Selam arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. 26 yaşında öğretmenim benden 3 yaş küçük olan polis bir sevgilim var yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var.
biz ciddi düşünüyoruz ama ilerde sizce bir sıkıntı olur mu. hani ne bileyim sonucta benden genç ve çokta yakışıklı fikri değişir mi.
hadi evlendik diyelim evlendikten sonra sıkıntı olur mu olursa nasıl sıkıntılar olabilir. teşekkürler...
Selam arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. 26 yaşında öğretmenim benden 3 yaş küçük olan polis bir sevgilim var yaklaşık 3 aylık bir ilişkimiz var.
biz ciddi düşünüyoruz ama ilerde sizce bir sıkıntı olur mu. hani ne bileyim sonucta benden genç ve çokta yakışıklı fikri değişir mi.
hadi evlendik diyelim evlendikten sonra sıkıntı olur mu olursa nasıl sıkıntılar olabilir. teşekkürler...
bence biraz daha tanımaya çalış kimi 3 ayda evleni çok mutlu olur kimi 3 sene çıkar evlenir boşanır bunun bir matematiği yok bence.adam karısından 15 yaş büyüktür aldatır küçktür aldatmaz yani böle genellemek yanlış.benimde eski sevgilim 9 yaş büyüktü benden ne oldu aldattı beni bende aynen büyük olsun yaşı benden olgun olur vs diye düşünmüştüm ama nerdeee.
o yüzden fazla takılma bunlara .
belle posta kutun dolmuş farkında mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?