• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık sevgilimden ayrıldım

O zaten seni hiç mutlu edemezmiş hiç elle tutulur bir yanını göremedim adamın bence boşver hiçte düşünme arkana bakma tekrar birleşseniz bile "can çıkar huy çıkmaz" o öyle bir adam demekki artık o yok ve iyikide yol de kendine. Umarım seni mutlu edecek seven değer veren biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun...

cok guzel bir adim atmisin.. burdan sana alkisliyorum resmen.. suan bende o noktayim biliyormusun ama suan senin kadar cesaretli dglm.. yanlizliktan korkuyorum.. uzuluyorsun, bende uzuldum senin adina.. kendimde uzulcem yakinda senin gibi..

hic kimseyede guvenmem artik diyerekte olmuyor.. mutlaka birine guvencen..

insallah oyle bir insan cikar ki karsina.. o yillarca verdigin degeri bir degersize, bir degerli gelip o borcunu oder.!

yanlis insani sevmisin arkadasim sende..

aslada bukadar yuz verme bir erkege.. erkekler zoru sever bunu unutma..

gecmis olsun! mutlu ol, uzulme!

hayata devam..

Yanlış insanı sevdim ama en büyük hatam bu yanlışı göre göre devam etmekti. Eğer sen de yanlış olduğunu düşünüyorsan benim yaptığım hatayı yapma. Her şey daha da zorlaşıyor ve inan ilişki laçkalaşıyor. Şu 3.yılı onunla geçirdiğime o kadar pişmanım ki. Keşke keşke bu kararı daha önce verseydim diyorum. Hiç değilse şu an daha umutla bakıyor olurdum hayata. Zamanı şimdi gelmiş demek ki. Tek dileğim kendimde bu kararlılığı koruyabilmek ve onu sonsuza dek hayatımdan çıkarıp atmak.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Umarım sen de mutlu olursun.

O zaten seni hiç mutlu edemezmiş hiç elle tutulur bir yanını göremedim adamın bence boşver hiçte düşünme arkana bakma tekrar birleşseniz bile "can çıkar huy çıkmaz" o öyle bir adam demekki artık o yok ve iyikide yol de kendine. Umarım seni mutlu edecek seven değer veren biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun...

O kadar haklısın ki...

Ne güzel anlatmışsın duygularını. İnan hayran kaldım ve çok duygulandım. Çok güçlüymüşsün gerçekten. İnşallah ben de kendimde onu sonsuza dek reddedecek gücü bulabilirim.

Ben de senin gibi aşkın kendisini sevdim. Ona aslında onun hiçbir zaman sahip olmadığı ve olamayacağı nitelikler yükledim. Adeta o benim gözümde beyaz atlı prensti. Halbuki şimdi bakıyorum da kocaman bir hayalden ibaretmiş hepsi. O aslında bana saygı ve sevgisi olmayan, yalancı, cimri ve düşüncesiz adamın tekiymiş. Gördüğüm rüyadan uyandım ama bu kadar acıtacağını hiç tahmin etmemiştim. O kadar yıprandım ki bu ilişkide. Neredeyse her gün ağlıyordum çünkü bir şekilde kalbimi kırıyordu. Özür dilemeye bile zahmet etmiyordu. Halbuki özür dilese, bir tatlı söz söylese, yine eskisi gibi olacaktım ona karşı. Hemen affedecektim. İçimde bunca kırgınlığı biriktire biriktire devam etmeye çalıştım ama olmadı. Dayanamıyorum artık. Onunla devam etsem gerçekten çok tuhaf bir insan olacağım. Ben onu değiştiremedim ama o beni kendi gibi saygısız ve seviyesiz biri haline getirecek. Ben artık mutlu olmak istiyorum, huzur istiyorum. İnşallah biran önce gerçekleşir tüm dileklerimiz. Sana da sabır diliyorum. Hak etmediğini düşündüğün insandan yol yakınken ayrılmak en iyisi. Emek verdikçe bağlanıyorsun çünkü ve işleri kendin için zorlaştırıyorsun.

