3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

3 yil once ayni seyi ogrenseydin durum farkli mi olacakti bence olmayacakti. O yuzden kendini kandirma evlilige devam etmek isteyen simdi de eder, ayrilmak isteyen simdi de ayrilir.

Ayrica aradaki yas farki cok cok fazla. Erkekler gec olgunlasir in sonucu bu. Alin size olgunlasmamis erkek. Yasla erkeklerin olgunlasacagi saniliyor. Kavun mu bu olgunlassin. Karakteri saglam olmak ayri bir sey , ayran gonullu olmak cok farkli bir sey.

Sana ağır gelebilir ama gerçek düşüncemi söyleyeceğim kocan Ada'm değil ki ve böyle iğrenç biriyle sen Nasıl evliliğini sürdüreceksin çok merak ettim eski eşini aldatan seni aldatmaz mı sanıyorsun

Dündü galiba müge anlıda 18 yaşında bir kız vardı kayıp aranıyordu, 40 yaşındaki adama kaçmıştı adam hala evli bilmem kaçtane çocuğu ve karısı olan bir adam.
Canlı yayında bilerek geldi çocuklarımıda karılarımıda diyordu.
Bu gencecik kızlar ne kullanıyorda kafaları böyle oluyor seninkide pek farklı değil

eşimin böyle bir geçmişini öğrenmek beni deli ederdi üzüldüm canım baş etmelisin bence eşin senin güvenini sağlamalı oturup konusun eşinle ne bilim hiçbişe saklamamlı ki yeni şüpheler beslemeyesin

P pasaklikralice peki bu kadar büyük aşkmış madem ,adam boşandıktan sonra neden devam etmemişler de ayrılmışlar?
bir de bunu duyduğunuz kişi neden daha önce söylememiş de şimdi söylüyor?
şüphelenmediniz mi hiç bu durumlardan?

Peki bu olayı sana hangi densiz anlattı.Yani nasıl öğrendin

ben başkasından öğrendim o hiç bu konudan bahsetmedi önce sormak inanmak istemedim ama benim kıskanç bi yapım var zaten her detayını öğrenmek istedim engel olamadım kendime ben böyle bişey duydum doğrumu diye sordum yıllar önceki meseleleri neden açıyosun konuşmak istemiyorum dedi anlatması için herkesin bi ilk aşkı vardr olabilir insan hata yapabilir bilmek istiyorum diye ısrar ettim...bilmiyorum bu başka birisinin başına gelseydi belki farklı yorumlarda bulunurdum ama yaşamak zor

belki kendine ceki duzen vermistir,haklisiniz ama insanin icinde bi kara nokta vardir ya,adam gogusunu gere gere 'Onu okadar kıskanıyodum ki kocasından onun kocasıyla ilişkiye girdiğini bilmek 3 çocuğumun o anda ölmesinden daha acı geliyodu'' diyebiliyor iste,bu cok cirkin..
bilmiyorum buyuk sozume hasa,buyuk konusmak istemiyorum insanin basina ne gelecegi belli olmaz ama gercekten cok midesizce bi laf bu..bide dusunun bu disina vurdugu,icini ancak Allah bilir.
Allah yardimciniz olsun.

başkasından öğrendiniz elbette,adam kendisi söylememiştir ne yüzle diyecek...
neyse size anlatan kişi neden daha önce anlatmamış da şimdi anlatıyor,yani diyorum ki tekrar bişeyler duydu gördü falan da o yüzden mi kulağına kar suyu kaçırmak istedi acaba??
ilk sorumun cevabını alamadım bir de,madem çocuklarının canından kıymetli bir aşktı ,boşanmasına rağmen neden bitti??

yuh diyorum başka da bişey diyemiyorum banlanmamak için.
bu adama nasıl katlanacaksın bundan sonra bilmem.
böyle bir ahlaksızlığı hazmetmek kolay değil

eski komşuları
İyi mi oldu söyledikleri.Seni üzmekten,sıkıntıya sokmaktan şüpheye sokmaktan başka ne işe yaradı.Durdular durdular da çocuğun olunca mı söylediler.
Bak canım olmuş nahoş birşeyler.Eşinin "kocasıyla yatması çocuklarımın ölümünden daha acı"gibi lafına çokta takılma.Allah korusun evlat acısını yaşamadığı için bol keseden atıyor.Yanlış ifade kullanmış.
Eğer güvenin yoksa,hazmedemiyorsan ardına bakmadan gideceksin.Eğer devam ettireceksen bu evliliği bu konuyu tamamıyle kapatacaksın yoluna bakacaksın.İması şakası laf sokması dahi olmamalı.Evladına yuvana bakacaksın.Geçmiş geçmiştir.

ne kadar düzelsede ben böyle birşeyi sindiremezdim.
sonuçta kaç kişiyi mağdur etmiş başta kendi evlatları olmak üzere...
size sindirmeyin demiyorum çünkü herkesin kendi hayatı,çocuğunuzda var.
lakin ben böyle bir insana güvenemezdim.
güvenemediğim insanlada evli kalmazdım.

benım midem almaz ben galiba boşanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…