inşallah okula gidince de sever arkadaşlarıyla oynar canım. faydası olur çocuğa da senin içinde iyi olur bi gezer gelirsin kaçta başlayacak kaçta bitecek? fiyatları nasıl? burda geçen yıl sormuştuk tüm gün 350 ytl idi. ve servis ve masraflar. ama çok güzel bi yerdi. başka yerler de var. bi bakıcaz artık.
Merhaba canim ...
Silacigim normalde tam gun ve yarim gun diye tercihler var ..ama sunu belirteyim kreslerde sadece tam gun ...ben yarim gun istedim cunku oglusum kucuk ...
Ya sabahci(08:00-12:30) yada oglenci(12:30-17:30) olacak ;haftanin 5 gunu (bunu kurayla belirleyeceklermis cunku bilirsin hanimlarin buyuk cocunlugu ogleden sonra istemis malum gezme vakti yaa! neyse benim icin cocugum daha onemli farketmez)sabah giderse kahvalti ...ogleden sonra giderse ikindi kahvaltisi verecekler ..
Tam gunde sabah kahvaltisi+ogle yemegi+ikindi kahvaltisi var ...
biz burdaki tum anaokul ve kresleri gezdik canim ...kres dediklerim 200 ytl +servis+masraf tabii ..(tam gun fiyati bu )
Bu bizim sectigimiz anaokulu ve milli egitim bakanligina bagli (bu yuzden daha guzel )
Malum egitim yasi 5'e inecegi icin artik anaokullarina alinabiliyorlarmis 3,5 yasta ;bende yeni ogrenmis oldum ...
Bizim bu anaokulumuzun fiyati tam gun 130 ytl yarim gun 80 ytl ...60 ytl servis ucreti ...tabii +masraflar olacaktir onlar bize ait ...okul cok guzel ,selim cok sevdi :)(bizde begendik )
Insallah guzel olacak canim ing.egitimde var ;bu cok onemli ...Selim bayagi birsey biliyor ing.konusunda ve unutmasini istemiyoruz tabii dogal olarak ...
umarim bilgilendirmisimdir canim ...
Senin afacanada uygun bir okul(kres) bulursunuz insallah ..Cocuklarimiz herseyin en iyisine layik ...:asigim:
Son düzenleme: