3 yıldır Unutulamayan eski sevgili..!!

Sizin bu kadar ballandira ballandıra anlattiginiz uyum, eski sevgiliniz de yokmuş demek ki. O kadar kisa sürede evlendigine göre. Hayirlisi olsun.
İlişki içerisindeki ten uyumu ile kısa sürede evlenmesinin ne alakası var allah aşkına..!! Evlendi diye geçmişte yaşadıklarımız sıfırlanmıyor ..

Cinsel birliktelik olmadan da ten uyumun var mı yok mu anlarsın ama değil mi?

Aslında sorduğumda buydu, sen kısa bir erkeği beğenmiyorsun normalde ama sevdin diyelim ten uyumu olabilir değil mi?
Olabilir tabi ama başka başka şeyleri sevmen lazım yine.. bi şekilde seni cezbedecek, çekici gelmesi şart canımmm..

3sene olmuş unutamamışsan bu takıntıdır çocukça yanı üstelik evlenmiş, aşkından verem olmak delirmek falan filmlerde var canım kendine gel

Farkındaysan sadece fiziksel özelliklerinden cinsellikten falan bahsediyorsun
Adamın ne bi romantikliği ne bağlılığı yazmamışsın hiç
Senin özlediğin o anlar
Ve bu sevgi aşk değil, takıntı
Onun artık imkansız olması vs

Konumda Huyunu suyunu beğeniyordum diye de yazmıştım ama.. neden sadece işinize gelen kısmı okuyorsunuz..!!

Ten uyumu anlatılmaz yaşanır
Sevişmeden anlaşılır mı bence anlaşılmaz.
Ten uyumun olduğun kişiyle seviştiğinde bir bütün olursun, iç içe geçersin makineleşmiş hareketler olmaz. Ter kokusu bile afrodizyak etkisi yaratır, uzaktayken bile birden kokusunu duyarsın. Daha fazla yazarsam çok +18 olacak

Yaşamayan bilmez

K

Siz herkeste her şeye ten uyumu diyor deyince aklıma tam da o gelmişti, sevişmeden ten uyumu olur mu acaba diye. Ama bazılarına karşı hiçbir his olmuyor, bazılarını içine sokasın geliyor, bu da ten uyumu gibi sanki.

Konumda Huyunu suyunu beğeniyordum diye de yazmıştım ama.. neden sadece işinize gelen kısmı okuyorsunuz..!!
O kadar mesaj okudum huy su göremedim
Neden işime gelsin/gelmesin yahu banane sizin ten uyumunuzdan
Evli adamı özlemişsin gelmiş burda üyelere atar yapıyorsun hayret birşey

O kadar mesaj okudum huy su göremedim
Neden işime gelsin/gelmesin yahu banane sizin ten uyumunuzdan
Evli adamı özlemişsin gelmiş burda üyelere atar yapıyorsun hayret birşey

Evet, bana da atarlandı öfkeli ünlemleriyle kendisi. Konu sahibi evlenmiş gitmiş bir adamla zamanında yaşadığı güzel anlarda yaşaya dursun, adam da karısıyla musmutlu olsun, ne diyelim başka? :)

Evet, bana da atarlandı öfkeli ünlemleriyle kendisi. Konu sahibi evlenmiş gitmiş bir adamla zamanında yaşadığı güzel anlarda yaşaya dursun, adam da karısıyla musmutlu olsun, ne diyelim başka? :)
Birşey demeyelim çoklu ünleme maruz kalırız yine:))

Adam evli.Mutluluğu için dua edin.

bu nası oluyo bize de öğretin
Hayatın herseye rağmen devam ettiğini anladığın zaman öyle oluyor. Adamların 20 senelik karısı ölüyor bir kaç ay zor bekleyip yeniden evleniyorlar. Ben niye unutmayım ki, hayat yas tutmak ağlamak sızlamak için çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…