Azcık da olsa yüreğine değebilmişsem ne mutlu bana, inan güçlü değilim sandığın gibi, ama onun yanına giderken yalvardım rabbime, rabbim ben çok aciz bir kulunum, sana sığınıyor ve senden istiyorum, ben ona hayır diyecek kadar güçlü değilim, kurban olduğum hakkımda hayırlısı değilse, bu kulunu sen konuştur , sen istersen ben ona hayır derim, sen istersen ben ona boyun eğmem, inan yol boyunca kaç kere söyledim hatırlamıyorum bile, şükürler olsunki rabbim yanımdaydı ve beni duydu, ona nasıl hoşçakal dedim daha doğrusu diyebildim hala inanamıyorum, yürekten isteyince o gücü veriyor rabbim, eve geldim saatlerce ağladım o gün, ve o günden sonra anladımki nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, kaderimizi bazen zorlamamak gerekiyor, ben ilişkim yürüsün diye çoook zorlamıştım.

Tabi bu da bana büyük bir tecrübe oldu ama şimdiki ayrıldığım kişiyi daha çok sevdim 3 aylık birşeydi, nasıl seversın diye evet okuyanlarda bunu diyecek ama aşk ne bir sanıye tanır ne de yıllar, yüreğine ateş düştümü bir kere gerisi gelir. İçimde kalan tek şey şuan ayrıldığım sevgilimle karşılıklı bitirmedik, aramıza laflar girdi yalan yanlış, birbirimizi dinlemeden öfke kustuk ve ilişkimizi mahvettik. Asla dönüşü yok biliyorum, çünkü bu ayrılık sürecinde çok yıprattık birbirimizi, nefret ediyorum lafları havada uçuştu, gel de görki nefret eden tarafımın yanında daha baskın bir taraf var o da deli gibi seven tarafım.. Rabbime sürekli dua ediyorum imkansızları imkanlı yapan rabbim eğer bu sevdiceğim benim için hayırlıysa onu bana nasip et, hayırsızsa unuttur, sen istersen olur !

Pişmanım hem de çok. Farkındaydım aslında onunla olmayacağının ama işte onun üzerine kurduğum hayallerimden vazgeçemedim aslında. O kadar güzel şeyler hayal ettim ki... Ama hepsi tek taraflıydı. Ben sevdim, ben hayal ettim, ben tek başıma yaşadım aslında bu ilişkiyi. Emek verdikçe daha çok bağlandım. Vazgeçmek istemedim, çok zor geldi her şeyi geride bırakmak. Halbuki geleceğimi düşünmeliydim, ben hep geçmişte yaptıklarımı referans aldım.

Arayacağını sanmıyorum. Ben böyleyim, işine gelirse der sürekli. O değişmez adım gibi biliyorum. Resmen direniyor değişmemek için. Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

En çok fedakarlık yapanlar hanımlar oluyor sanırım ilişkilerde.
Aslında anlamak isteseler çok da bir şey istemiyoruz 2 tatlı söz, sadakat, biraz ilgi alaka tamamdır.
Neden zorlarlar bu kadar anlam veremiyorum. Kendilerini de bizleri de boş vere yıpratıyorlar.
Sen tek başına bu ilişkiyi 3 yıl sürdürebilmişsin sen her şeyin hakkını vermişsin.
O düşünsün artık gerisini seni ve bu ilişkiyi hak etmeyen o, bunca şımartılmayı da hiç hak etmemiş, sana yazık olmuş.
Bu erkekler çok çabuk sıkılıyorlar, sıkıntıya geldiler mi kaçacak yer arıyorlar kendilerini geri çekiyorlar.
Biz ne kadar konuşuyorsak onlar o kadar sessiz kalıyorlar. Sen üsteledikçe o da kendini bir halt sanmaya başlıyor ve fazla ilgi alakada tavan yaptırıyor insanın bir tarafını haliyle. Ve sonuç ortada işine gelirse ben böyleyim deyip geçiyor işte.
Eminim boşluğa düşecektir. İyi kötü 3 sene geçmiş en azından alışkanlık haline gelmiştir seni arar en basitinden yaşadığın şehrin adını duyunca aklına ilk sen gelirsin. Buna benzer ufak tefek şeyler bile seni hatırlatır ona.
Seni illaki arayacaktır özleyecektir. Ama hep olduğu gibi geri dönüp senin kurtarmanı bekleyecek kendisi gelmeyecek sana.
Bunu kendine bir kez daha yapma. Lütfen. Hak etmediğin şeyler yaşatmasına izin verme.
Kesip atmışken yeniden yıpratma kendini. Seni hak etmiyor ve dediğin gibi o asla değişmeyecek böyle geldi böyle de gider.
Rica ederim. Allah senden de razı olsun.

