3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Eee adam senden 17 yas büyükse hic mi gostermiyor.

Yani ben 20 yaşında olsam 37 yaşında ki adamı 25 30 sanmam. En fazla 33 34 derim.

Bir insan olduğundan en fazla ne kadar küçük gösterir ki?

Minyon tipli kadınlardan bahsetmiyoruz neticede.

ay yok bazısı hiç göstermiyor. benim karşı komşunun eşini oğlu sanmıştım ben. annem de öyle sanmış

Ne olmuş o kadar yaş varsa anlamadım adamla mutluysanız yaşın bir önemi yok. Kaldı ki kimlikte yaşan yaz doğru olmayabilir. Eşinize inanmalısınız bizle değil onunla konuşmalısınız meseleyi.

17 yaş olsa ne olur ki evlendiğinize göre aramızda jenerasyon farkı kalmamış büyütmeyin ananemle dedemin arası 11 yaştı bence çok büyük bi sorun değil

anlayışlı yorumlara hayret ettim. burada yeni sevgilim var, ondan 3 yaş büyüğüm ama bunu ona söyleyemedim napıcam diyen üyelere, yalanla ilişki yürümez yalanla yuva kurulmaz ilk fırsatta anlatmalısın demiyor muyuz? üstelik konu sahibi bir yıldır evli. sevgili bile değil. aradaki yaş farkı da 1-2 değil. büyük bi yalan var ortada.

ben anlamadim bu ne simdi hikaye mi ne???

başlıktaki atraksıyon da ayrı bi konu cıkar insanın aklına gelen ''
3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...'' ın da kızla benı aldatıyormus.
'' hayat arkadasım benden 17 yaş büyükmüş'' yazmak bu kadar mı zordu yahu.

hiç mi adamın kimliğine bakmadın? hiç mi ailesiyle yaş muhabbetı olmadı? dogum günü olmadı mı hiç
enteresan

Adamın bir kaç kimliği var, bir kaç adı var. Bir kaç doğum tarihi var.
Evleniyorsunuz. Evlilik cüzdanı vermediler mi? Genelde bayana veriyorlar. Bakmadınız mı?
30 ile 38 yaş özellikte erkekte bakınca bile anlaşılır. Ondan da mı anlamadınız?
O niye ağladı anlamadım.
17 yaş farka mı ağladınız yoksa yaşını saklamasına mı?
Sakladığı başka şeyler daha olmasın?

Nikah islemlerinde hicmi birsey farketmediniz ? Olan olmus.. esinizle mutlusunuz en onemlisi bu

Bir komşumuz erkek karısının oğlu zannetmişler ki adamla kadın arasında yaş farkı bile yok aslında.Ama kocası çok genç duruyordu.

Bir komşumuz erkek karısının oğlu zannetmişler ki adamla kadın arasında yaş farkı bile yok aslında.Ama kocası çok genç duruyordu.

Ama konu sahibi daha 20 li yaslarda. Adamla aynı yasta değil. Arada bir ergen yaşı var.

Bilmiyorum bana garip geldi.

Ama konu sahibi daha 20 li yaslarda. Adamla aynı yasta değil. Arada bir ergen yaşı var.

Bilmiyorum bana garip geldi.
konu banada garip geldi orası ayrı sonuçta insan evlendiği kişinin yaşını nasıl bilmez tamam yaşından küçük gösterilir de hiç mi kimliğine bakmadı,evlenme cüzdanında bile yazar evlenirken imza atılan defterde bile yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…