3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

Cok agır gelirdi bana da. Seytan uyma meselesi degil cidden bu ne böyle senelerce sürmüş mide kaldırmaz bunu. Her iki tarafta esiyle de oluyor birbirleriyle de coktu iliski olmus o zaman yıllarca. İnsan esini sadece kendisiyle oluyor sanıyor iğrenç bir sey bir an kendime senin yerine koydum dayanamazdım buna. Bir kere degil senelerden bahsediyoruz. Bi de söylediği ne oyle kadın icin sen cocuklarina döv bi de cinsel iliski konusunda söyledikleri ne öyle. Degisti mi esin akıllandı mı peki. Simdi nasıl düşünüyor o kadını nasıl unutmus. Eski ese ve cocuklara uzuldum bi de size. Cocuk var ortada ben olsam bu durumda ayrılamazdım tekrar yapmayacağı ne malum peki.

Ne insanlar var yaaa. Karısından bu yüzden ayrılmış olmasın bu adam?
Hiçbi kadın 3 çocukla boşyere boşanmaz kocasından? Enson raddedir boşanmak. Onu hala sevip sevmemesinden ziyade. Bu kadar miğdesiz bi adam olduğu için affedemezdim. Ha beni aldatmış ha 3 çocuğunun annesini hemde akraba ile. Ona yapan bana da yapar. Offf çok fena bi durum Allah yardımcınız olsun. Sabır versin

Sen dilekcelerini hicmi okumadim cnm evlenmeden once.. bunlar kayitli biliyorsun... o cumle ne oyle ya.....

Cok agır gelirdi bana da. Seytan uyma meselesi degil cidden bu ne böyle senelerce sürmüş mide kaldırmaz bunu. Her iki tarafta esiyle de oluyor birbirleriyle de coktu iliski olmus o zaman yıllarca. İnsan esini sadece kendisiyle oluyor sanıyor iğrenç bir sey bir an kendime senin yerine koydum dayanamazdım buna. Bir kere degil senelerden bahsediyoruz. Bi de söylediği ne oyle kadın icin sen cocuklarina döv bi de cinsel iliski konusunda söyledikleri ne öyle. Degisti mi esin akıllandı mı peki. Simdi nasıl düşünüyor o kadını nasıl unutmus. Eski ese ve cocuklara uzuldum bi de size. Cocuk var ortada ben olsam bu durumda ayrılamazdım tekrar yapmayacağı ne malum peki.

Adamın hayal dünyası bile grup s.ks şeklinde. Yani pardon ama bu adam ne konuşacağını da şaşırmış size neden söylüyor ki yok kocasından kıskanırdım sinirden çocuğuma bilmem ne yapardım diye

Allah yardımcınız olsun ne yazacağımı bilemedim. çok iğrenç bir durum. mide kaldırmaz. öbür taraftan minicik bir evladınız olmuş. ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Azgın teke sendromu desek değil, adamın bu mide bulandırıcı ilişkisi bittiğinde 34 yaşındaymış.
En sevdiğim ihanet kılıfı şeytana uymak,desek yıllarca mı sürer?
O halde Kesin büyüdür büyü!!!

Hiçbir aşk bu kadar kirli ve mide bulandırıcı geçmişi temize çekecek kadar büyük değil.
Bu evlilik öyle yada böyle bitti bence. Ama bugün ama yarın boşanmakla sonuçlanacak,bu sürecin uzunluğunu yada kısalığını sizin kafa karışıklığınız ve çaresizliğiniz belirleyecek.

22yasındasın ve baban yasında bir adamla evleniyorsun adamın 3 cocugu var . Hiç birşeyi şimdiye kadar bilmiyor olsan bile senin ailen nasıl müsade etti bu evliliğe . Normalde gerçekten yas farkına takılmam ama 18yas nedir arkadasım . Yazık değil mi sana . Bi de bunları öğrenmişsin . Hiç mi düşünmedin kocaman adam 3 cocugu var niye boşandı diye ?

Yuh ya adama bir kez daha sinir oldum, koca 40 yaşında 3 çocuklu adam 22 yaşında evlenmemiş bir kızla evleniyor , üstelik de yediği haltlara bakmadan.
Ah konu sahibi ah, baştan yapmışsın hatayı, Allah yardımcın olsun

Kimseden yorum beklemeyin bence, bir insan buna nasıl bi yorum'da bulunabilir ki

hemen boşan diyen arkadaşlar 3 yıdır benim onunla yada onun ilgisiyle aramızdaki yaş farkıyla vs bi problemim olmadı ki bi anda geçmişi çıktı önüme bu şekilde değerlendirin lütfen
insan aşık olabilir, normaldir.
ama boşanır ve yoluna devam eder.
iğrenç olan evli iki tarafın eşlerini aptal yerine koyması. madem metresinin kocasıyla ilişkisini görmek evlat acısından daha zormuş, boşanıp evlenselerdi. yaptıkları adilik, şerefsizlik. bir kere yapan yine yapar. yeter ki kendini ikna edecek bir bahane bulsun.

"Üstelik bu yıllarca sürmüş güya çok büyük aşk yaşamışlar ve ayrıldıktan sonra iki yıl unutamamış. alkol, uyuşturucu varmış"

bu adam düzgünse, hiçbirini yapmayan kocalar yamuk mu?

sözde baskı altındaymış ama yemediği nane kalmamış. ne kadar iyi bir insan(?!)

Al işte bir evlilik daha bitiyor...
Ben yapamazdım böyle düşünen bir adamla...
Lütfen sizin için zor biliyorum ama böyle bir zihniyette olan adamla aynı çatı altında olmaz...
Güveniniz sıfıra düştü bir kere...
Bu saatten sonra yalnızca kendinizi yıpratırsınız...

yaw ne alaka hadi bu adam geçmişini ve bu kadını unutamamış olsa 2 yıl flört etmiş ve sizinle evlenmiş ne diye evlensin ayrıca bu kadar kafana takma işine gelmezsse seni aldatırsa flan yol verirsin gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…