Öyle nankör bir insan ki... Aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum. O askerdeyken ben para gönderdim ona (hem de 3 kuruş bursla geçinirken), ailesi tek kuruş yollamadı. Geldikten sonra bunalıma girdi, iş bulamadı ben yardımcı oldum, işe girdi. Sonra da ilk yaptığı iş benden soğumak oldu. Askerdeyken öldün mü, kaldın mı diye bir kere bile aramayan ailesi kıymete bindi. Onların yanında yaşama isteği hasıl oldu. Resmen benim eğitimimi, kariyerimi çöpe atmamı bekledi benden. Küçücük bir ilçede ailesiyle altlı üstlü yaşamamı istedi. Kabul etmedim. Kabul etse miydim Allah aşkına? Siz söyleyin, böyle bir adam için değer mi yıllarca emek verdiğim akademik kariyeri bırakmaya???

kariyerini neden bırakmanı istiyor ki anlamadım? daha açarmısn?

Azcık da olsa yüreğine değebilmişsem ne mutlu bana, inan güçlü değilim sandığın gibi, ama onun yanına giderken yalvardım rabbime, rabbim ben çok aciz bir kulunum, sana sığınıyor ve senden istiyorum, ben ona hayır diyecek kadar güçlü değilim, kurban olduğum hakkımda hayırlısı değilse, bu kulunu sen konuştur , sen istersen ben ona hayır derim, sen istersen ben ona boyun eğmem, inan yol boyunca kaç kere söyledim hatırlamıyorum bile, şükürler olsunki rabbim yanımdaydı ve beni duydu, ona nasıl hoşçakal dedim daha doğrusu diyebildim hala inanamıyorum, yürekten isteyince o gücü veriyor rabbim, eve geldim saatlerce ağladım o gün, ve o günden sonra anladımki nasipte ne varsa onu yaşıyoruz, kaderimizi bazen zorlamamak gerekiyor, ben ilişkim yürüsün diye çoook zorlamıştım.

Tabi bu da bana büyük bir tecrübe oldu ama şimdiki ayrıldığım kişiyi daha çok sevdim 3 aylık birşeydi, nasıl seversın diye evet okuyanlarda bunu diyecek ama aşk ne bir sanıye tanır ne de yıllar, yüreğine ateş düştümü bir kere gerisi gelir. İçimde kalan tek şey şuan ayrıldığım sevgilimle karşılıklı bitirmedik, aramıza laflar girdi yalan yanlış, birbirimizi dinlemeden öfke kustuk ve ilişkimizi mahvettik. Asla dönüşü yok biliyorum, çünkü bu ayrılık sürecinde çok yıprattık birbirimizi, nefret ediyorum lafları havada uçuştu, gel de görki nefret eden tarafımın yanında daha baskın bir taraf var o da deli gibi seven tarafım.. Rabbime sürekli dua ediyorum imkansızları imkanlı yapan rabbim eğer bu sevdiceğim benim için hayırlıysa onu bana nasip et, hayırsızsa unuttur, sen istersen olur !

En iyisini yapıyorsun arkadaşım. Hayırlısını iste Allah'tan hep. O isterse zaten olur. Benim gibi peşine düşme sakın ille de olacak diye. Allah sabır versin her ikimize de. İnşallah güzel günler görürüz.

kariyerini neden bırakmanı istiyor ki anlamadım? daha açarmısn?

