Merhaba arkadaslar.Size dün aksam yasadigim olaydan söz etmek istedim. Dün öglen esim isten geldi oglumla uyudular. Sonra uyandıklarında yemek yiyecekti oglum.Hic durmadan oyun oynamak isteyen bir cocuk. Saatlerce parkta kalalim veya gezelim eve gelir gelmez oyun ister. Tabi cocuk bu oynayacagiz ama bizimki farkli boyutlara varıyor bazen. Neyse yine uyanır uyanmaz oyun istedi ve basladılar bende birazdan yemek yiyecegini söyledim. Biraz oyalandım ve sofraya cagırdım. Gelmek istemedi tüm ıslarlarımıza ragmen yemedi. Babasi da oyuna devam etmeyecegini yemek yemesi gerektigini soyledi. Oglum da tutturmadi ve normal oturuyorduk bir saat sonra falan esim gidip odadan oyuncaklar getirmis hadi oynayalim seni uzmek istemiyorum dedi ogluma. Ben tabi o an birsey demedim ama sinirlendim. Aramızda anlasmıstık bazı kurallar olsun ve oglum bizi dinlesin istiyorum büyüdükce beni dinlemiyor. Ve ona söz gecirememek beni yıpratıyor. Babası cok tutarsız davranıyor ve onu degistiremiyorum. Cok uzattim ama o kadar detay var ki uzatmamak adina yazmadigim. Ne yapmam gerek sizce? Esimin bu davranisini degiremedigim icin oglumla cok sorun yasiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var.