3 yıldır Unutulamayan eski sevgili..!!

Emin ol öyle bir niyetim olsaydı üç senedir yapardım ...kalbime taş bastım başkada bir şey yapmadım

Kotu birsey demedim insan hali iste duygu durumlarinda belli olmaz. Mantikli kararlar alinmayabiliyo. Ayrica senin ayrilmanda mutlaka bir hayir vardir zaten kaderinde baskasi varmis kardes.

Evet 3 yıldır karşıma hiç bi düzgün, beğenenebileceğim, şöyle içimi kıpır kıpır yapan kimse çıkmadı.. tam tersi nerde bi dengesiz, uçkur düşkünü it kopuk var beni buluyor kardeş ...

Canım sana benden bir tavsiye. Hiçbir ama hiçbir erkek için bırak 3 yılını 3 gününü bile feda etme.
Emin ol ben de kendimi aynı şeyi söylüyorum. Yani ben onun için her gün kahrolurken o keyfine keyif katıyor şu an diyorum... adam beni Sevseydi zaten beş ay içinde ayıla bayıla hoplaya Zıplaya başkasıyla evlenmezdi herhalde..

Yani bu kadar kısa süre içerisinde nasıl bir başkasına hemen adapte olursunuz... hiç mi yaşadıklarına saygın yok...!!

Ten uyumu imiş.. evlenmeden beraberlik yaşayanlara cehennemde yanacak etiketi yapıştıranların ülkesinde çok komik duruyor bu kelime grubu:)

Eeee ne demişler kaçan balık büyük olurmuş :)

Artık üzülsen ne çare :) sen şimdi önüne çıkanlara şans ver ondan sonra da bir de onlar için pişman olma :)

5 ayda ne çabuk evlenmiş!

bence şımarıklıktan değil haklı sebepten ayrılmışsın şimdi daha iyisini bulamayınca bit pazarına nur yağmış.

her zaman daha iyisi vardır. bence buna odaklanacağına yeni insanlarla tanışmaya çabala.

Ten uyumu imiş.. evlenmeden beraberlik yaşayanlara cehennemde yanacak etiketi yapıştıranların ülkesinde çok komik duruyor bu kelime grubu:)
Herkesin kendi tercihi ams ben Evlenmeden önce yaşamayı daha mantıklı buluyorum.. adamın bi rahatsızlığı, iktidarsızlığı , sapık eğilimleri vs var mı.. bunlar önemli .. düğünden sonra kimsenin ereksiyon problemleriyle uğraşamam doğrusu !!! Tabi herkes kendinden sorumludur.. nasıl isterseniz öyle yapın.. ben bu şekilde düşünüyorum ama

Ten uyumu şey değil mi, birisine sürekli sarılmak, öpmek, ona yakın olmak istemek, kokusunun güzel gelmesi vs.

Fiziksel olarak çok aşırı beğenilmeyen birisi ile ten uyumu olabilir mi, yoksa ten uyumu olan kişi insanın gözüne çok mu güzel görünür?

Ten uyumu zamanla olabilir mi? Ben ilk görüşte aşık olurum, ten uyumu da öyle oluyor bende, zamanla bir ilişki içerisinde iken sonradan ten uyumu oluşabilir mi?

Bu da uzmana sor gibi oldu biraz ama bende bunu düşünüyordum, yorumu görünce duramadım

İlk günler aslında üzülüyordum ama aşırı derecede gurur yaptım .. onun hemen ayrılığı kabul etmesine falan çok sinirlendim öyle aşırı gurur yaptım yani Gururuma yenik düştüm ..

Bende sevgilime ayrılalım demiştim bir keresinde nasıl olsa ne yapsam kabul etmiyor diye, o da bu sefer bir kaç gün uğraştı sonra bir baktım evlenmiş

Kimse vazgeçilmez değil, kendini vazgeçilmez sanmayacaksın yani sonra evleniveriyorlar

Ten uyumu şu sürekli o kişiye dokunmak öpmek istiyorsan... cinsel birliktelikte belirli bi uyumunuz varsa, öpüşleri, dokunuşları seni senden alıyorsa ( not: rahatlıkla orgazm olabiyosanız her 2 taraf için ) ... sürekli temas halinde olmak istersin.. çatalını, kaşığını hiç tiksinmeden kullanırsın.. aynı fincandan kahve içersin falan ... ama tabi o kişiyi fiziksel olarak beğenmen şart..!! Yani ne bileyim mesela dişlere çok takıntılısındır dişlerinin güzel olmasına önem verirsin .. Yani senin özel olarak karşıdaki kişide neye dikkat ettiğinle de alakalı..mesela ben kendim uzun boyluyum, kısa erkekleri çekici bulmuyorum gibi gibi

Sizin bu kadar ballandira ballandıra anlattiginiz uyum, eski sevgiliniz de yokmuş demek ki. O kadar kisa sürede evlendigine göre. Hayirlisi olsun.

Ha bi de en önemlisi kokusunu ve dudaklarının, teninin tadını vs beğenmen gerek.kimisi kötü kokar , dişleri pistir yanına yaklaşılmaz ne teni ne uyumu . öpüşmek, koklaşmak olayı yanı

Cinsel birliktelik olmadan da ten uyumun var mı yok mu anlarsın ama değil mi?

Aslında sorduğumda buydu, sen kısa bir erkeği beğenmiyorsun normalde ama sevdin diyelim ten uyumu olabilir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…