- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Anne kızlık soyadına kadar yazıoYok 30'um demiş 38 çıkmış, bayan 22 yaşında.
Bak şimdi hakkaten; bir evde kalmış da ben olarak hiç görmedim ondançiftlerin doğum tarihi de yazıyor mu?
Çok havalıymış, ben de isterimAnne kızlık soyadına kadar yazıo
Ben de Ona takıldım.Nickiniz 95-78
Ben de Ona takıldım.
Eee adam senden 17 yas büyükse hic mi gostermiyor.
Yani ben 20 yaşında olsam 37 yaşında ki adamı 25 30 sanmam. En fazla 33 34 derim.
Bir insan olduğundan en fazla ne kadar küçük gösterir ki?
Minyon tipli kadınlardan bahsetmiyoruz neticede.
Ya ben esimin nufus cuzdan seri no
Aile sira gibi bilgilerini bile ezbere biliyorum
Siz nasıl dunyalarda yaşıyorsunuz anlamadim
ben anlamadim bu ne simdi hikaye mi ne???evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
Bir komşumuz erkek karısının oğlu zannetmişler ki adamla kadın arasında yaş farkı bile yok aslında.Ama kocası çok genç duruyordu.Eee adam senden 17 yas büyükse hic mi gostermiyor.
Yani ben 20 yaşında olsam 37 yaşında ki adamı 25 30 sanmam. En fazla 33 34 derim.
Bir insan olduğundan en fazla ne kadar küçük gösterir ki?
Minyon tipli kadınlardan bahsetmiyoruz neticede.
Bir komşumuz erkek karısının oğlu zannetmişler ki adamla kadın arasında yaş farkı bile yok aslında.Ama kocası çok genç duruyordu.
konu banada garip geldi orası ayrı sonuçta insan evlendiği kişinin yaşını nasıl bilmez tamam yaşından küçük gösterilir de hiç mi kimliğine bakmadı,evlenme cüzdanında bile yazar evlenirken imza atılan defterde bile yazar.Ama konu sahibi daha 20 li yaslarda. Adamla aynı yasta değil. Arada bir ergen yaşı var.
Bilmiyorum bana garip geldi.
seninki de abartı benceYa ben esimin nufus cuzdan seri no
Aile sira gibi bilgilerini bile ezbere biliyorum
Siz nasıl dunyalarda yaşıyorsunuz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?