kadar kalori alacağım diye bir şey yok. Tamamen kafama göre yapacağım belki de sıkıya gelemiyorum. Belki de kafamı ''diyet'' düşüncesinden uzaklaştırırsam kilo vermeyi başaracağım. 'Tek kuralım' akşam 4'ten sonra yoğurt haricinde bir şey yememek olacak.
Hadi Bismillah

Şu ana kadar 1 bardak kola& 1 adet peynirli gözleme yedim. Bugün tartılamadım yarın tartılacağım.

Sanki aynı kafadanız:)) Sana takılabilirmiyim. Boy 1.56 kilo 73 kendi günlüğümü sürdüremedim bir türlü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanki aynı kafadanız:)) Sana takılabilirmiyim. Boy 1.56 kilo 73 kendi günlüğümü sürdüremedim bir türlü

tabi kii senin kilon bana göre şahane ben 3lü hanelerdeyim malesef:18: yani kolamı da içeyim, kepekli ekmeğimi de yiyeyim belirli kurallar olmasın istiyorum bakalım inşallah veririz ikimizde

piyuuuv 129 kiloymuşum İlk hedef ikili haneleri görmek.
Demin 2 dilim ekmek, 1 domates, kk peynir yedim doydum da bu kadar şeyle. işte hep duygusal açlıktan yiyorum.
Dün yarım lt su içtim bugün 2 lt içmem lazım.

Başarılar canım çok fazla sıkmasan da en azından asitli içecekleri bırakmaya çalış bitanemm

çok teşekkür ederrimm, çok tatlısın Çıkartacağım yavaş yavaş kolayı hayatımdan

rica ederim bitanemm elmalı karışım var onu içebilirsin( 3 yeşil elma 1 limon 1 tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabibre 1 kabuk tarçın 15 bardak suya ekle 10 dk düdüklüde kaynat süzüp dolaba koy içimi süper)
kola yerine ayran kefir bir hafta içmeden dayandınmı zaten bir daha canın istemez

Kalori sayımıda yapabilirsin çok fazla kısmadan yemeni sağlar.Kilon ne kadar fazlaysa okadar hızlı veriyorsun canım.Birde Cola Zeronun tadıda fena değil geçiş yspabilirsin en azından şekersiz.Bende dukan expressi deneyim diyorum.

Pes etmedin değil miyora günlüğünü devam ettirelim.Ben bugün dukan exprese başladım.Ilk gün saf protein alıyorsun.tavuk, et, sakatat, yumurta, süt, yogurt gibi ve hwr gün yulaf kepeği tüketiyorsun. Yarın saf protein ve yanına sebze ekleyeceğim.

bırakmadım sayılır:) dün spordaydım ölüyorum şu an kolumu kaldıramıyorum Bugün de ne yapacağıma karar veremedim allah kerim :) belki ben de dukana başlarım çok kişi o diyetle kilo veriyor

iki gündür yorgunluktan ölüyorum. Diyet yapmadım ama çok fazla spor yaptım. Yarın bir ölçüleceğim kaçım göreyim.. ben de mi dukana başlasam ya

Canım benim yaşın daha çok genç... Bence biz bayanların kilo nedeni hep kalorili şeyleri sevmek
Benim kilo almamdaki sebepte kendimi gereksiz aç bırakmak
Sabah bir yiyorum tee akşamı ediyorum :) e haliyle metabolizmamda duruyor yediklerim yağ olarak depolanıyor
Yaşım daha 23 üstelik
Bence bir düzene oturtursan çok güzel kilolar vereceksin, dukan mukan hikaye
İlk 2 hafta yediklerini % 25 azalt. Daha sonra ise %50
Sporda da aynı mantık işlemeli
Ben leslie yapıyordum mekik, bacak hareketi falanda üstüne yapıyordum
Bu şekilde 98den 64e düşmüştüm
Tabi sonra araya bir şeyler girdi kpss falan derken 80i gördüm
Tekrar başladım 2 hafta boyunca her gün yürüdüm. Tartıda - görmedim ama basenlerim çok eridi
İnşallah yeniden başlamaya karar verdim

Neyse çok konuştum
Spor olarak ne yapıyorsun, salona gidiyorsun sanırım?

inşallah canım ya çok istiyorum ve hakikaten 21 için çok çok çok fazla bu kilo ki daha tam da 21 olmadım ben de öyleyim sabah yiyorum sonra bırakıyorum akşama kadar diyette oluyorum hobaa akşam saldırıyorum. sonra gelsin kilolar ne kadar güzel kilolar vermişsin sen benim max. verdiğim kilo 7. devam ettirebilsem vereceğim de şükür tiroid vs bir şeyim yok hep iradesizlikten oluyor. Tenis oynuyorum haftada 1. ikili hanelere insem salona da yazılacağım geçen sene yazılmıştım çok zorlamıştı bu kiloda salon beni.
yarın tekrar başlayacağım bakalım :) çok teşekkür ederim o kadar uğraşıp yazmışsın

Rica ederim Bak burayı bırakma öğünlerini düzenli yazmaya çalış.
Bizim o zamanlar diyet topiğimiz vardı yazardık yorumlardık her gün
En azından suçluluk duygusu oluşturuyor
Spora yürüyüşle başla derim. 2 li hanelere indikten sonra be fite yazılabilirsin
Hatta her gün yürüyelim gelelim yazalım :)
Ben su içmeyi unutuyorum o sorunu çözmem lazım

tamam buraya her gün yazalım yürüdüğümüzde :) benim her gün olmayabilir tabi bundan sonra yazıyorum buraya yediklerimi ama bugün yazmıyım günlüğümü kapatırlar sonra bu ne diye

tamam buraya her gün yazalım yürüdüğümüzde :) benim her gün olmayabilir tabi bundan sonra yazıyorum buraya yediklerimi ama bugün yazmıyım günlüğümü kapatırlar sonra bu ne diye

tamam yarın başla o zaman ben sporları yazarım menü katmayım karmaşa olmasın

Bugün ölçüldüm 128.6 çıktım.
Geç kalktığım için daha yeni bir şeyler atıştırdım. 2 yumurta, 3 dilim ekmek. şimdi de suyumu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…