3 yıl sonunda kayın validemin yanından ayrılıp evime çıktım :)

hayirli olsun cok begendim huzurla oturun.ozellikle mutfagin genisligi ferahligi ve salonun dekorasyonunu cok begendim

Evin çok güzelmiş tatlım oturma odan çok şirin olmuş, salonun yatak odan muhteşem :) mutfağın ayrı bi güzel zaten

salon halını merka ettim canım griyli pembeli galiba hangi marka tam resmini koyabilirsen çok sevinirm

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3yıldır kayınvalidemle birlikte oturuyorum çok bekledim çok dua ettim sonunda evime çıktım hep sizlerin evine bakıp bende biran önce paylaşmak istiyordum şimdi buyrun evime

güle güe otur canım özgür hayata hoşgeldin....:34:

özgürlüğün tadını çıkarr evin harika mutlulukla otur canımm amaaa anlamıyorumm kayın validenin yanında neden oturmak ister insan ne kadar severseniz sevin kabul etmeyin arkadaşlarrr

asla ama asla hoş bir durum değil yuva üstüne yuva olurmuu kaynanalarıda anlamıyorumm ben kaynana olsam asla evimin düzenini bozup gelinime tahsis etmemm kendi yuvasını kursunn

ahhh ahh bende 2 yıldır kaynanamlayım bende cok dua ediyorum kendi evime cıkmak için ama nafile bitanede kızım var 3 kişi bi odada kalıyoruz allah herseyın hayırlısını versin umarım benim gibi kayanaasıyla oturan herkes kendi yuvasına ayrılır bende tabiii :KK14::KK14:

Back
X