3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Hiç mi kimlik görmediniz, nasıl bir gizem bu.
17yaş da az değil farkedilir, edilmiyorsa adam çok iyi bakmıştır kendine.. Bilemedim, yine de belli olur, bir Hakan Peker değilse

benim anlamadığım kocası niye ağlıyormuş?
bazı erkekler ne sulu göz ya şaşırdım niye söylememiş ne demiş okumadım sayfaları konu sahibinin zihni ergen gibi.suç sende nikah tarihi alırken bile görür insan niye ağlıyosun anlamadım.kendince film çekiyorsun bence

Canım eğer eşinle mutluysan memnunsan çok sorun etme bence.Bebeğinde olacak.Yaşıt olsanız seni üzse dahamı iyi.Ortada yalan var ama o bile seni kaybetmemek için.Belliki doğruyu bilirsen kabul etmeyeceğini düşünmüş.Yine kızmakta tavır koymakta haklısın ama araya büyük duvarlar örme bence.

Sorunun yoksa yaşı dert etme.
Bizimde çok yaş farkı var. Anlaştıktan sonra önemi yok

konuyu kaçırdım mı ne var bunda yaşı yalan çıkmışsa...psikolojikman babam sıfatı mı oturtup soğudun adamdan ben anlamadım

Kocanin kimligini gorneyecek kadar ilgisizsen senin sorunun.
Yalan söylediyse de senin bilecegin is..
Öte tarafta 20 yas neredeyse farkedemediyseniz ne diyelim biz size

Canım yaş belli olmayabiliyor.ben de 40 yasindayim 28 deniliyor tahmin edin dediğimde.10 yaş küçük erkek arkadasım vardı anlaşılmıyordu .

Offfff keklendik mi şimdi

Yaşina başina bakma,performansina bak.Adam sana görüntü olarakda düşünce olarak da fark ettirmemiş.Sanaayak uydurmuş işte,sen ondan okadar genc olduğun icinde üstüne titriyor.
Benim adam benden üç yaş büyük amaaa
hem 60 yaşinda gibi görünüyor gem de öyle davraniyor.Bence bu daha büyük sorun.

İyi de canım, kul hakkı diye bişey var di mi? Yaşını neredeyse 10 yaş küçük gösterip bir kadını kendinle evlenmeye ikna edemezsin.
O toplum baskısı dediğin şeyi yaşanlar da asıl kadınlar memlemeketimde; kendi rızası olduktan sonra 15 yaş küçük kız alana kimse bir şey demiyor. Ama adam 28 kadın 30 olsun mesela; o adamlar ve aileleri burun kıvırıyorlar kadına. Kadın erken çöker diye başlıyor herkes... Kadın erken çöker, kadın evde kalır...ama erkek her yaşta istediği evliliği yapar.

Konu sahibi kırılmakta çok haklısın. Ama eşini seviyorsan, kendini çok üzme. Aynı yaşta çiftlerin de evlilikleri yürümeyebilir buradaki açılan konularda gördüğün gibi. İnsanlar boşanıyor, ölümler oluyor, yollar ayrılıyor vs... Tabii hemen affetme ama beraber geçirdiğiniz yılların kalitesi asıl önemli olan bence.

Hay ağzına sağlık samsoncugum.
Dedigini yaşayan bir kadin olarak.sapka çıkarıyorum
(Ben.hem konu.sahibinin annesi yaşındayım ?!? hemde esim benden 5 yaş küçük :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…