- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.195
- 798
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
pes dedim. insan 3 senede anlamaz ogrenmez mi. hic mi ehliyeti olsun nüfus cuzfani olsun görmediniz? siz bunu 3 sene sonra ogrendiyseniz bilmediginiz daha neler var kimbilirevet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.
Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.
Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.
Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
94 ile 78 arasında 17 değil 16 var. Türkiyedekileri beğenmiyorsun da, yurtdışında da matematik öğrenememişsin cicim.Aptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın
benim de dikkatimi . yazmadan dur sonuna kadar okuyayım dedim .... konu sahibi kıprıslımısın? Ya da eşin oralı mi ?Yalan soylemeyi de beceremiyosun. Annesi 78 liymis kardesi 95. Tesadufe bak sen! Hesabi da kardesi almis. O yeni ogrenmis esinin yasini. Hayir sonradan farketti nickini de kendini 94 lu diyebilmeyi akil etti. Arkadas sorunca tutusup yok 94 luyum ben dibenim de yor birde. Halbuki 95 li olunca tam 17 yas oluyor aranizda. Kimi yiyon hanımmmm? Yada bey mi desem?
Bence yaş değil onun ruh yaşı önemli aranız iyiyse anlasabiliyosaniz sorun yok ben de 23 yaşındayım eşim 38 yaşında bazen aklıma takiliyor ama sonra bosver dert değil diyorumBen 22 eşim gerçek yaşı 38
Bizde aynısı o 78 ben 94 17 değil canım 15 yaş oluyorEvet eşim 78 ben 94
ağlayacak ne var yaş aşka engel mi ? bu adam bu kadar olgun olmasaydı sen onu bu kadar sevebilir miydin neden yaşına bu kadar ön yargılısın ? yalan söylemesi mi üzdü seni yoksa yaşı mı ? bence üzülme sevin adamın ne ruhu ne yüzü nede performansı senin onunla aradaki yaş uçurumu olduğu düşüncesine sokmamamış takmaya değmez bence .. yok aldatıldığıma yanıyorum dersen ön yargının esiri olup bu adama şans verdiğin için sevin bardağın dolu tarafını gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?