3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

pes dedim. insan 3 senede anlamaz ogrenmez mi. hic mi ehliyeti olsun nüfus cuzfani olsun görmediniz? siz bunu 3 sene sonra ogrendiyseniz bilmediginiz daha neler var kimbilir
olan olmuş, mutluysan gerisini boşver. yaş filan teferruat. cevremde var benim aralarinda 15-20 yaş fark olan evliler gayet mutlulular. hamileymissin bile. sirf senden cok büyük oldugunu öğrendin diye bosancak degilsin ya. gerci eşin sana niye yaşını söylememiş o da enteresan, seni kaybetmekten korktu muhtemelen

94 ile 78 arasında 17 değil 16 var. Türkiyedekileri beğenmiyorsun da, yurtdışında da matematik öğrenememişsin cicim.

Hadi sana karta kaçmış kocanla mutluluklar.

benim de dikkatimi . yazmadan dur sonuna kadar okuyayım dedim .... konu sahibi kıprıslımısın? Ya da eşin oralı mi ?

adam iki farklı kimlik taşıyorsa büyük dolandırıcı demektir. diğer kimlikte belki de başkasıyla evli, çocuğu falan vardır

Siz kaç biliyordunuz ki? Aradaki yaş farkını nasıl anlayamadınız. Çevrenizden bu kadar soyut nasıl yaşayabiliyorsunuz?

Yani düşünüyorum anlayamıyorum. Insan kocasının kimliğini nasıl görmemiş olur. Iki ayrı kimlikte iki farklı isim diyorsunuz, neden?

İyi de 38 yaşında adam nasıl sizi 30 yaşındayım diye kandırabildi ki

Evlenirken eşinizin ailesinden ağzından kaçıran olmadı mı ne bileyim kızınız küçük baya flan diye onları da mı tembihlemiş acaba

Sonuç ne oldu konu sahibi? Ne düşünüyorsun ayrılmayı mı? Affetmeyi mi?

Yorumları okumadım, ama konu bana saçma geldi.....sizi seviyor, değer veriyor,ama yaşı büyük eeeeeeee,aşın bunları ,bu yaş olayı size çok ağır geldiyse boşanın o zaman ,eğer yalan söyledi diyorsanız ,tek yalanı bumu yoksa başka yalanlarındami var.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…