merhaba. oglum var 3 yasinda. krese verdim 4 gun anca gitti sonra fobi haline donusturdu gitmedi. verdigim yer ozel bir yer degildi. biraz uslup olarak sert ve kuralciydilar. oglum, zaten 3 yas sendromundan midir nedir hep herseye kendi karar vermek istiyor.oyunlari kendi yonetmek istiyor olmayinca cok sinirleniyor. kresin kurallarina alisamadi sanirim.
neyse evde babaanneyle devam simdilik. ama cok sıkılıyo. kayinvalideminde yasi var baya. eskisi gibi yetemiyor ona. bir ara surekli cizgifilm aciyodu. simdi onu da istemiyor oglum.
kres icin aldigimiz malzemeleri eve getirmistim kaydini alinca. gecen gunlerde onu actirdi cok hevesliydi.bende hem kendim evde oldugum gunlerde hemde iste oldugum gunlerde ona bazi faaliyetler hazirlamak istiyorum.
kaba hatlariyla su yapilir bu yapilir biliyorum ama gunluk olarak yemek yapmaya karar vermek malzemelerini hazirlamak nasil zor geliyorsa, bu da oyle zor geliyor. daha dogrusu aklim surekli baska seylerle o kadar mesgul ki ha deyince aklima gelmiyor. yada bir plan program olusturamiyorum.
burda konu acmak geldi aklıma. ayni yas grubu cocuklarla birlikte faaliyet yapariz ,birimizin aklına gelmeyen digerimizim aklina gelir diye dusundum..umarim katilim olur.
bu arada faceden yada instagramdan montessori gruplarini takip edin demeyin daha onceden denedim yetisemiyorum takip edemiyorum sosyal medyadan. burda gecmisi okuma inceleme sansi var.