slm hanimlar nasil gidiyo yaramazlarla hayatt!!!!
benim kizim 17.07.2005 dogumlu iki bucuk olacak yakinda okula baslayacak yuregimiz carpiyo cok heyecanliyiz.2 ay sonra kizim okullu oluyo ayrica tuvalet aliskanliginida kazandi cok mutluyuz daha ne olsun
yaa kizlar benimde simdi aklimi kurcalayan seyler var ikinci bebegin vakt geldi mi sizce ????
Sağolun kızlar teşekkür ederim sizlerin yavrusunu da Allah bağışlasın.Söylediğiniz gibi işim çok zor ikisde çok küçük inanın bazen çıldıracak gibi oluyorum çünkü ikiside ilgi bekliyor ,en basiti uyurken ikiside benim ilgilenmemi istiyor küçük kucağımda,büyük de masaj ister ,Paylaşamama problemimiz çok fazla,akşam onları uyuttuktan sonra kafamı dinliyorum,Annem sende yat dinlen diyor ama ben yatmak yerine sessizliği tercih ediyorum.Herkez sizin gibi sonradan rahat edersin diyor ama inanın insan çok yıpranıyor:a015:Hepimize kolay gelsin SEVGİLER
Amin Ayşecim Sağol Canim Allah Hepimizin çocuklarini Korusun
Begüm Canim çalişiyorum çaliştiğim Için çok Zor Oluyor.
3,5 ve 1,5 yaşında iki erkek Annesi olarak Tuvalet eğitimi konusunda bence çok fazla ısrarcı olmamak gerekiyor iş bize düşüyor:çok üzgünüm:çocuğumuzla sürekli konuşmalıyız özendirici olmalıyız bezi bırakan akranlarını örnek göstererek yaapabiliriz,Benim büyüğüm biraz titizdi ve bende her kaka yapışında komple banyo yaptırıyordum Banyo yu da çok sevmediği için benimki 2 yasında bezi bırakmıştı, herçocuğun yapısı farklı olabilr kimisi 2,3,4 kimiside kimiside 5,6,7 :çok üzgünüm:bu çocuktan çocuğada değişebilir.Sadece bez olmadığında kendisin de rahat edeceğini ona anlatın ama fazla sıkmadan:1hug:SEVGİLER
ben bir çocuk ile uğraşamıyorum hele birde erkekse daha da zoroluyor inanın,Allah yardım etsin canım işin baya zor olsa gerek.ama ileride büyüttüğünde bunun acısını çıkartırsın eminimki
BENİMDE İKİ YAVRUM VAR OĞLUM SELİM 29.03.2004 KIZIM SELEN 15 AYLIK.ÇOK ZOR İKİ ÇOCUK DİYOLARDI AMA ALLAH YARDIM EDİYO.ANNE ÇOK PRATİK OLACAK ;DER ANNEM.BENDE KOŞTURUP DURUYORUM ONLAR İÇİN.BEN OĞLUMU KREŞE YOLLAMADIM ÇALIŞMIYORUM VE ABİM PSİKOLOG TAVSİYE ETMEDİ 6 YAŞA KADAR YANINDA EĞİTİLSİN DEDİ.ANA OKULU ÖĞRT.YAPMIŞTIM SELİMLE BOYAMA,ALIŞTIRMA,ELİŞİ KAĞIDI OYUN HAMURLARI YAPIYORUZ.SAYILARI KAVRAMLARI ÇALIŞIYORUZ SİZ NELER YAPIYOSUNUZ HANIMLAR?
BENİMDE İKİ YAVRUM VAR OĞLUM SELİM 29.03.2004 KIZIM SELEN 15 AYLIK.ÇOK ZOR İKİ ÇOCUK DİYOLARDI AMA ALLAH YARDIM EDİYO.ANNE ÇOK PRATİK OLACAK ;DER ANNEM.BENDE KOŞTURUP DURUYORUM ONLAR İÇİN.BEN OĞLUMU KREŞE YOLLAMADIM ÇALIŞMIYORUM VE ABİM PSİKOLOG TAVSİYE ETMEDİ 6 YAŞA KADAR YANINDA EĞİTİLSİN DEDİ.ANA OKULU ÖĞRT.YAPMIŞTIM SELİMLE BOYAMA,ALIŞTIRMA,ELİŞİ KAĞIDI OYUN HAMURLARI YAPIYORUZ.SAYILARI KAVRAMLARI ÇALIŞIYORUZ SİZ NELER YAPIYOSUNUZ HANIMLAR?
mrb canım aşağı yukarı hepsi akran sayılırlar Allah bağışlasın çok şekermiş afacn afacan bakıyor:)
arkadaslar tuvalet aliskanligi konusunda benden daha panik bi anne olmusmudur dunyada bilmiyorum elimde olmadan cocugumu hep baskalari ile karsilastirip kendi kendime kuruntu yapiyordum bu konuda hatta cocuk gelisimi ve egitimi basliginda konu acmistim belki hatirlarsiniz beni ama anladigim bisey var ki cocuk karar vermeden ne yaparsaniz yapin olmuyo ben onun biraz hazir oldugunu hissetim ve ona yeni ic camasirlari alip giydirdim cogunun uzerinde cizgi flim karakterleri vardi sakin cisini ic camasirina yapma yoksa cope atariz bu cicileri dedim sonra pamperse dada yaptik simdi geceleri sariyorum altini ama cogu zaman bezi kuru uyaniyor cocuklarinizla inatlasmaktan kacinmanizi tavsiye ederim ben cok seviyonurum 2 ay sonra okula basiycaz tam zamaninda oldu darisi isteyenlere SEVGILER
benim küçük kızımda aralık 2004 doğumlu
hala bezlii biraz ugraştım ama bıraktım artık ne zaman isterse bırakıcaz:)
sanırım hoşuna gidiyo ugraşmam o yüzden inat etti bende uğraşmıyorum artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?