3 yaş grubu anneleri

ÇOK ŞÜKÜR İYİ BARİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
İNSANIN MORALİ NASIL BOZULIUYOR DEĞİLMİ ÇOCUK HASTA OLUNCA
BENDE ONLAR İYİ OLANA KADAR MAHVOLUYORUM kafamçokkarıştıDİYORUMKİ
BEN HASTALANSAYDIM KEŞKE:((

Aynen canim ...
Ben yatayim hasta olayim da siz olmayasiniz siz derken buyuk oglumuda kastediyorum ;esim :):asigim:Selim Mert'ten bin beter :):bbo:

Aynen canim ...
Ben yatayim hasta olayim da siz olmayasiniz siz derken buyuk oglumuda kastediyorum ;esim :):asigim:Selim Mert'ten bin beter :):bbo:

benim eşimde aman hastalanmaya görsün bir naz bir kapris:roflol:Allah hepsine sağlık versin başımızdan eksik etmesin:nazar:Kolay gelsin canım

zepp çok geçmiş olsun canım, eşlerimiz zaten büyümemiş büyük çocuklarımız bizim işimiz daha zor ya xv:teytey:xn

günaydın arkadaşlar benim oğlum hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı hırçınlığı zaten başlamıştı ondan bahsetmiştim.dün gece yatmıştım oğlum babasıyla uyumamıştı birden ağlamasına uyandım fırladım yataktan babası sütü ısıtırken cezveye uzanmı ve line süt dökülmüş yanmış nasıl korktuım,babası suya tutuyodu suda soğuk ağlıyordu neyse aldım krem sürdüm çok fazla yanmamıştı ALLAHTAN kızarmıştı kremde kızarıklığını aldı.ocağa ve üstündekilere hayatta uzanmazdı sıcak kavramını daha küçükken öğrenmişti ama dediğim gibi hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.sizinkilerde de varmı bu davranışlar??birde yanık anında neler yaparsınız benim aklım sanki silindi korktuğum için aklıma bişey gelmedi suya tutup krem sürdüm

günaydın arkadaşlar benim oğlum hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı hırçınlığı zaten başlamıştı ondan bahsetmiştim.dün gece yatmıştım oğlum babasıyla uyumamıştı birden ağlamasına uyandım fırladım yataktan babası sütü ısıtırken cezveye uzanmı ve line süt dökülmüş yanmış nasıl korktuım,babası suya tutuyodu suda soğuk ağlıyordu neyse aldım krem sürdüm çok fazla yanmamıştı ALLAHTAN kızarmıştı kremde kızarıklığını aldı.ocağa ve üstündekilere hayatta uzanmazdı sıcak kavramını daha küçükken öğrenmişti ama dediğim gibi hiç yapmadığı şeyleri yapıyor.sizinkilerde de varmı bu davranışlar??birde yanık anında neler yaparsınız benim aklım sanki silindi korktuğum için aklıma bişey gelmedi suya tutup krem sürdüm

canım büyük geçmiş olsun bende yanıktan çok korkarımm Allaha emanet ucuz atlatmışsınız ama tatalım geçen sene teyzemin eli yandı kaynar sudan ve suya tuttmuş oda resmen deri kalkmıştı üzerinden o derece yandı dr da suya neden tuttunuz tutulmaması lazım demiş bende ilk o zaman duydum suya tutulunca şayet çok yandıysa üzerindeki deriyi soyarmış ben evde devamlı yanık için merhem bulunduruyorum silverdin bu konuda çok iyi bence birde çok ileri dercede yanıksa dr tarafından tedavisi yapıldıktan sonra tabi kudret narı çok iyi geliyor iz dahi bırakmıyor

ne bilim yanık olunca suya tutulur die biliyoruz ama derisi kalkacak kadar yanmamıştı kızarmıştı.evet silverdini evde bulunudrmak lazım geçen vardı bi tane tarihi geçmiş die attım

ne bilim yanık olunca suya tutulur die biliyoruz ama derisi kalkacak kadar yanmamıştı kızarmıştı.evet silverdini evde bulunudrmak lazım geçen vardı bi tane tarihi geçmiş die attım

ewet canım bende hep suya tutulur diye biliyordum ama bu dr öyle demiş demekki yanık çok fazla olduğunda tutmamak gerekiyor

Cok gecmis olsun canim ...
Allah korumus gercekten :teselli:Umarim simdi daha iyidir ...
Hemen soguk suya tutmak en iyisi ve kolayi ;ilk anda yapilacak sey canim Ama tabii begumunde dedigi gibi cok fazla yaniklarda tutmamak lazim deri siyrilabilirmis .

