3 yıllık sevgilimden ayrıldım

YudumEr çok teşekkür ederim yorumun için. Benimle aynı şeyleri yaşayan, beni anlayan insanları burada görmek gerçekten çok iyi geliyor. Tabi ki istemezdim, keşke hiç kimse böyle şeyler yaşamasa ama malesef başımıza neler geleceğini önceden göremiyoruz.

aynı sorun bendede vardı canım ilgisizlik bi kadını en çok yaralayan şey oluyo sanırım neyseki ben erken kurtuldum canım yansada bitirdim şimdi istediği kadar özgür olsun

Benimki de kuş kadar özgür olmak istiyorum derdi. Sanki ben kafese koymuştum adamı. Zaten benden uzakta yaşıyor, gezi tozuyor, hiç karışmıyorum. Daha ne özgürlük istiyordu hiç anlamadım.

Öylesine bakınırken başlık dikkatimi çekti.3 yıllık sevgilimden ayrıldım.Dedim tesadüfün böylesi.Henüz 1-2 saat oldu ben de 3 yıllık ilişkimi sonlandıralı.Garip...

Canım çok teşekkür ederim. Benim de şuan tek istediğim sabır ve dayanma gücü çünkü ben ona tekrar dönmek istemiyorum, onun da bana dönmesini istemiyorum. Bitsin gitsin istiyorum artık. Resmen yaşam enerjim çekildi, içim söndü onunla birlikteyken. Ben annemi kaybettim ama ondan sonra bile kendimi kısa denilebilecek bir sürede toparladım çünkü kardeşlerime sahip çıkmak zorundaydım. İçimde duygusal anlamda zayıf olsam da ,gizli gizli ağlasam da asla kimseye belli etmedim, hep güçlü durmaya çalıştım. Ama bu ilişki beni mahvetti. Arakadaşlarım bile şaşırıyor halime. Sen nasıl bu hale geldin diyorlar.

Bugün 2 arkadaşımla önce kahvaltıya, daha sonra yüzmeye gittim. Aklıma getirmemeye çalıştım. Gerçekten de eğlendim, çok üzülmedim, stresimi attım geldim. İnşallah böyle devam edebilirim. Burası da bana çok iyi geliyor, yorumlarınız sayesinde kendimi daha iyi, daha güçlü hissediyorum. Teşekkür ederim.

Çok üzüldüm, sen de kötü şeyler yaşamışsın. Söylediklerinde baştan sona haklısın. Ben kendime değer vermedim bu ilişkide. Kendi mutluluğumu onun mutluluğuna endeksledim resmen. Onu mutlu etmeye çalışmak benim için paha biçilemez bir mutluluk kaynağı olmuştu. O ise beni hiç takmadı. Hayatımın hiçbir alanında özgüven problemi yaşamadım, hatta hep ben baskın olmuşumdur. Bu benim ilk ciddi ilişkimdi ve gördüm ki ben duygusal ilişkilerde gerçekten pasifmişim. Bu bana çok büyük bir ders oldu, artık neyin daha önemli olduğunu anladım. Ben kendimi önemli görmezsem, hep alçakgönüllülük sergilersem, demek ki bu artık "iyilik" olmaktan çıkıyor ve "enayilik" oluyor. Çok teşekkür ederim duaların için. Allah razı olsun.

Fikir ayrılıklarımız çok fazlaydı.Hatta hiç fikir birlikteliğimiz yoktu.

Anlıyorum. Bazen sevgi gerçekten yetmiyor... İlişkinin başlarında sevince" samanlık bile seyran olur" diyorsun ama işin aslı öyle değil. İlişki ciddileştikçe, evleneceğin adamı hatta çocuğunun babası olacak adamı görmek istiyorsun. Gerçekten zor bir karar. Allah yardımcımız olsun.

Amin.Çok teşekkür ederim.Durumu çok güzel özetlemişsiniz.Sevgi tek başına yeterli değil.Ben ileride çocuğum olunca bizim fikir ayrılıklarımızdan etkilenecek diye bu işi bitirdim.Ben farklı söylerim babası farklı söyler.Ben farklı yetiştirmek isterim babası farklı.Bunlar olmasın diye bitirdim.Ama zor gerçekten 3 yılın ardından çok zor.

Yaşadıklarınız çok tanıdık,o yüzden sakın kendinizi suçlamayın ve üzülmeyin. 2.5 yıla yakın bir ilişkim olmuştu,karşımdaki insan da bundan ne eksik ne fazlaydı. Sakın giden yıllarınıza üzülmeyin;ben de zamanında ölçtüm,tarttım yok olmuyordu.Boşa oysan dolmuyor,doluya koysan almıyor,ileriyi hayal edemiyorsun,güven vermiyor vs... Şükürler olsun ben kurtuldum,siz de emin olun kurtulmuşsunuz.

Size tavsiyem kendinizi dünyaya kapatmayın gezin tozun. Ve bu süre zarfında da kalbinizi de kapatmayın.Doğru insanla ne zaman karşılaşacağınızı bilemezsiniz.

