- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
İlişki içerisindeki ten uyumu ile kısa sürede evlenmesinin ne alakası var allah aşkına..!! Evlendi diye geçmişte yaşadıklarımız sıfırlanmıyor ..Sizin bu kadar ballandira ballandıra anlattiginiz uyum, eski sevgiliniz de yokmuş demek ki. O kadar kisa sürede evlendigine göre. Hayirlisi olsun.
Olabilir tabi ama başka başka şeyleri sevmen lazım yine.. bi şekilde seni cezbedecek, çekici gelmesi şart canımmm..Cinsel birliktelik olmadan da ten uyumun var mı yok mu anlarsın ama değil mi?
Aslında sorduğumda buydu, sen kısa bir erkeği beğenmiyorsun normalde ama sevdin diyelim ten uyumu olabilir değil mi?
Konumda Huyunu suyunu beğeniyordum diye de yazmıştım ama.. neden sadece işinize gelen kısmı okuyorsunuz..!!Farkındaysan sadece fiziksel özelliklerinden cinsellikten falan bahsediyorsun
Adamın ne bi romantikliği ne bağlılığı yazmamışsın hiç
Senin özlediğin o anlar
Ve bu sevgi aşk değil, takıntı
Onun artık imkansız olması vs
Gelicem inşallah.. emin ol çok çabalıyorum..3sene olmuş unutamamışsan bu takıntıdır çocukça yanı üstelik evlenmiş, aşkından verem olmak delirmek falan filmlerde var canım kendine gel
Ten uyumu şey değil mi, birisine sürekli sarılmak, öpmek, ona yakın olmak istemek, kokusunun güzel gelmesi vs.
Fiziksel olarak çok aşırı beğenilmeyen birisi ile ten uyumu olabilir mi, yoksa ten uyumu olan kişi insanın gözüne çok mu güzel görünür?
Ten uyumu zamanla olabilir mi? Ben ilk görüşte aşık olurum, ten uyumu da öyle oluyor bende, zamanla bir ilişki içerisinde iken sonradan ten uyumu oluşabilir mi?
Bu da uzmana sor gibi oldu biraz ama bende bunu düşünüyordum, yorumu görünce duramadım
Yaşamayan bilmezTen uyumu anlatılmaz yaşanır
Sevişmeden anlaşılır mı bence anlaşılmaz.
Ten uyumun olduğun kişiyle seviştiğinde bir bütün olursun, iç içe geçersin makineleşmiş hareketler olmaz. Ter kokusu bile afrodizyak etkisi yaratır, uzaktayken bile birden kokusunu duyarsın. Daha fazla yazarsam çok +18 olacak
Bence duygusal boşluktan böyle düşünüyorsunuz. O kişiden sonra daha uyumlu olduğunuz ve ciddi düşündüğünüz biri çıksaydı umrunuzda bile olmazdı. Şimdi siz yalnız, o evli. Beyniniz size oyun oynuyor olabilir hala unutamadığınızı sanmıyorum ben. İnşallah daha mutlu olacağınız biri çıkar hemen karşınıza. O zaman "evet ya boşluktan öyle sanmışım" diyeceksiniz :)
Ten uyumu anlatılmaz yaşanır
Sevişmeden anlaşılır mı bence anlaşılmaz.
Ten uyumun olduğun kişiyle seviştiğinde bir bütün olursun, iç içe geçersin makineleşmiş hareketler olmaz. Ter kokusu bile afrodizyak etkisi yaratır, uzaktayken bile birden kokusunu duyarsın. Daha fazla yazarsam çok +18 olacak
O kadar mesaj okudum huy su göremedimKonumda Huyunu suyunu beğeniyordum diye de yazmıştım ama.. neden sadece işinize gelen kısmı okuyorsunuz..!!
O kadar mesaj okudum huy su göremedim
Neden işime gelsin/gelmesin yahu banane sizin ten uyumunuzdan
Evli adamı özlemişsin gelmiş burda üyelere atar yapıyorsun hayret birşey
Birşey demeyelim çoklu ünleme maruz kalırız yine:))Evet, bana da atarlandı öfkeli ünlemleriyle kendisi. Konu sahibi evlenmiş gitmiş bir adamla zamanında yaşadığı güzel anlarda yaşaya dursun, adam da karısıyla musmutlu olsun, ne diyelim başka? :)
Şimdi de konumu çarpıtmaya uğraşıyorsun!!.. rica ediyorum konumu terk et !!O kadar mesaj okudum huy su göremedim
Neden işime gelsin/gelmesin yahu banane sizin ten uyumunuzdan
Evli adamı özlemişsin gelmiş burda üyelere atar yapıyorsun hayret birşey
Evet doğru tahmin ettiniz..Siz basensiz koca arıyordunuz sanırım. Eskisinde basen yoksa unutamamanız normal. Allah karşınıza başka basensiz birini çıkarır yeniden seversiniz
Kız kocamı boşasam 3 günde unuturum, 3 yıl aynı adamı nasıl unutamadın
Adam evli.Mutluluğu için dua edin.Selam kızlar.. artık dert ortağı olduk valla.. ne zaman aklımı bişyler kurcalasa hemen sizinle paylaşma ihtiyacı duyuyorum... neyse konuya gireyim,,,Ben 3 yıl önceki eski sevgilimi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam.. meğerse ne çok sevmişim.. kendisini fiziksel olarak aşırı beğeniyordum,TEn uyumumuz mükemmel ötesiydi... huyu suyu, ailesi ... herşeyi çok iyiydi... sonra ne mi oldu bi anlık şımarıkla ayrıldım.. tabi o zamanlar ayrıldıktan 5 ay sonra yazdım buna çocuğun bi hafta önce evlendiğini öğrendim.. kahroldum.. sabahlara kadar da ağladım.. napıcam yüreğime taş bastım.. önüme bakmaya çalıştım..hala da unutamadım ☹☹ Napıcam ben ya.. bu üç yılda bi sürü flörtüm oldu ama hiç birini sevemedim, kanım Kaynamadı zaten uyumu falan hak getire..!! Düşünüyorum istiyorum biliyorum yani adam seçimi yaptı...önüme bakmam lazım ama bakamıyorum bi türlü...
Hayatın herseye rağmen devam ettiğini anladığın zaman öyle oluyor. Adamların 20 senelik karısı ölüyor bir kaç ay zor bekleyip yeniden evleniyorlar. Ben niye unutmayım ki, hayat yas tutmak ağlamak sızlamak için çok kısa.bu nası oluyo bize de öğretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?