3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

Tüh zamansız ogrenmıssın adi herıf zamanında anlatması lazımdı senınde ıyı arastrman lazımdı byle bır seyı nasıl duymadın bu zamana kadar sımdıye kadar susanlar sımdıde sussaydı gercı bıldıgın ıyı olmus

Insanlar degisebilir, duzelebilir, pisman olup dogruyu bulabilir. Ama siz nasil guveneceksiniz nasil inanacaksiniz orasini bilemem.

Dahsen boyle birine bir daha guvenmezdim. Her yaptigi soyledigi ayri adilik...

ben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim
İşte bu da bana çok normal ve sağlıklı gelmiyor.
Yani kaç yaşına gelmiş 3 çocuklu adam genç bi kızın kaprisini tribini çekiyor.
Hiç mi işi gücü yol ne bileyim belli bi yaştan sonra insan çekemez böyle şeyleri isterse dünya güzeli olsun karşısındaki.
Ki onun en baştan uzak durması lazımdı sizden zaten bana uygun biri değil diye.
Ama hedefe kilitlenmiş ve amacına da ulaşmış.
Oldukça kurnaz biri anlaşılan.
Bir de insanları nasıl tehdit ettiyse kaç yıl duyulmamış bu mevzu.
Hiç de sevgi dolu bi adam göremedim ben.

Tek kelimeyle iğrenç bir herifmis.3 çocuklu ve 40 yaşında bir adamla evlenmek için aklını peynir ekmekle mi yemiştin merak ettim?
Daha da geç olmadan bence ayrıl böyle birine güvenilmez.

Yuh diyorm canm.güvenini saģlama cabasi varmi kocanda bilmiyrm ama bu ögrendiklerin cok zor ve agir şeyler.bi insana güvenmemek için yeterli(

Ohooooo bu düpedüz karaktersizlik...

pismanim,Allah affetsin bu konuyu konusmak istemiyorum dese gozumde bi nebze saygiyi hakederdi,sonucta insan beser sasar ama o kurdugu cumle gercekten mide bulandirici..utanmasa yatak fantazilerine girecekmis
ne diyim kardesimden kucuksun,baban yasindaki adamla evlisin,hic arastirmadan ne diye evlendin ki demek geliyor ama olan olmus..
guvenme bu adama,kendini saglama al.

cok affina siginarak . bir kere yaptiysa demekki meyilli ve de tecrubeli ustelik . bir kere yapan gene yapar. ne yaparsin bilmiyorum ama cok dikkatli ol senide ayni sekilde aldatabilir.

Ben olsam ne yapardım ?
Ben olsam buz gibi soğurdum .
Ha evet beni mi aldattı ? hayır .
Katil olduğunu öğrendiğimde de beni öldürmüş olması gerekmiyor .

Hele de o savunma sözü. Ne demek evlatlarının ölüsünden acı geliyor .

Ve ne demek şuan ki eşine ... ağzı gevşeyip her şeyi dökmek ve bir başka kadına olan şehvet kıskançlığını anlatmak .

Höööst derler adama .

Yasadiklarin cok aci, allah yardimcin olsun. Guzel ve sorunsuz giden bir iliskiyi senden onceki gecmisi dusunup sonlandirmak tabi ki zor olacaktir ama şunu düşün lütfen, ogrendiklerin sadece gecmis değil, esinin ahlakini da ogrendin sen. Simdi onu sevmemesi neyi degistirir? Evine gelen akrabaya yan gozle bakabilecek, cocuklarina siddet uygulayabilecek bir adam. Uckur derdine evini esini silmis. Rezil olmak kucuk dusmek umrunda degil. Bence esinin ahlakının bozuk oldugunu ogrendin sen. Gecmisi degil. O yuzden esimin bu gecmisiyle yasayabilir miyim diye karar vermeye calisma. Boyle bi ahlaka sahip bir adamla yasayabilir miyim diye karar ver. Allah kolaylik versin

Hiçbir erkek çocuğumun bir damla gözyaşına değmez...Evli olmasını,kadının eve girip çıkmasını,onunda evli olmasını geçtim ki çok da geçilecek konular değil en çok da...
Aşkını betimlemesi beni dehşete düşürdü.

Acaba bi kere geldim dünyaya istiyorsam yaparım kimse umrumda değilcilerden mi?
Sakat..

telefonu hep göz önündedir face şifresini istediğimde çekinmeden verdi uzun zaman önce nebileyim ben bana karşı güvensizlik oluşturcak birşey görmemiştim işlerini telefonla halledebilen birisi oyüzden genel zamanını benimle ailesiyle geçirir ki dediğim gibi sinir yapıyor diye aylardır siyah çayı bile çok sevmesine rağmen bırakan birisi üstüne üstlük namazını dahi aylardır geçirmeden kılıyor ve çocuklarına inanılmaz düşkün birisi yani ben çevremde bile bukadar çocuklarının üzerine düşen ilgili bi baba görmedim açıkcası oyüzden bukadar şaşkınım ya işte

Ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gidiceksin.herkes hata yapabilir eşinde zamanında yapmış çok ağır bir şekilde ve ben uyuşturucu kullanan birisinden herşeyi beklerim allah yardımcın olsun bence biraz zaman ver kendine belki düzelmistir belki pişman olmuştur bence konuş tekrardan icinde ki suphelerinden bahset tekrar böyle birsey yapsa anlatmazdi herhalde böyle rahat bi sekilde uzun süre gözlemle

Adamın işi iş ... 3 çocuk yapayım gidip başkasıyla takılayım o kadın da başkasıyla evli ben en iyisi genç bir kadın bulup evleneyim.

3 çocuklu boşanmış yaşlı adamdan daha kötüsünü arasa da insan bulamaz herhalde diyerek okumaya başladım. Daha kötüsü de oluyormuş. Rezil bir adam gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…