- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
evet :)Aynı yerlerde dolaşıyoruz
Sherry babe!! Bu vesileyle seni görmek ne güzel. Herşey yolunda, keyifleriniz yerinde inşallah? Mis kokulumu benim için de öpHay ağzına sağlık samsoncugum.
Dedigini yaşayan bir kadin olarak.sapka çıkarıyorum
(Ben.hem konu.sahibinin annesi yaşındayım ?!? hemde esim benden 5 yaş küçük :) )
Yok 30'um demiş 38 çıkmış, bayan 22 yaşında.Yani nikah günü alırken ya da flört dönemşnde hiç mi görmedin nüfus cüzdanını? Ailesi de mi demedi bir şey ? Çok enteresan. Size 30 yaşındayım dedi de 47 mi çıktı? Bu kadar mı genç gösteriyor? Kafamda bir sürü soru..
Evlilik cüzdanınız yokmu?
Kimmiş aptal?Aptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın
Ben agliyorum o agliyor demediniz mi?
Oturmus karsilikli agliyorsunuz dememi direkt masanin bir ucuna siz obur ucuna kocaniz oturdunuz suratlariniza baka baka agliyorsunuz olarak algiladiysaniz tabi bir sey diyemicem.
Ayni fikirdeyim sebepsiz dram.
Konunun fake olduğuna inanmadım ama bir taraftan insan eşinin doğum tarihini nasıl bilmez ona da inanamadımYa ben esimin nufus cuzdan seri no
Aile sira gibi bilgilerini bile ezbere biliyorum
Siz nasıl dunyalarda yaşıyorsunuz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?