Ben şuan bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Bu sene de doktoraya başlayacağım. Kendisi ise ailesiyle birlikte bir ilçede yaşıyor. Benim tası tarağı toplayıp oraya gitmemi ve annesinin üst katında oturmamı istiyor (evlenince).

En iyisini yapıyorsun arkadaşım. Hayırlısını iste Allah'tan hep. O isterse zaten olur. Benim gibi peşine düşme sakın ille de olacak diye. Allah sabır versin her ikimize de. İnşallah güzel günler görürüz.

inşallah canım güzel günler tez zamanda nasip olur bize ama benim kendi adıma umudum kalmadı, akışına bıraktım bakalım kaderde ne var, güzel heberlerle buluşalım, artık bende üzülüyorum ayrılıklaraa çook, kim olursa olsun çok etkileniyorum, yaşayan bilir demişler ya çok doğru:(

Ben şuan bir üniversitede araştırma görevlisiyim. Bu sene de doktoraya başlayacağım. Kendisi ise ailesiyle birlikte bir ilçede yaşıyor. Benim tası tarağı toplayıp oraya gitmemi ve annesinin üst katında oturmamı istiyor (evlenince).

Oldu canım başka isteği varmıymış?
Sen git o kadar çalış çabala araştırma görevlisi ol akademik kariyer yap... üstelik cebine para gönder ailesi yanında olmadığında sahip çık...
Bırak bence bi süre. Eğer gerçekten seviyorsa hatasını anlar.

Boşa dememişler s.ç ocağa geç bucağa diye. Ailesi zırnık vermez aramaz sormaz ama kıymetli olur.
Sen ararsın sorarsın maddi manevi destek olursun seni tanımaz.
Sen canını versen de o yüzüne bakmaz. Deveye diken insana da diken yaranır.
İnsanlık yaramıyor. Böyle bir insan için kariyerden mi vazgeçmekten bahsediyorsun.
Tırnağımı bile kesip çöpe atmam böylesi bir adam için.
Kendini ne sanıyor bu canım böyle, sen nasılda böyle önemli hissettirmişsin o aptala kendini..
Hak etseydi keşke de bunlar yaşanmamış olsaydı. Önce insan olmayı öğrensin aptal şey.
Vallaha kurtulmuşsun bitmesiyle. İyi ki de bitmiş. Sana gelirse aklına hep bu yaptıkları gelsin ki ona dönme.
Sakın sakın sakın.. Kendini yakma.. Ondan hayır gelmez..

Oldu canım başka isteği varmıymış?
Sen git o kadar çalış çabala araştırma görevlisi ol akademik kariyer yap... üstelik cebine para gönder ailesi yanında olmadığında sahip çık...
Bırak bence bi süre. Eğer gerçekten seviyorsa hatasını anlar.

Kaç defa dedim niye illa ailenin olduğu yeri istiyorsun? Benim de doktora yapabileceğim, üniversitesi olan bir şehir olsun yaşayalım birlikte dedim. Ama diretiyor işte. O ilçeden çıkmak, aileden ayrılmak istemiyormuş. Bu arada sanma ki benim ailem şuan çalıştığım şehirde. Ona hiçbir zaman diretmedim, benim ailemin yanında yaşayalım diye. 30 yaşında adam bana bu şekilde ısrar ediyor, şaka gibi.

Boşa dememişler s.ç ocağa geç bucağa diye. Ailesi zırnık vermez aramaz sormaz ama kıymetli olur.
Sen ararsın sorarsın maddi manevi destek olursun seni tanımaz.
Sen canını versen de o yüzüne bakmaz. Deveye diken insana da diken yaranır.
İnsanlık yaramıyor. Böyle bir insan için kariyerden mi vazgeçmekten bahsediyorsun.
Tırnağımı bile kesip çöpe atmam böylesi bir adam için.
Kendini ne sanıyor bu canım böyle, sen nasılda böyle önemli hissettirmişsin o aptala kendini..
Hak etseydi keşke de bunlar yaşanmamış olsaydı. Önce insan olmayı öğrensin aptal şey.
Vallaha kurtulmuşsun bitmesiyle. İyi ki de bitmiş. Sana gelirse aklına hep bu yaptıkları gelsin ki ona dönme.
Sakın sakın sakın.. Kendini yakma.. Ondan hayır gelmez..