Geçmiş olsun Yasemin çok önemli bir konu aslında yanık ile ilgili ne yapmamamız konusunda bende yaşayarak bilgi sahibi oldum zamanında, benim kızımında küçükken önüne fincandaki sıcak çay döküldüğünde bizde suya tuttuk. Sonrasında zamanla kabuk olacak şekilde kızaran yerler toplandı ve iki tane balık gibi duran yanık izi kaldı öyle. Suya tutulmaması gerektiğini yeğenimin üzerine tüm çaydanlık döküldüğünde hacattepe hastanesine acile götürdüğümde söylemişlerdi ki suya tutmamıştık Allah' tan, çocuğun belden aşağısı pipisine kadar yandı doktorlar pipisinin işlevini kaybetmesinden korktuklarını söylemişlerdi tek korkuları buydu ama çok şükür düzeldi. şimdi 14 yaşında bana yukardan bakıyor. Çocuklar çok dikkat istiyor anlık oluyor istemeden olsa kazalar onların canının yanmasını istemiyoruz ama yinede bize bunları yaşatıyorlar küçük yaramazlar...büyük geçmiş olsun annesi inşallah düzelecek zamanla. sayende herkes bir bilgi sahibi oldu...

:bbo:evet benim oğlum da 12.12.2004 doğumlu aynı zıtlıkları bizde yaşıyoruz sadece yatmakta da değil gezmeye bile giderken gitmeyelim diye ağlıyor resmen ooffff ooofffff bazen kendimi kaybedeceğimden korkuyorum valla :))))

benim kızım üstne ketıldaki sıcak su döküldü yürütecte dolasırken arkamdan gelip birden fisi cekince üzerine kaynar su unutamam hic kızımın kolu vücudu hep sıcak su yanıgı üzerindekini soyup soguk suya tutayım derken hep soyuldu derileri iyice panikledim hastane filan derken yanık pansumanı denen bir sey var yanık yerin üstüne konuyorhemen deri olusmaya baslıyor temizlik cok önemli eyer temiz tutmasanız hemen mikrop kapıyor sürekli carsaflarını kaynatıp öyle kullanmıstık birde yanık sonrası bir krem contrbekx oda yanık izlerini kaybediyor
ama olmayacak bir sey yok arkadaslar ben cok korkuyorum arkadaslarım su döküldügünde sok olmuslardı nasıl olur dökülecek yerde deyil ama cocukların yapamayacagı hic bir sey yok allah kimseye yasatmasın simdi 2 5 bucuk yasında ben ne yapsam taklit ediyor birde mütis sekilde babadan kıskanıyor yana yana bile oturtmuyor bunu nasıl yenecegimizi bir türlü bilmiyorum

:bbo:evet benim oğlum da 12.12.2004 doğumlu aynı zıtlıkları bizde yaşıyoruz sadece yatmakta da değil gezmeye bile giderken gitmeyelim diye ağlıyor resmen ooffff ooofffff bazen kendimi kaybedeceğimden korkuyorum valla :))))

Mrb japonica aramiza hosgeldin ,Allah bagislasin kuzucugunu inanki hepimizin basinda ...
Benim oglumda 10 mart 2005 dogumlu ...
Yeni yasina bastigindan beri sanki bir haller oldu ,herseye muhalefet ..:bbo:
Birde cok kiskanc esimin yanina bile oturamiyorum bazen :bbo:
Gececek tabii(insallah)sabirli ve kararli olmak zorundayiz ...

benim kızım üstne ketıldaki sıcak su döküldü yürütecte dolasırken arkamdan gelip birden fisi cekince üzerine kaynar su unutamam hic kızımın kolu vücudu hep sıcak su yanıgı üzerindekini soyup soguk suya tutayım derken hep soyuldu derileri iyice panikledim hastane filan derken yanık pansumanı denen bir sey var yanık yerin üstüne konuyorhemen deri olusmaya baslıyor temizlik cok önemli eyer temiz tutmasanız hemen mikrop kapıyor sürekli carsaflarını kaynatıp öyle kullanmıstık birde yanık sonrası bir krem contrbekx oda yanık izlerini kaybediyor
ama olmayacak bir sey yok arkadaslar ben cok korkuyorum arkadaslarım su döküldügünde sok olmuslardı nasıl olur dökülecek yerde deyil ama cocukların yapamayacagı hic bir sey yok allah kimseye yasatmasın simdi 2 5 bucuk yasında ben ne yapsam taklit ediyor birde mütis sekilde babadan kıskanıyor yana yana bile oturtmuyor bunu nasıl yenecegimizi bir türlü bilmiyorum

