3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

+1

+1
Bence kadınlar kafasız.
Erkekler bakacak baknayacak her kadında şansını deniyor ya tutarsa diye. 50lik 45lik bir adam şansını denerse bende mesela dimdirek terslerim. Adamlar şanslarını deneyebilir kadınlar istemezse konu kapanır. Kendinden 20 yaş büyük birine bakmayı gerçekten anlayamıyorum.

Çok zor bir durum.Yenilir yutulur gibi değil.Böyle bir ilişki yaşayan birirnin ahlaki değerleri vicdanı olamaz.Çocuklarına bu kadar düşkün bir adam savunulacak hiçbir yanı olmayan rezilce bir ilişki uğruna çocuklarına şiddet uygulayabiliyor.Yarın başka biri için size sizin çocuğunuza aynı şeyi yapmaması için hiçbir sebep yok.Kaldıki yıllarca eşin ailesinin diğer keadının kocasının yüzüne bakmış ve anladığım kadarı ile bundan rahatsız olmamış.

Bir psikolog arkadaşım söylemişti.Karakteri sağlam ahlaki değerleri olan insanlar başka birine aşık olduğunda iki tarafı
birden idare etmeye çalışmıyorlar.Gelip kırıpdökmeden bu işi eşime çocuklarıma nasıl anlatabilirim nasıl bir yol izlemeyelimi danışıyorlar diye.Hayat herkesin başına herşey geliyor ama bu hakikaten ahlaksızlığın doruk noktası.

Ayyy korkunç.sen bu duygulari hissederken kim bilir ilk karisi ne hisseti.bu yuzden bosanmislar demek.ne deyim allah yardimcin olsu.fecii bi durum

22 yasında 40 yaşındaki 3 cocuklu bi adamla mı evlendin???? Olamaz yaaa aşk falan degildir bu.hayırdır bacım evde kalma korkusu mu vardı?? Kendi evlatlarının ölümünü umursamayacak kadar ..... bir insan,yarın senin cocugun içinde düşünür aynı seyi.seni de aldatır.
İnanılmaz derecede korkunç içinde Allah korkusu yok bikere.ben olsam bosardim böyle adamı. Devamlı arkasından mi kosturacaksin beni.aldatir mi diye? ?

Yaptıklarını yargılamayacağım konunun fake olmasını o kadar isterdim ki.. diyebileceğim tek şey kendini bile bile ateşe atmışsın ama daha ne kadar yanacaksın ?????????? Çek kurtar kendini ,Allah yardımcın olsun ..

Hepimiz birer kandırmaca içindeyiz anamızdan başkasınınki gercek sevgi değil diye umitsizlige kapılıyorum bunları okuyunca.artik gecmişte kalmış bitmiş gitmiş diyeceğimde işteee

Bu adam o kadını unutamaz söylediklerine bakılırsa yarın öbür gün allah göstermesinde başka bir kadın için ya da o kadın için evladınızı sizi dövmeye kalksa !!!! Çok dikkatli olun bence

Bu gözler daha neler okuyacak acaba..

Normalde gecmiste yapmis unut gitsin sonucta senden önce derdim, ama senin kocan 1. esini yillarca aldatmis
2. bunu eve girer cikan biriyle yapmis
3. bide piskin piskin anlatmis

Bu olayin affi yok
Böyle bir adamla 1 dakika daha ayni evi paylasmazdim
hemen BOSANDIM
yarin öbürgün kiz kardesine bile göz diker.

1.başıma ağrılar girdi.
2.eşiniz olacak organizma bunları size bu kadar rahatça anlatabildiğine göre sizin boşanmaya vs. çalışıp bir aksiyonda bulunmayacağınızdan eminmiş zaten.
3.22 yaşında bekar bir kadın olarak 40 yaşında 3 çocuklu yediği nanelerin büyüh ihtimal cğmle alem tarafından bilindiği bir adamla evlendiğinize göre "elalem ne der?!" diye kaygılarınız yok diye düşünüyorum. bu durumda boşanmanızda da sıkıntı yok.
4."ama bebeğim?!" diyecekseniz de fikrimce o yavrunun bu adama baba deyip gün gelip herif başka bir kadınla düşüp kalkıyor diye dayak yemesinden/ölmesinin istenmesinden kurtulması daha iyi olur.
5.şu da hep dikkatimi çekiyor sitede "eşim dövdü/aldattı/aklınıza gelebilecek kötü her şeyi yaptı ama onu çok seviyorum beni bırakırsa ölürüm yazanların oranı %98 iken bu konulara "boşan!!!!" yazanların da oranı %98... ya bu işte bi' terslik var ya da kafalar pırıl pırıl çözemedim..

Ben sizin bi an once kurtulmanizi isterdim
Kimseyle gorusturmemek degil sizin onunla gorusmemeniz hayatinizdan cikarmaniz gerek.

37 yasinda uc cocuklu bir adam 19 yasinda bir kiza nasil asik olduysa evlenmis uc yil gecmis birde cocuk sahibi olmus ama gecmisinden bahsederken kurduu cumleler kanimi dondurdu
Siz nasil boyle bir evlilik yapabildiniz onu aklim hic almiyor.
Ben 19 yasindayken 37 yasinda birine amca derdim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…