Merhaba benim oglumunda sorunu var konusma problemlerine konu actim acikcasi actigimla kaldim 1 kisi haric cevap yazan olmadi oglum 27 aylik iki,gel,gool,cak gu yani su, söyledigi kelimeler bunlar komutlari cani isterse yapiyor söyle ki oglum bez getir altini degistireyim diyorum getirmiyor (oda ayri bir dert bebekliginden beri kakasindan rahatsiz olmuyor aksine degistirirsem izin vermez ) o zaman hadi gel dislerini fircalayalim diyorum kosa kosa sandalyeyi cekmeye gidiyor oyuncak pepesi var bak pepe su istiyor getir verelim diyorum eline aliyor gu gu diye pepenin kafasini salliyor yani onun adina konusuyor hemen getiriyor montunu getir disari cikalim diyorum kosarak getiriyor hadi simdide git topunu getir diyorum getiriyor ama bunu babaya yada anneye ver yapmiyor ikiyi bilmesine ragmen puzzle yaparken hadi 2yi koy duyorum orali olmuyor hayvan puzzle ile hayvanlari ögrettim kediyi getir inegi getir getiriyor ama önüne oturunca hani kedi hani inek diyorum parmagiyla göstermiyor sadece birsey istediginde yada kendisinin ilgisi ceken birsey oldugunda isret parmagiyla gösteriyor ve gösterdigi herseye gu diyor onuda son 1 ayda ben ögrettim yoksa ne istedigini bilmiyordum cok zor oluyordu baktimki kendi basina yapacagi yok ben yapa yapa ögrettim simdi aktif kullaniyor psikiyatriden randavu aldim 27 ocak ayina verdiler bekliyorum ve en büyük sorun ismine duyarsiz bazen oluyor 1 defada bakiyor bazen gün boyu bakmiyor kafam cok karisik deli olacam yakinda.... ayrica cim cicek oyun hamuru dokunmuyor cekiniyor ve herseyi kokluyor ben yemek yapiyorum mutfaga kokluyarak geliyor elimden tutuyor elimi kokluyor banyodan cikiyorum sacimi kokluyor ekmek yiyor kokluyor yeni oyuncak alsam ilk kokluyor.. agzi laf dolu bidibidi sürekli birseyler mirildaniyor göz temasimiz iyi oyunlar oynariz dans ederiz.. hircinligi yok istedigi seyi vermezsem en fazla biraz aglar kendini yere atma zarar verme huyu yok ve yapmasini istemedigi seyde bana öpücük veriyor mesala hadi uyku vakti diyorum uyumak istemzse hemen öpüyor ikna eder gibi yada yeter dislerini fircaladigin suyu kapatiyorum gel dersem yine öper.. uzaktan söylersem mmmmuuuaaa der bana bakarak valla ne yapacagimi sasirdim randavuya cok var düsünmekten yoruldum benzer seyleri yasayan oldumu