Mrb janet cok gecmis olsun...:teselli:
Bende cok korkarim Allah korusun ama cok dikkat etmeliyiz ...
Ayni benim oglanda senin ki gibi cok kiskanc janet ...insallah gecer zamanla da
napacagim bilemiyorum bazen baba ile oglu arasinda kaliyorum :)

canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın yavrunu bu inatları ve ne dersek zıtta gitme dönemleri hpimizi deli ediyor ama zamanla geçiyor

canım büyük telike atlaşmışsınız walla çok üzüldümm

benim oğlanda 3 yşında oda bir sıra aynen seninki gibi babasını yanıma yaklaştırmıyordu geçti şükür :roflol::roflol:

hepinize çok geçmiş olsun.Silverdin kremden bahsetmişsiniz sanırım o krem 6 yaş altındaki çocuklarda kullanılmıyordu içeriğini okuduktan sonra kullanın derim arkadaşlar....

ilktuğ canım walla bak ben bilmiyordum silverdinin 6 yaş altı için uygun olmadığını saol bilgilendirdiğin için şimdiye kadar yanık olayımız hiç olmadı şükür ama dr. umuzla görüşeceğim en yakın zamanda ne kullanmam gerektiği hakkında

arkadaşlar nerelerdesiniz hiç biriniz uğramaz oldunuz umarım ufaklıklar hasta falan değildirr Şeniz

arkadaşlar nerelerdesiniz hiç biriniz uğramaz oldunuz umarım ufaklıklar hasta falan değildirr Şeniz

Mrb canim ...
Az once yatirdim oglusumu inan ki butun gun cok yoruyor beni :bbo:
Ancak firsat buluyorum ...
Biz iyiyiz cok sukur sizlerde ne var yok ?bebisler iyidir insallah Şeniz

Merhaba arkadaşlar.Yeni üye olduğum için bu konu gözümden kaçmış.Benim oğlum da 3 yaşında,bu cumartesi doğum günü hatta.Çocuklarla,özellikle yaşıtlarıyla iletişim kurmayı çok seviyor.Onu bir anaokuluna sadece gezdirmek için getirmiştik.Öğretmen 3-4 yaş grubundaki çocukların oyununa katmıştı,oğlum çok mutlu olmuştu ve sonrasında kaydını yaptırdık.Makas tutmayı,kalem tutmayı bilmiyordu.Ama şuan 1.5 ay oluyor çok memnunuz.Oğlumda çok mutlu.Şarkılar söylüyor,çok şey öğreniyor anaokulunda.Daha küçük diye vermek istememiştik ama öğretmeni şuan 4 yaşındaki çocuklar gibi her aktiviteye katıldığını söylüyor.Sizlerle paylaşmak istedim.Eğitim her yaşta şart.Yaşayarak öğreniyoruz..a.s.

Arkadaşlar merhaba, benim geçen hafta sonu Ankara dışına çıkmam gerekiyordu şirketin personel gecesi için. O kadarda oğluma anlattığım halde benim yokluğum onu cok üzmüş hafta içi işe gidiyoru "anne işe gideme" her gün ama daha dün akşam "anne işe gideme özledim seni" durmadan ama bunu söyledi durdu çok canım sıkıldı. Sabahları erken kalkıyor anne gitme diyebilmek için artık düşünün. Çok şükür pipiside düzeldi. Beklediğimiz bir sorunla karşılaşmadık. Benim günlerim gergin geçiyor işyeri ile ilgili eve geldiğim zaman yansıtmamaya çalışıyorum ama hayat cok acımasız kimse seni düşünerek hareket etmiyor. Sizlerden ses çıkmayınca bende fazla yazı yazamıyorum. Sizleri görmeye alışmışım burada. Yakışıklılar iyidir inşallah.

Back
X