3 Yıllık evlilik bitti.

Yasozden36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
27
16
3
34
Slm arkadaşlar dün itibariyle 3 Yıllık evlilik sonlandi başta kendi ailem ve eski eşimin ailesi olmak üzere açıklama yapmaktan yoruldum Allahtan çocuk yok ta neymiş efendim niye alttan almiyormusum beyim eksiklmiş falan mis biri de demiyor sen ne çekiyorsun oğullarına, damatlarına toz kondurmak yok benim aşık olduğum adam gitti yerine başka biri geldi sözde beni seviyormuş konuşmalarıma laf işime laf kıyafetime laf yok o niye bana bakmış yok etek boyum dizime kadar olacakmış hadi bunlar biyana bi de son zamanlarda dayak ya birine anlatmadan catlayacaktim artık

hayırlı olsun yeni hayatın..
tıka kulaklarını herkesin dediğine yaşayan bilir.
kendi annene gelsin seni dövsün o kadar iyiyse de. baban diyorsa babana de gelsin senin karını dövsün o zaman diye.. zorla söylettirmesinler insanı. lafını esirgeme yoksa çok dinlersin.

Kendi aileniz bile damatlarına toz kondurmuyor. Bu ilginç bişey. Dayak dediniz ? Bunu ailenize anlatmadınız mı?

Psikolojik şiddetin ardından fiziksel şiddet gelmiş. En doğru kararı vermişsiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Mutlu bir insan neden evliliğini sonlandırsın ki? Demek ki bir şeyler onarılamıyor. Zamanla kararınızın doğruluğunu daha iyi anlayacaksınız.

Teşekkür ederim

Dayak giyime karisma en iyisini yapmissiniz ben nikahli esimden dugun olmadan ayrildim oda alkolluyken bana vurdu bende ona vurdum gerci ama icimden atamadim o geceyi kardesinin gaziyla oldu inadina karisiyorlar kendi kardesi 80 kilo istedigi gibi giyiniyor laf soz eden yok ben ufak tefegim 164 52kilo giydigim batiyodu izmir gibi yerde dayak ve karisma varsa o is yurumezmis anladim

Mukemmel evlilik yok ama ömür çürütüyor böylesi iste keske biraz bu cahillikleri bir kenara koyup bu duruma getirmeseydi sizi umarim hakkinizda hayirlisi olur.. bende ayni durumları yasadim 3 yillik evliyim siddet bir sure sonra duzeldi ama kiyafete karisma isi devam ediyor cok bosanma asamasina geldik bosanmadik ama suan mutsuzda degilim yine sorunlar oluyor ama eskisi gibi degil o kolumu sıkıyorsa kavga aninda bende ustune atliyorum sonra büyümeden duzeliyor yani eger ışık görüyorsanız esinizde evliliginizde bunlar duzelir ama bitirmek mutluluk huzur getirecekse hic onun bu cahilliklerini cekmeyin herkes bir sekilde ayakta durabilir hayatini yasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…