• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen herkesten ricam, beni tahrik edecek ya da damarıma basacak şeyler yazmayın, imalar da bulunmayın.
Son kez yazıyorum, ben aradığım cevabı buldum ve olumlu/olumsuz cevap yazan herkese de tekrar tekrar teşekkür ettim.

Herkes kendi yaşadığı hayata baksın lütfen,rica ediyorum. Benim için kötü söz kullananları da allaha havale ediyorum ben.
İyi günler dilerim herkese.

tabi ki iyi yapmışsın bir kere kadınlar içgüdüsel maddi durumu yerinde olmasa bile gelecek vadeden potansiyelli kişilerden hoşlanmaya meyilli bence.

Buradaki üyelerin bazıları son zamanlarda özellikle dikkatimi çekiyor, en ufak maddiyat imasında sen paragözsün diye linç ediyorlar ama başka konularda görüyorum kendi maddi durumlarıyla övünüyorlar. Yani kendilerine gelince gayet de sorumluluk bilinci olan, maddi olarak iyi kişiler seçmişler ama başkasına senin ne haddine diyorlar, samimi bulmuyorum.

Maddi olarak iyi kişiler mi seçmişler yoksa maddi olarak iyi duruma gelmek, iyi durumda olmak için çalışıp çabalıyorlar mı?

Konu sahibi deseydi ki sorumluluk sahibi olmadığı için endişe ediyorum haklı derdim. Ama diyor ki ailesinin maddi durumu iyi değil, benim peşimde ailesinin maddi durumu iyi olan bir takım yakışıklı erkekler var, ben çalışmıyorum ama maddi durumu iyi, işi gücü güzel, çok para kazanan aynı zamanda da aileden mal varlığı kalacak olan birini istiyorum. Tercihtir, bir şey diyemeyiz. Böyle birini bulur, mantık evliliği yapar belki çok da mutlu olur. Ama bütün bunlar zengin koca aradığı gerçeğini değiştirmez.

şimdi barajı aşan kazanıyor hanımefendi,bu bir parametre değil kusura bakmayın.
Ay yazık size. Siz bu dünyada kendinize göre birini bulamazsınız nasa ile anlaşında belki diğer gezegenlerde vardır. Üst seviyeymişsiniz güzelliğiniz zekanız falan yazık harcanmayın buralarda

Maddi olarak iyi kişiler mi seçmişler yoksa maddi olarak iyi duruma gelmek, iyi durumda olmak için çalışıp çabalıyorlar mı?

Konu sahibi deseydi ki sorumluluk sahibi olmadığı için endişe ediyorum haklı derdim. Ama diyor ki ailesinin maddi durumu iyi değil, benim peşimde ailesinin maddi durumu iyi olan bir takım yakışıklı erkekler var, ben çalışmıyorum ama maddi durumu iyi, işi gücü güzel, çok para kazanan aynı zamanda da aileden mal varlığı kalacak olan birini istiyorum. Tercihtir, bir şey diyemeyiz. Böyle birini bulur, mantık evliliği yapar belki çok da mutlu olur. Ama bütün bunlar zengin koca aradığı gerçeğini değiştirmez.

öyle bir şey demedim siz öyle anlamışsınız,tekrar tekrar okuyun lütfen.
ailesinin maddi durumu umurumda bile değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X