Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begüm süpersin ellerine sağlık ne kadar değerli bilgiler bunlar...
kızlar ya bahsetmiştim kızımdaki konuşma sorunundan bundan dolayı bir doktora gitmiştik de bir test vardı sorular sordular falan özellikle 2 si dikkatimi çekti sizin çocuklarınız kendi başlarına 3 tekerli bisiklet sürebiliyor ve tek ayak üzerinde zıplayabiliyorlarmı
birde kendi kendilerine giyinebiliyolarmı??
benim kız pedal çeviriyor ama kontrol edemiyor henüz bizikleti elbiselerinide çıkarıyor ama giyemiyor(
benim ogluşum da 3 yaşına bascak haziranda .üstünü giyebiliyo kendi tuvaletinide yapıyor tek sorun bisiklet ama azimli...bide bişey sorucam yaşına göre biraz fazla konuşuyo.konuşması anlatımı iyide hızlı hızlı .birde koşmada problem var .ayakları bir birine dolaşıyo sizinkilerdede varmı
canım rabbim senin yavrunuda bagışlasın... iyiler hoşlarda şimdi bu dönemler çok hareketliler herşeyi kendi yapmak istiyor .iki dakika yalnız bırakamıyorum.birde kardeş düşünüyorum ama sanırsam biraz daha eteliycem
Begüm o korkuyu ben bir kere yaşadım annem anlatırdı ama başıma gelmeyince işin ciddiyetini kavrayamamışım.. Hafta sonu evde ikimiziz meteyle bir anlık gözümün önünden kayboldu odadan odaya fırladı arkasını takip edemedim elimdekini bırakayım diye bir iki saniye geçti geçmedi. salona doğru yürüdüm sesleniyorum oğlum mete neredesin diye yok yok yok ses gelmiyor yarabbim diyorum ne oldu meteye diye kendi kendime konuşmaya başladım, dışkapı açılsa sesini alırım bu kadar anlık bir anda ne oldu bu meteye çıldıracam.. Neden sonra benim dışarıya çıkıp geliş seslerimi duyunca gittiğimi sandı sanırım ağlayarak sesini vermeye başladı. Nereden çıktı biliyormusun ablasının çalışma masasının endip köşeye gitmiş yerleşmiş.. sözde bana şaka yapayım demiş çünkü annem bu yaptığını şaka sandığını söyledi. Ömrümden ömür gitti bir anlık yapıyorlar ve dediğin gibi sessizlik onların kesinlikle yaramazlık yaptıklarına işaret. Kızlar işimiz kolay değil,a.s.
canımm çok iyisin ya bazen sıkılıyorum inanki paylaşmak istiyorum.sılam beni nasıl kabul ettilerse emin ol o sıcacık sevgileriyle senide, herkesi de kabul ederler yürekleri çok güzel insanlarr....a.s.:teytey::dance:yerimseniben
selam kızlar benimde 2004 doğumlu bir oğlum var ben de sizinle dertleşmek isterim bundan sonra beni de aranıza alır mısınız?
Canım çok şükür atlattı hiç sorun yaşamadık ablası, iyice toparladı dünde tam bir ayını doldurdu..Ablamızda sınavlarla uğraşıyor meslek lisesinde olduğu için devamlı meslek ile ilgili sunumlar hazırlıyor artık hayatın gerçek yüzüyle tanışmaya başladı yavaş yavaş hayalleri çok büyük inşallah gerçekleştirir..Bitanem sende Furkan' ımı öp benim yerime sende kendine iyi bak, sağlıcakla kalın a.s.
canımm çok iyisin ya bazen sıkılıyorum inanki paylaşmak istiyorum.
kk nın en güzel 3 yaş gurubu anneleri merhabalar...a.s.
uzun zamandır aranızda olamadığım için sizlerden özelliklede begümümden özür dilerim:çok üzgünüm:..
çok fena rahatsızlandık ve hastalandık ailece..
hastalığı ilk önce ben atlattım daha sonra eşim ve en son olarak da oğlum çok fena halde
evde yatak döşek yattık..şükürler olsun ki iyiyiz eskisinden daha da iyiyiz..
çok fena bir hastalıktı bu anlamış değilim:sm_confused: insanda ne güç nede derman bırakan ve yatağa mahkum eden
bir hastalıktısenağlama..ilaçlar,doktorlar derken kocaman bir kötü 10 gün geçirdik...
Allah kimseye böyle bir rahatsızlık vermesin inşallah...özelliklede kendi hastalığıma değilde oğluşum
berke umut çok sarsıldı yavrucak gerçi kız kardeşim geldi yardım etmeye ama yinede hastalık bu işte
ne gecenin gece olduğunu,nede günüdüzn gündüz olduğunu anlayabiliyor insan....
herkeze hayırlı cumalar diler,yeniden sizlerin arasında olmanın mutluluğu içersinde olmanın heyecanı ile
sizleri kocaman kocaman kucaklıyor:1hug: ve öpüyorum Şeniz
kk nın en güzel 3 yaş gurubu anneleri merhabalar...a.s.
uzun zamandır aranızda olamadığım için sizlerden özelliklede begümümden özür dilerim:çok üzgünüm:..
çok fena rahatsızlandık ve hastalandık ailece..
hastalığı ilk önce ben atlattım daha sonra eşim ve en son olarak da oğlum çok fena halde
evde yatak döşek yattık..şükürler olsun ki iyiyiz eskisinden daha da iyiyiz..
çok fena bir hastalıktı bu anlamış değilim:sm_confused: insanda ne güç nede derman bırakan ve yatağa mahkum eden
bir hastalıktısenağlama..ilaçlar,doktorlar derken kocaman bir kötü 10 gün geçirdik...
Allah kimseye böyle bir rahatsızlık vermesin inşallah...özelliklede kendi hastalığıma değilde oğluşum
berke umut çok sarsıldı yavrucak gerçi kız kardeşim geldi yardım etmeye ama yinede hastalık bu işte
ne gecenin gece olduğunu,nede günüdüzn gündüz olduğunu anlayabiliyor insan....
herkeze hayırlı cumalar diler,yeniden sizlerin arasında olmanın mutluluğu içersinde olmanın heyecanı ile
sizleri kocaman kocaman kucaklıyor:1hug: ve öpüyorum Şeniz
slm hanımlar dün bi olay yaşadım.öldüm bittim resmen dün annemlerdeydim .dedim yemek yapayım bari herkes çalışıyor.deniz salondaydı bi anda sesi kesildi.dediginiz gibi ses çıkmayınca hemen şüpeleniyorum .deniz dedim ses yok.salona baktım yok.tam annemlerin odasının kapısında seslenecektim.bi baktım bizimki çekmiş sandalyeyi çıkmış cama.annemler 6 katta oturuyo.belden gerisini sarkıtmış dışarı bakıyo.arkadan seslenmeden bi sarıldım ama öldüm resmen.bütün gün elim ayagım titredi.canım sıkıldı dışarı bakıyom dedi.babam hemen kilit taktırdı bugün ..allah hepimizin yavrusunu bagışlasın