3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Yani nikah günü alırken ya da flört dönemşnde hiç mi görmedin nüfus cüzdanını? Ailesi de mi demedi bir şey ? Çok enteresan. Size 30 yaşındayım dedi de 47 mi çıktı? Bu kadar mı genç gösteriyor? Kafamda bir sürü soru..

Hay ağzına sağlık samsoncugum.
Dedigini yaşayan bir kadin olarak.sapka çıkarıyorum
(Ben.hem konu.sahibinin annesi yaşındayım ?!? hemde esim benden 5 yaş küçük :) )
Sherry babe!! Bu vesileyle seni görmek ne güzel. Herşey yolunda, keyifleriniz yerinde inşallah? Mis kokulumu benim için de öp

Yok 30'um demiş 38 çıkmış, bayan 22 yaşında.
Evlilik cüzdanınız yokmu?

Bak şimdi hakkaten; bir evde kalmış da ben olarak hiç görmedim ondan çiftlerin doğum tarihi de yazıyor mu?

eee bu sorun mu zaten 1 yıldır evliymişsiniz. bu arada eşinizle çıkma dönemi olmadı mı hiç mi kimliğine bakmadınız?

Bir yaşıma daha girdim vallahi. İnsan 2 yıl flört ettiği, 1 yıldır da evli olduğu kişinin gerçek yaşını nasıl bilmez ki? Bir de bu adam sizinle evlenmiş neden size yaşını küçük söylesin ki?

Kimmiş aptal?
Eğitiminiz yarıda kaldı sanırım evlenince zira toplama çıkarmanızda sorun var. Siz 94'lü size yalan söyleyen ve bugüne kadar doğum tarihini bile bilmediğiniz eşiniz! 78'li ise şayet aranızda 16 yaş olur.

Hani ben olayları küçük emrah tadında yaşadığımı sanardım ama siz daha bi uzaysınız.
İnsan araştırmasa bile eşinin kimliğine bakar bi öylesine yahu ya da evlilik cüzdanını alıp direkt vitrine mi koydunuz ki göremediniz?
Bu adam ya 2 kimlik taşıyor karanlık işlerle uğraşıyor ya da evli.
Yoksa neden saklasın, hani yeni tanışmış olursunuz önyargılı olma diye hemen söylemez ilişki ciddiye binince "o zaman seni kaybetmek istemedim" diye sebep sunar falan bu mantıklı ama yıllarca saklaması falan hiç hayra alamet değil.
Pasaportunu çekmeceden kendisi alsa yine bi 10 yıl öğrenemeyecektiniz sanırım.
Bunu yapan adamın türlü sakladığı şeyler de vardır, en azından bundan sonra birşeyleri araştırmaya başlayın gözü açık olun.

Sevin bence eşin 37,olmasina rağmen 30,gosteriyormuş ki farki 3 yıldır sen bile anlamamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…