Azcık da olsa yüreğine değebilmişsem ne mutlu bana, inan güçlü değilim sandığın gibi, ama onun yanına giderken yalvardım rabbime, rabbim ben çok aciz bir kulunum, sana sığınıyor ve senden istiyorum, ben ona hayır diyecek kadar güçlü değilim, kurban olduğum hakkımda hayırlısı değilse, bu kulunu sen konuştur , sen istersen ben ona hayır derim, sen istersen ben ona boyun eğmem, inan yol boyunca kaç kere söyledim hatırlamıyorum bile, şükürler olsunki rabbim yanımdaydı ve beni duydu, ona nasıl hoşçakal dedim daha doğrusu diyebildim hala inanamıyorum, yürekten isteyince o gücü veriyor rabbim, eve geldim saatlerce ağladım o gün, ve o günden sonra anladımki nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, kaderimizi bazen zorlamamak gerekiyor, ben ilişkim yürüsün diye çoook zorlamıştım.
Tabi bu da bana büyük bir tecrübe oldu ama şimdiki ayrıldığım kişiyi daha çok sevdim 3 aylık birşeydi, nasıl seversın diye evet okuyanlarda bunu diyecek ama aşk ne bir sanıye tanır ne de yıllar, yüreğine ateş düştümü bir kere gerisi gelir. İçimde kalan tek şey şuan ayrıldığım sevgilimle karşılıklı bitirmedik, aramıza laflar girdi yalan yanlış, birbirimizi dinlemeden öfke kustuk ve ilişkimizi mahvettik. Asla dönüşü yok biliyorum, çünkü bu ayrılık sürecinde çok yıprattık birbirimizi, nefret ediyorum lafları havada uçuştu, gel de görki nefret eden tarafımın yanında daha baskın bir taraf var o da deli gibi seven tarafım.. Rabbime sürekli dua ediyorum imkansızları imkanlı yapan rabbim eğer bu sevdiceğim benim için hayırlıysa onu bana nasip et, hayırsızsa unuttur, sen istersen olur !