3 yıl önce evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde takılan eski aşkım !!!

Sizin zaten flört ettiğiniz biri varken evli sevgilinizin peşine düşmeniz hiç hayra alamet değil.

Evliliğini Ben neden bozacakmışım ki evliliğini kendisi bozuyor .. ayrıldığımız günden beri bir gün bile aramadım sormadım ben onu... hep o aradı ve ben reddettim aramak isteseydim üç sene boyunca arardım .. burada bir yanlış anlaşılma var ben ona yazıp da ama unutamadım çok seviyorum bana dön demeyeceğim tabii ki yazsam bile suratına tükürecek insanmışsın falan derim

Yazmaniz cok gereksiz olur adama sen ne ariyon burada evli degilmisin deyince bir uyanis yasayip napiyorum ben burada evliyim demeyecek heralde esini ilgilendirin bir mesele bu

gözümde canlandırınca komik geldi, birden elinden klavyeyi bırakıyor, gözünden yaşlar süzülüyor falan.

3 sene sonra eski sevgilim beni stalklayıp mesaj atsa "beni unutamamış" derim, isterse küfür yazsın.

Bana normal geldi mutlu değildir,macera arıyordur,canı sıkılıyordur,av peşindedir vs vs vs vs vs boşverin

aradan yıllar geçmiş , siz hayatınıza başka birini almışsınız , o kişide evlenmiş , dertsiz başınıza dert alıp tekrar eski defterleri karıştırmayın bence , yazarsınız sonra devamı gelir vs.. yine üzülen siz olursunuz o yüzden ne o siteye girin nede hatırlayın unutun gitsin

Yazarsanız olası senaryo;

-Evet boşandım, annem kaldıramıyor fotoğrafları (şifreyi unutmuş, kaldırmayı bilmiyor ben gidince hallederim, annem kabullenemiyor ayrıldığımızı vs bahaneler)
-Sizinle telde konuşmalar, sizi ikna etme çabaları, güzel sözler belki kargoyla gelen çiçekler hediyeler.
-Sizde biraz bu adama boş değilsiniz bence. Adını aratmalar anasına kadar stalklamalar falan.
- Barıştınız. Herşey güzel ama ara ara telefonu meşgul oluyo, bazen işim yoğun diye günlerce ilgilenmiyor. Sizden habersiz yada haberli memlekete gidiyor ve sizle ilgilenmiyor bahane de arkadaşlarla hasret gideriyorum, akrabalarla takılıyorum vs vs.
-Sonra siz bir şekilde bunun hala evli olduğunu öğreniyorsunuz. Bu sefer boşanma aşamasındayız ayrıyız falan diye sizi kandırıyo.
-Gel zaman git zaman boşanma olmuyor. Size ‘bırakmıyo peşimi halledicem’ demeye devam ediyor.
-Siz karınla ben konuşucam dediğinizde şiddetle karşı çıkıyor.
-Siz şüphelenip yazıyorsunu kadına. Aslında hiç ayrılmamışlar. Başından beri size yalan söylemiş.
-Ben karımı seviyorum beni arama sorma peşimi bırak artık demeye başlıyor..

Uzak bir senaryo değil bence. Binlerce milyonlarca kadının başına tamda böylesi gelmiştir. Uzak durun bu adamdan lütfen...

Bence çoğu kişi eski aşkının neler yaptığını merak eder.. merak etmem diyenleri samimi bulmuyorum ben.. stalk yapmam unutamadımdan değil meraktan..!!

Bence çoğu kişi eski aşkının neler yaptığını merak eder.. merak etmem diyenleri samimi bulmuyorum ben.. stalk yapmam unutamadımdan değil meraktan..!!
İnsanın basına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.
Fazla merak etmişsiniz.
Adı üstünde eski.
Ulaşıp ne yapacaksınız ?
Neyin hırsı bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…