- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Anneniz sizi cok erken doğurmuş ona bakmayın siz.Annem le aynı yaşta
Canım yaş belli olmayabiliyor.ben de 40 yasindayim 28 deniliyor tahmin edin dediğimde.10 yaş küçük erkek arkadasım vardı anlaşılmıyordu .şoktayim vallahi...
afedersiniz ama siz de baya bir saf missiniz
adam 40 yakin
hicmi anlamadiniz supelenmediniz yasindan
hicmi 22 lik genc kizin yaninda 40 a merdiven dayamis bir adam cevrede resim de belli etmedi kendini.. gercketen cok uzucu bir durum hayretler icindeyim..bukadar buyuk bir yalan kolay affedilmez ki ya
Offfff keklendik mi şimdiYani üye ismin de Kübra9578 bu rakamları rastgele seçmediysen sen95li 0 78li
Bir insanın evlendiği kişinin kimlik bilgilerini bilmemesi çok garip, bilip de aradaki farkı hiç hesaplamadıysan yeni fark ettiysen o da bir garip, ilginç bir konu
Hiç mi kimlik görmediniz, nasıl bir gizem bu.
17yaş da az değil farkedilir, edilmiyorsa adam çok iyi bakmıştır kendine.. Bilemedim, yine de belli olur, bir Hakan Peker değilse
Aynı yerlerde dolaşıyoruzadam iki farklı kimlik taşıyorsa büyük dolandırıcı demektir. diğer kimlikte belki de başkasıyla evli, çocuğu falan vardır
Sen de bilemedin canım 16 olüyorBizde aynısı o 78 ben 94 17 değil canım 15 yaş oluyor
Iki yaştan fazla küçültülmüyorSevdiniz ,evlendiniz,yasinida gostermiyo demek anlamadiniz üzerine bebe yaptiniz hamilesiniz ama 8yas yalan soyledi diye mahfoldunuz.
Vah vah.
Dava acar yasini kuculturuz olmami?
ÇılgınsınBir önceki konunuzda ultrason fotoğrafında 09\07\1995 yazıyor siz 94 lü olduğunuzu söylüyorsunuz. O tarih ultrasonun çekildiği tarih olamaz herhalde :)
MUTLUYSAN NE OLACAK Kİ ADAMLIK VE SAADETİN PARAYLA YAŞLA ALAKASI YOK GÜZELİM.Ben 22 eşim gerçek yaşı 38
İyi de canım, kul hakkı diye bişey var di mi? Yaşını neredeyse 10 yaş küçük gösterip bir kadını kendinle evlenmeye ikna edemezsin.çok açık değil mi sen şimdi kk ya kalkıp en ufak sorunda aramızda 17 yaş var deseydin bende dahil hepimiz ayrıl daha çok gençsin safsatası çekerdik eee adam toplum baskısından korkmuş demek ki hemen affet olmamış say demiyorum ama hamilesin üzülüp ağlama be ...
O kim ki ağlıyor o zaman? Araba mı ağlıyor, asfalt mı ağlıyorArabayı sürdüm gittim o ağlıyor ben ağlıyorum. Yazıyor
Hay ağzına sağlık samsoncugum.İyi de canım, kul hakkı diye bişey var di mi? Yaşını neredeyse 10 yaş küçük gösterip bir kadını kendinle evlenmeye ikna edemezsin.
O toplum baskısı dediğin şeyi yaşanlar da asıl kadınlar memlemeketimde; kendi rızası olduktan sonra 15 yaş küçük kız alana kimse bir şey demiyor. Ama adam 28 kadın 30 olsun mesela; o adamlar ve aileleri burun kıvırıyorlar kadına. Kadın erken çöker diye başlıyor herkes... Kadın erken çöker, kadın evde kalır...ama erkek her yaşta istediği evliliği yapar.
Konu sahibi kırılmakta çok haklısın. Ama eşini seviyorsan, kendini çok üzme. Aynı yaşta çiftlerin de evlilikleri yürümeyebilir buradaki açılan konularda gördüğün gibi. İnsanlar boşanıyor, ölümler oluyor, yollar ayrılıyor vs... Tabii hemen affetme ama beraber geçirdiğiniz yılların kalitesi asıl önemli olan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?