Canım Mete şimdi 3 yaşında, babamıza kalsa sünnetini büyüdüğü zaman yaptırmak istiyordu. Son birkaç aydır oğlumun pipisi sertleştiğinde acı çektiğini gözlemledim. Baktım bu sızlanmalar ağlamaya kadar vardı, kızkardeşim hastanede çalışıyor abla ben bir danışayım böyle olması normal mi diye. Doktor hemen sünnet edilmesi lazım demiş, kireçleme yapmış olabilir demiş çünkü görmeden bir yorum yapıyor haliyle. Sonra bir kaç doktora götürdük emin olmak için sünnet edilmesi gerekiyor dediler. Sebebini sordum öğrenmek için neden diye. Dış deri ile pipisi arasında bulunan zar pipi sertleştiğinde gerilme yapıyormuş buda çocuğun canının yanmasına sebep veriyormuş. Büyümesini beklemeyin deyince sünnetine karar verdik. Çok iyi bi hoca bulduk sağolsun elinden geleni yaptı. 10.03.2008 pazartesini günü oldu sünneti bugün 3' üncü gün ne ateşi çıktı ne acısı oldu, geceleri rahat uyudu tabiki benim koynumda :)) korktuğum kadar zorluk yaşamadım sadece dün akşam pansuman yapılırken ağladı okadarda olsun değil mi teyzesi. Büyümeden yaptır inan illa bu duyguyu yaşamasına gerek yok hatırlamasın bile bence. Doğduğunda yapılacaktı da babamız izin vermedi yoksa bana kalsa bitirmiştim bebekken olayı. Şimdiden geçmiş olsun diyeyim Zepp çok heyecanlanacaksın inan benim duygularım birbirine girdi halende ağzım kulaklarımda. Tüm erkek annelerin başına inşallah.. Sevgi ve Sağlıcakla kalın.a.s.