- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.535
- 898
- Konu Sahibi pasaklikralice
-
Hayatında bulup bulabileceğin en iğrenç ve en godoş adamı bulmuşsun bravo, hiç mi sorup araştırmadınız etraftan bu adam neden boşanmış acaba diye, adam başka herifin koynuna giren evli çocuklu kadına, kendisi evli ve çocukluyken göz koyabiliyor yahuuuu hemde bu karısının kuzeni ve evindeki misafir yuuuuuh kusura bakmayın ama bence şerefsizliğin dibinin dibinin dibini görmüş bu adam. Ben olsam yapamaz ayrılırdım, bence sizin evliliğinizde bu saatten sonra sağlam gidemez. Hee bide huylu huyundan vazgeçmez
Ben kendinden büyük adamlarla evlenen kadınlardan ziyade, çocuğu yaşında kızlara cinsel gözle bakabilecek adamlardan tiksiniyorum o yüzden adamın ilk eksisi zaten eş olarak 18 yaş küçük birini seçmesi.
Ailenle ilgili sorunların var galiba bu adamı sen sığınak gibi gördün. Sana da bir şey diyemiyorum. Çocuk da yapmışsın. Zaten ayrılmayacaksın. Çok kurcalama. Unutmaya çalış.
telefonu hep göz önündedir face şifresini istediğimde çekinmeden verdi uzun zaman önce nebileyim ben bana karşı güvensizlik oluşturcak birşey görmemiştim işlerini telefonla halledebilen birisi oyüzden genel zamanını benimle ailesiyle geçirir ki dediğim gibi sinir yapıyor diye aylardır siyah çayı bile çok sevmesine rağmen bırakan birisi üstüne üstlük namazını dahi aylardır geçirmeden kılıyor ve çocuklarına inanılmaz düşkün birisi yani ben çevremde bile bukadar çocuklarının üzerine düşen ilgili bi baba görmedim açıkcası oyüzden bukadar şaşkınım ya işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?