3 yıl önce evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde takılan eski aşkım !!!

İyi de tüm bunların seni ilgilendirmesini pek anlayamadım ben

Onun nerede takıldığı sizi ilgilendirmez. Bu şartlar altında asla konuşmam demişsiniz ama sonra şeytan dürtüyor falan yazmışsınız bence siz eski sevgilinizin o sitede takılmasını değil kendinizin haddi olmayan şeylere neden burnunu soktuğunuzu bir düşünün. Samimi gelmediniz

Sonra muhabbet başlar ve karısını da sizle aldatır

O halde karaktersizmis deyip geçin, ulaşmak hesap sormak vs üzerinize vazife olmayan şeyler.
Bu arada sevgiliniz olmasına rağmen sizin de hâlâ o siteye giriyor olmanız etik değil.
Igneyi kendinize çuvaldızı başkasına..

Bizim mahallede bir tane evli adam vardı. Tinderda profilini arkadasım görmüş yazmış seni karına söylerim diye tindere kapatmıştı

Daha geçen gün yeni sevgilinizin normal kız arkadaşlarıyla çekilmiş fotoğraflarını instagramdan kaldırtmak istiyordunuz. Normal değilmiş bilmem ne...

Ama kendiniz arkadaşlık sitelerinde geziyorsunuz, yetmiyor eski sevgilinizi araştırıyorsunuz, yetmiyor mesaj atmayı düşünüyorsunuz.
Böyle gereksiz kıskançlıklar yapıp kendisi masum olan kimseyi görmedim daha. Hiç şaşmaz, kişi kendinden bilir.
Sevgilinize üzüldüm.

O da "sanane, ben boşandım, seni ne ilgilendiriyor hayırdır?" derse ne yapacaksınız.

Bir şekilde irtibata geçmeniz neye yarayacak? Sonunun pek iyi ilerleyeceğini düşünmüyorum ben. Yıllar olmuş geçmiş bitmiş birşeyi kurcalamanız mantığı nedir? Siz boş değilsiniz bu adama bence.

Neden yazacaksiniz.Evli adam naparsa yapsin sizi ilgilendiren bir durum yok sonucta. Yazarsan iletisime gececeksin tekrardan kendini tutamayip konusucaksin buda bi nevi karisini aldatmak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…