Tecrübe konuşuyor.

bunlari cekebilicek kadar cok iyi bir kalbin var.. o senin degerini anlasaydi, dunyanin en mutlu adami bile olabilirdi.. ama kaybetti..
iyi kalp ile kotu kalp birlesemiyor..

rabbim o guzel kalbine gore versin insallah..

emin ol bunları yaşayan yalnız sen değilsin.burada görüyorsundur hemen herkesin hayatında sıkıntılar acılar var.hele aşk acısı çekmeyen var mıdır bilmiyorum.(ben mesela şu an aşk acısı içindeyim yine...)bence bunun üstesinden çok rahat gelirsin.ilk günler ağlarsın,yaşayan ölü gibi gezersin,her nefes alıp verişin acı verir belki ama bu derin acı 10-15 gün içinde hafifliyor merak etme.ondan sonraki bir ay içinde hafif hafif devam ediyor.bi çeşit özlem gibi.ama zamanla o insan sanki bir rüyaydı uyanmışsın gibi bir his oluşuyor.bu süre zarfında benim tavsiyem ilk 10 gün içinde bu acıyı dibine kadar yaşaman.acıdan kaçma.onun üstüne git.ve o acıyı sindir.sindirdikten sonra zaten gerisi kendiliğinden gelecek ve zaman sana o kangrenli kolunun yokluğunu unutturacaktır.bol bol da dua et.bir de onu sakın arama.bırak onu boşluğa gitsin...ararsan bu acı hiç dinmeyecek...yeni bir hayata merhaba de :)

oncelıkle merhabalar yazdıklarınızı okudum ruce rabbım kısının kaderını anne rahmıne dustugu anda yazarmıs onun ıcın sızın ıcın en hayırlısı budur emın olun bazen bazı seylerı cok zorlamayacaksın su akar yolunu bulur allah kımseye kaldıramayacagı derdi vermezmıs
ben bıraz kadercıyımdır kotu bısey oldugunda bıle hayırlısı buymuş dıyenlerdenım sızde oyle dıyın gelıp gecsın hoscakalın

Benimki de kuş kadar özgür olmak istiyorum derdi. Sanki ben kafese koymuştum adamı. Zaten benden uzakta yaşıyor, gezi tozuyor, hiç karışmıyorum. Daha ne özgürlük istiyordu hiç anlamadım.

sanırım en büyük hatayıda orda yapıyoruz. İlişkide tüm ipleri eline almak gerekmiş tabi bunada ilişki denirmi bilmiyorum ama sürekli sorun çıkartan taraf olunca kıymete biniyosun sanırım anlayamadım anlamlandıramadım bu mantığı bi türlü

Canm kurtulduğuna şükret. İnan ki geçmeyecek acı yoktur zamanla herşey geçiyor :)

Hemencik bi hobi edin, tango kursu olur, resim olur biseyler yani.. Sen mantiklica yaklasmissin boyle dusunen biri cabucak hayata doner. Sadece 1 2 ay sonra seni geri aradiginda ona geri donme yeter

kendimi görür gibi oldum birden .
karşındaki insanın seni kaybetme korkusu olmadığını bilmek, nasıl olsa beni bırakmaz düşüncesinde olduğunu bilmek duygusunu ben de yaşamıştım zamanında.

gerçeten ölümcül vuruşu yapmış sevgiliniz. yani bundan sonra bu cümlenin üzerine ilişkiye tekrar başlama girişimlerinde bulunmak gereksiz olur . çünkü bu ilişkide yine eninde sonunda yine sadece sizin üzüleceğiniz belli.

benim şu anda bir ilişkim var ve neredeyse 1 yıla yaklaştık.
ama öncesinde ben de 3 yıllık bir ilişkimi bitirdim .

belki saçma gelecek ama , ben ayrılığın ilk zamanlarında hiç müzik filan dinlemedim ,özellikle slow :) dinlenen ortamlardan da kaçtım açıkçası . hiç romantik-duygusal film izlemedim . kendimi iyi hissedene kadar kimseye ayrıldığımı söylemedim , çünkü bu konuları konuştukça insan kendini daha kötü hissediyor ( bence) yani beni bunalım moduna sokacak hiç bir etkinlikte bulunmadım . çünkü ben biraz da insanın kendi kendisini bu moda soktuğuna inanıyorum bilmiyorum .

onun sürekli olumsuz özelliklerini düşündüm mesela . olumlu özelliklerini , mutlu bir anımızı düşünsem üzüleceğim çünkü biliyorum ,yani yine kendimi bunalım moduna sokmuş olacağım .

eve kapanmadım mesela,içimden gelmese de dışarı çıktım . ne kadar istemeseniz de dışarı çıktıktan bir süre sonra ilginizin bir şeylere yöneldiğini göreceksiniz.
bilemiyorum yardımcı olur mu bunlar , ya da saçma gelir mi ama .. ben böyle yapmıştım

umarım kısa zamanda atlatırsınız bu süreci.

Son düzenleme:
Evet ilaç gibi gelir yazdıklarımız,seni anlıyorum.Buna benzer birşey ben de yaşadım.Burada açtığım ilk konular onla ilgili..Geleceğini düşünmelisin..Ben de zor koptum..
Şimdi onun tam tersi gibi görünen biriyle görüşüyorum,bakalım nasıl devam edecek..Ama onunla görüştüğümüz 5 günlük gezi zamanı diliminde el üstünde tutulmak nasılmış anladım..

Ona ve onu gibilere gelince..
Bence o senin gibi çıkarsız seven,emek veren birini bulamadığında,başkalarına da böyle davrandığında senin kıymetini anlar.Başkasını severse el üstünde tuttar mı acaba?Tamam bağlı kalabilir ama yine el üstünde yine tutmaz bence.O da bu da.Kişilikleri bencil çünkü..

Son düzenleme:

yani bu mu sevgi bu mu sevgili? kendinize bunu mu layık görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…