Hayatta vazgeçmem eğitimimden, kariyerimden. Annemin vasiyetiydi, çok istedi benim ve kardeşlerimin iyi bir eğitim görmesini. Layıkıyla da yerine getirdik. Onun için çöpe atamam. Ama ben orta yol bulmaya çalıştıkça, o resmen saçmaladıkça saçmaladı.

Gerçekten de kendini çok mühim zannetti. Öyle çok yakışıklı falan olsa içim yanmayacak. Ama kendini öyle bir beğenir ki... Tüm kızlar ona bakıyordur hep. Onu bu hale getiren benim gerçi. Aslansın, kaplansın diye diye şımarttım, kediden kaplan yarattım.

Hayatta vazgeçmem eğitimimden, kariyerimden. Annemin vasiyetiydi, çok istedi benim ve kardeşlerimin iyi bir eğitim görmesini. Layıkıyla da yerine getirdik. Onun için çöpe atamam. Ama ben orta yol bulmaya çalıştıkça, o resmen saçmaladıkça saçmaladı.

Gerçekten de kendini çok mühim zannetti. Öyle çok yakışıklı falan olsa içim yanmayacak. Ama kendini öyle bir beğenir ki... Tüm kızlar ona bakıyordur hep. Onu bu hale getiren benim gerçi. Aslansın, kaplansın diye diye şımarttım, kediden kaplan yarattım.

Helal olsun kariyerinde başarın devam eder inşallah ki bu azimle de eder kesinlikle :)
O insanın varlığı bile saçmalık zaten söylediklerinden mantıklı bir şey çıkmaz.
Evet öyle zannetmiş. Eşeğe değer verirsen kendini yarış atı sanırmış ya o da öyle sanmış işte :)
Kurtulduğuna sevin. Onca zamanını bile bile nasıl ona harcadın üzüldüğün tek şey bu olsun.
Bittiğine asla üzülme sevin senin için iyi olan doğru olan buymuş demek ki bunu yaşadın.
Allah sabır versin en kısa sürede de içinden o pisliği atıversin inşallah (Amin)

Bu arada yalnız kalır da konuşmaya ihtiyacın olursa bana ulaşabilirsin burada olduğum sürece seni dinlerim. İnsanın paylaştıkça azalırmış derdi. Yardımcı olabilirsem tabi.

Son düzenleme:
Yazdıklarının çoğunda kendime okur gibi oldumm :)) Bende böyleydim ama insan aşıyor geççiyor gidiyor. Mutsuz olacağını biliyorsun ve yinede onu seviyorsun bu kadar yakıyor ki insanı. Biliyorum çok zor sevdiğinden ayrılmak ama onunla mutsuz olmak yerine onsuz mutlu olmak daha iyi bence. Hani yazmışsın ya yıllardır istemiyorum demiş, resmen senin hatrına katlanıyormuş senin çabanla ayakta duruyormuş bu ilişki tıpkı benimki gibi.
Ama ben anladım ki hiçbir erkek insanın kendisinden değerli değil. Yani sakin yolunda sana saygı duyan değer veren kadir kıymet bilen biriyle olmak varken neden bile bile acı çektiriyoruz kendimize..
Üzülme, sevin lütfen.. Biraz zor olucak elbet ama alışıyor insan.. İnanıyorum ki senin gibi biri çok daha iyi birini hakediyor arkadaşımm o tatlı canını sıkma
:34:

aynı sorun bendede vardı canım ilgisizlik bi kadını en çok yaralayan şey oluyo sanırım neyseki ben erken kurtuldum canım yansada bitirdim şimdi istediği kadar özgür olsun

