Nereden başlasam bilmiyorum 3 yıllık evliyiz ama sanki 33 yıldır evliymisiz gibi beni çok ypratti ben 27 eşim 35 yaşında görücü usulüyle evlendik yani güzelde bir kadınım çok isteyenim oldu ama akraba istemediğim için yabancı biriyle evlenmek istedim çoğu zaman yanlismi yaptım diye düşünmüyor değilim bende liseden beri ileri derece basur sorunu vardı afedersizniz arka tarafta yırtılmaya bile yol açtı tuvalete çıkmakta çok zorlanıyordum eşime nişanlılık dönemimizde bu sorunundan bahsetmeye utandim bir sorunumuzda yoktu ama daha evliliğimizin ikinci eşim bu yirtilmayi gördü ve aklına başka şeyler geldi bende daha bugüne kadar bir erkeğin elini bile tutmamış kendimi sevgililik seylerinden uzak tutmuş biriyim beni doktora kadar götürdü neyse basurdan dolayı olduğu için ameliyat falan oldum konu orda kapandı ilk zamanlar çok anlamıyordum haftada bir yada iki kere birlikteliğimiz oluyordu ama ne zmnki hamile kaldım 9 aylık süreçte 4 yada 5 kere anca olmuştur dahada önemlisi lohusalık dönemim bittikten sonra 5 ay yanıma bile yaklaşmadi sorduğumda bebekten utanıyorum gibi şeyler söylüyordu ama bebeğin ayrı odası var istese her şekilde bir yol bulunurdu hep koltukta uyuya kalıyor 1 aydır mesela 2 kere tek oldu ikimizde üni mezunuyuz gerçekten oturup konuşuyorum soruyorum aklıma aldatma gay olma ihtimali bile geldi ama hep sen gelmiyorsun senin gelmen lazım yanıma oyuzden istemiyorum yada isim çok yorucu yoruluyorum gibi bahanelere siginiyo ilk olayı anlatmamdaki neden acaba o olay hala kafasini kurcaliyormu benden sogudumu ne yapmam lazım doktor yada psikolog lafını ettirmiyor bile bana kendimi evde eş olarak değilde hizmetçi gibi görüyorum 3 yıllık evliyiz ama sanki 33 yıldır evliymisiz gibi hissediyorum haftasonlarini bile benimle geçirmiyor hep bir isim var diyip cikiyo boşanmayı çok dusundum ama evliliğim için biraz mücadele etmek istiyorum bebeğimiz var kestirip atmak istemiyorum lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum bana yardımcı olun ne yapmam lazım biraz uzun oldu ama bu 3 yıldır ne yaşadığımı yazsam roman olur zaten geçmişe perde çekip yeni sayfa açmak istiyorum ama bu sadece benle olmicak eşimi nasıl harekete geçirebilir.