- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...
Yani ilişkiyi ben bitirdiğim için sürekli kendimi suçluyorum... şu an onun yanındaki Kadın, karısı ben olabilirdim diyorum.. bi de şu sıra hayatımda neredeyse hiç bişey yolunda gitmiyor.. sürekli ayrılmasaydık ne kadar mutlu olacağımızı düşünüyorum..Bence duygusal boşluktan böyle düşünüyorsunuz. O kişiden sonra daha uyumlu olduğunuz ve ciddi düşündüğünüz biri çıksaydı umrunuzda bile olmazdı. Şimdi siz yalnız, o evli. Beyniniz size oyun oynuyor olabilir hala unutamadığınızı sanmıyorum ben. İnşallah daha mutlu olacağınız biri çıkar hemen karşınıza. O zaman "evet ya boşluktan öyle sanmışım" diyeceksiniz :)
Bi arayın bakalım çocuğu olmuş mu? Evlenmiş 5 ayda. O sizi unutmuş siz de unutun zahmet olmazsa.Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...
Uzaktan bir akrabası tanıştırmış sanırım evlilik maksatlı ..Kendi düşen ağlamaz. Ayrıca ayrıldıktan 5 ay sonra nasıl evlenmiş hemen ne ara kız bulmuş da konuşup anlaşıp tanıyıp evlenmiş ona da şaşırdım
İlk günler aslında üzülüyordum ama aşırı derecede gurur yaptım .. onun hemen ayrılığı kabul etmesine falan çok sinirlendim öyle aşırı gurur yaptım yani Gururuma yenik düştüm ..Daha iyi birisi çıkmamış diye takıntı olmuş, sevseydin ayrıldığın ilk günler üzülür ve hatta ayrılamazdın. Şu an hayatın yolunda gitmiyor diye böyle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?