Canim oncelikle sunu bil, senin yaptigin hatalari yapan o kadar cok kadin varki.. Bak burda bile 5 saatte kac tane benzer hikaye okuduk.. Bende onlardan biriyim, biriydim.. O yuzden hiic uzulme ben nasil boyle olabildim diye.. Biz kadinlarin zayif noktasi, ask.. Aslinda dediginiz gibi adama degil, aska asigiz biz. Senin, benim ornegimde de aski yakistirdigimiz adamlar yanlis, hem de cok yanlis.

Ben o kotu iliskiyi 1,5 yil yasadim. Yasadiklarimiz cok cok benzer.. Ve bu iliskiyi yasarken norolojik bir hastalik dahi gecirdim ki kendisiyle ayrildiktan 1 ay sonra duzelen bi hastalik, aglamaktan olan bi hastalik, dusun..

O yuzden senin adina o kadar sevindimki. Kotu bi iliski kadar insani bogan bir sey yok. Konusmandan anliyorum ki guclu bi kizsin. Su an hala o esaretin etkisindesin canin yaniyo. Merak etme cok yakinda ozgurlugunun, mutlulugunun tadina varacaksin ve kurtulduguna o kadar sevineceksinki. Sadece 1kac ay, belli bi kac hafta dayan.. Bizler burdayiz, konusmak istersen bana da ozelden ulasabilirsin..

Zaten arkadaslar yazmis sosyallesmen gerektigini. Anladigim kadariyla yalniz yasiyosun. Bunun yaninda benimde bi tawsiyem var. Saracak yabanci diziler izle bol bol. O kadar kafa dagitiyo vakit gecirtiyoki..

canım kardeşim seninki sevgi değil bağımlılık adam sana hiç değer vermemiş ki senin zorlaman ile yürümüş zaten.aynı sorunu ben de yaşadım evlendim ayrıldım.evlenmeden bittiği için şanslısın.anladım ki bir kişiye haketmediği değeri vermek hep alttan almak hakaretlerine katlanmak iyi huylu olmak değil!!!!bir özgüven problemi!!!!!!!!!!!!!!!!sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez emin ol bundan sonra karşına çıkan adam da kesinlikle aynı karakterde olur.önce kendini düzelt.ben öyle yaptım.kişisel gelişim kitapları okudum.alabilirsen psikolojik destek al.eminim çok iyi niyetli bir insansın.önce kendini çok değerli görebilecek seviyeye gel.göreceksin ki sana değer verenler çıkacak karşına.yoksa bu kısır döngü devam eder.dualarım seninle.

Erkekleri bir yerden sonra biz bu hale getiriyoruz. Çok seviyorum, her şey çok güzel olsun diye romantik hayallerin peşinden koşuyoruz. :10: Sevgiline o kadar çok destek olmuşsun, yeri gelmiş sen para vermişsin ailesi düşünmemiş onu sen düşünmüşsün ama o gün geçtikçe şımarmış. En kötüsü de ayrıldığınızda çogunlukla sen aramışsın. Artık öyle bir noktaya gelmiş ki senin ondan asla vazgeçemeyeceğine inanmış ve sana saygısını yitirmiş. Birine "seni istemiyorum" diyebilmek için o insanın tabiri caizse "çantada keklik" olduğuna inanmak ve kendine bu konuda çok güvenmek lazım. "İstemediğimi yıllardır biliyorsun ama acı çekiceğim diye korkundan bırakmıyorsun beni" demiş sana. Ben bu sözden sen beni o kadar seviyorsun ki benden ayrılsan bile acı çektiğin için zaten geri döneceksin lafını anlıyorum. Şu an eminim kısa bir süre sonra senin ona döneceğine inanıyordur. Onun için üzülme iyi bir hayatın ve kariyerin var. Kendi hayatını yaşa, onun yüzünden kaçırmış olduğun yapamadığın bir sürü şey vardır eminim. :30:

Back
X