cok guzel bir adim atmisin.. burdan sana alkisliyorum resmen.. suan bende o noktayim biliyormusun ama suan senin kadar cesaretli dglm.. yanlizliktan korkuyorum.. uzuluyorsun, bende uzuldum senin adina.. kendimde uzulcem yakinda senin gibi..
hic kimseyede guvenmem artik diyerekte olmuyor.. mutlaka birine guvencen..
insallah oyle bir insan cikar ki karsina.. o yillarca verdigin degeri bir degersize, bir degerli gelip o borcunu oder.!
yanlis insani sevmisin arkadasim sende..
aslada bukadar yuz verme bir erkege.. erkekler zoru sever bunu unutma..
gecmis olsun! mutlu ol, uzulme!
hayata devam..
O zaten seni hiç mutlu edemezmiş hiç elle tutulur bir yanını göremedim adamın bence boşver hiçte düşünme arkana bakma tekrar birleşseniz bile "can çıkar huy çıkmaz" o öyle bir adam demekki artık o yok ve iyikide yol de kendine. Umarım seni mutlu edecek seven değer veren biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun...
Ne güzel anlatmışsın duygularını. İnan hayran kaldım ve çok duygulandım. Çok güçlüymüşsün gerçekten. İnşallah ben de kendimde onu sonsuza dek reddedecek gücü bulabilirim.
Ben de senin gibi aşkın kendisini sevdim. Ona aslında onun hiçbir zaman sahip olmadığı ve olamayacağı nitelikler yükledim. Adeta o benim gözümde beyaz atlı prensti. Halbuki şimdi bakıyorum da kocaman bir hayalden ibaretmiş hepsi. O aslında bana saygı ve sevgisi olmayan, yalancı, cimri ve düşüncesiz adamın tekiymiş. Gördüğüm rüyadan uyandım ama bu kadar acıtacağını hiç tahmin etmemiştim. O kadar yıprandım ki bu ilişkide. Neredeyse her gün ağlıyordum çünkü bir şekilde kalbimi kırıyordu. Özür dilemeye bile zahmet etmiyordu. Halbuki özür dilese, bir tatlı söz söylese, yine eskisi gibi olacaktım ona karşı. Hemen affedecektim. İçimde bunca kırgınlığı biriktire biriktire devam etmeye çalıştım ama olmadı. Dayanamıyorum artık. Onunla devam etsem gerçekten çok tuhaf bir insan olacağım. Ben onu değiştiremedim ama o beni kendi gibi saygısız ve seviyesiz biri haline getirecek. Ben artık mutlu olmak istiyorum, huzur istiyorum. İnşallah biran önce gerçekleşir tüm dileklerimiz. Sana da sabır diliyorum. Hak etmediğini düşündüğün insandan yol yakınken ayrılmak en iyisi. Emek verdikçe bağlanıyorsun çünkü ve işleri kendin için zorlaştırıyorsun.
Pişmanım hem de çok. Farkındaydım aslında onunla olmayacağının ama işte onun üzerine kurduğum hayallerimden vazgeçemedim aslında. O kadar güzel şeyler hayal ettim ki... Ama hepsi tek taraflıydı. Ben sevdim, ben hayal ettim, ben tek başıma yaşadım aslında bu ilişkiyi. Emek verdikçe daha çok bağlandım. Vazgeçmek istemedim, çok zor geldi her şeyi geride bırakmak. Halbuki geleceğimi düşünmeliydim, ben hep geçmişte yaptıklarımı referans aldım.
Arayacağını sanmıyorum. Ben böyleyim, işine gelirse der sürekli. O değişmez adım gibi biliyorum. Resmen direniyor değişmemek için. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Azcık da olsa yüreğine değebilmişsem ne mutlu bana, inan güçlü değilim sandığın gibi, ama onun yanına giderken yalvardım rabbime, rabbim ben çok aciz bir kulunum, sana sığınıyor ve senden istiyorum, ben ona hayır diyecek kadar güçlü değilim, kurban olduğum hakkımda hayırlısı değilse, bu kulunu sen konuştur , sen istersen ben ona hayır derim, sen istersen ben ona boyun eğmem, inan yol boyunca kaç kere söyledim hatırlamıyorum bile, şükürler olsunki rabbim yanımdaydı ve beni duydu, ona nasıl hoşçakal dedim daha doğrusu diyebildim hala inanamıyorum, yürekten isteyince o gücü veriyor rabbim, eve geldim saatlerce ağladım o gün, ve o günden sonra anladımki nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, kaderimizi bazen zorlamamak gerekiyor, ben ilişkim yürüsün diye çoook zorlamıştım.
