3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

ulan dindarlardan soğudum valla..ateist'e verecem kızlarımı :)

Evlenmeden once hicmi sormadiniz sorusturmadiniz
duymadiniz?

Adamın zamanında yaptığı hata değil resmen yaşam tarzı olmuş yıllarca sürmüş diyorsunuz bu nasıl bir şey ya.... Böyle birisine güvenmek çok çok zor, evli kalmak da aynı şekilde.

Büyük konuşmiyim ama yapamazdım heralde, hala görüşüyorlar kesin deyip içim içimi yerdi. Güzeelce düşün taşın karar ver,yok takılmam geçmiş geçmişte kaldı dersen o başka tabi.Yapamam dersen de biran önce kaç uzaklaş.

e ayrilma sebebi bu olmali
siz neden bosandin demedinizmi hiç
telefondan is hallediyorsa i$ adami olmali ne biliyim sizin gozunuzle parayla falan mi boyadi
buyuk bi kazik yemisiniz gibi sanki,ALLAH yardimcin olsun bebegin için uzuldum gerçekten
her sferinde buyrda açilan konular beni bi yasima daha sokuyor erken yaslancam bu kk yuzunden

Adam gelmiş 40 a sizi aldatmaya kalksa en fazla 20 yıl aldatir.belki adatmazda ama gercekten iğrenç mide bulandırıcı...
Ay ufff bilemedim aklım almiyor, benim böyle tiskinç meseleleri kendine çok yazık etmişsin bide cocuk etmişsin bilemiyorum
Bildigim tek şey ayrılmayi düşünsende bu adam senin peşini birakmaz.afedersiniz ama kocaniz şuan gözüm de bir sapık gibi..
Hayirlisi olsun hakkinizda

Hayat bu ne yasarsa yasasin bitmiş sonuçta sen gecmisine bakma gecmiate senin de hatalarin olmuştur. Evliligin iyiyse bebegine babalik gorevlerini yapiyorsa evinde huzurlu ve mutluysan cok takilma ve cokta kurcalama bence

Pişmanım dedi mi? Ders aldım tövbe ettim dedi mi?
Anlatışından öyle algılamadım ama.

tüylerim diken diken oldu okurken.benim boşanma sebebim olurdu çok net.

Pişmanım dedi mi? Ders aldım tövbe ettim dedi mi?
Anlatışından öyle algılamadım ama.
pişman olmasam boşandıktan sonra onunla devam ederdim üzerinden çok zaman geçti çocuklarıma telafi etmeye çalıştım o günleri şuan çocuklarımla aramda bir sorun görüyomusun ozaman yaptığım şiddet uytuşturucunun etkisi vs diyo şimdi onunla görüştüğünü sanmıyorum inanın çok düşündüm daha sonrasında bana karşı böyle bişey yaptığında boşanırım ama şuan çok küçük bi bebeğim var ayrılsak bile illaki bir araya gelmek zorundayız bana ve evlatlarına çok bağlı davranır belki ozamanın vicdan azabı bilmiyorum

bi de uyuşturucu mu kullanıyomuş yuuhhhh...siz nasıl biriyle evlenmişsiniz böyle????

Şaşırdım kokunuza
Bende eşimin 2. eşiyim direk şunu düşündüm ben olsam ne yapardım
Sanırım tepkim sizinkinden biraz fazla olurdu
Esrar sigara uyuşturucu aldatma...
Hepsi bi arada çok fazla

Bu olayların üstüne uyuşturucu da var..
Yaş farkı da fazla.. Olgun biri gibi de gelmedi pek.
Bilemiyorum, pişmanım diyor ama çok şey var yaptığı.

Aman Allahım daha neler duyucaz. Ayrılamayacagınıza göre üzgünüm ama bence tek çare unutmaya çalışmak. Ben bir çözüm yolu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…