Tabi bu da bana büyük bir tecrübe oldu ama şimdiki ayrıldığım kişiyi daha çok sevdim 3 aylık birşeydi, nasıl seversın diye evet okuyanlarda bunu diyecek ama aşk ne bir sanıye tanır ne de yıllar, yüreğine ateş düştümü bir kere gerisi gelir. İçimde kalan tek şey şuan ayrıldığım sevgilimle karşılıklı bitirmedik, aramıza laflar girdi yalan yanlış, birbirimizi dinlemeden öfke kustuk ve ilişkimizi mahvettik. Asla dönüşü yok biliyorum, çünkü bu ayrılık sürecinde çok yıprattık birbirimizi, nefret ediyorum lafları havada uçuştu, gel de görki nefret eden tarafımın yanında daha baskın bir taraf var o da deli gibi seven tarafım.. Rabbime sürekli dua ediyorum imkansızları imkanlı yapan rabbim eğer bu sevdiceğim benim için hayırlıysa onu bana nasip et, hayırsızsa unuttur, sen istersen olur !
kariyerini neden bırakmanı istiyor ki anlamadım? daha açarmısn?
En iyisini yapıyorsun arkadaşım. Hayırlısını iste Allah'tan hep. O isterse zaten olur. Benim gibi peşine düşme sakın ille de olacak diye. Allah sabır versin her ikimize de. İnşallah güzel günler görürüz.
Ben şuan bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Bu sene de doktoraya başlayacağım. Kendisi ise ailesiyle birlikte bir ilçede yaşıyor. Benim tası tarağı toplayıp oraya gitmemi ve annesinin üst katında oturmamı istiyor (evlenince).
Oldu canım başka isteği varmıymış?
Sen git o kadar çalış çabala araştırma görevlisi ol akademik kariyer yap... üstelik cebine para gönder ailesi yanında olmadığında sahip çık...
Bırak bence bi süre. Eğer gerçekten seviyorsa hatasını anlar.
Boşa dememişler s.ç ocağa geç bucağa diye. Ailesi zırnık vermez aramaz sormaz ama kıymetli olur.
Sen ararsın sorarsın maddi manevi destek olursun seni tanımaz.
Sen canını versen de o yüzüne bakmaz. Deveye diken insana da diken yaranır.
İnsanlık yaramıyor. Böyle bir insan için kariyerden mi vazgeçmekten bahsediyorsun.
Tırnağımı bile kesip çöpe atmam böylesi bir adam için.
Kendini ne sanıyor bu canım böyle, sen nasılda böyle önemli hissettirmişsin o aptala kendini..
Hak etseydi keşke de bunlar yaşanmamış olsaydı. Önce insan olmayı öğrensin aptal şey.
Vallaha kurtulmuşsun bitmesiyle. İyi ki de bitmiş. Sana gelirse aklına hep bu yaptıkları gelsin ki ona dönme.
Sakın sakın sakın.. Kendini yakma.. Ondan hayır gelmez..
Hayatta vazgeçmem eğitimimden, kariyerimden. Annemin vasiyetiydi, çok istedi benim ve kardeşlerimin iyi bir eğitim görmesini. Layıkıyla da yerine getirdik. Onun için çöpe atamam. Ama ben orta yol bulmaya çalıştıkça, o resmen saçmaladıkça saçmaladı.
Gerçekten de kendini çok mühim zannetti. Öyle çok yakışıklı falan olsa içim yanmayacak. Ama kendini öyle bir beğenir ki... Tüm kızlar ona bakıyordur hep. Onu bu hale getiren benim gerçi. Aslansın, kaplansın diye diye şımarttım, kediden kaplan yarattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?