- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Hımm sen laborantsan yaparsın tabiki canım. Yok ya ben güvenip yapamam yine de yanlış yaparım falan
Yumurta çok ve bide kaliteli yumurtalarsa spermler de kaliteli gelirse değme keyfineKızlar 4 yumurtam vardı. Yumurta çok olunca sansta artıyor mu? Umutlanmamalıyım
Sorma çok merak ediyorum... Inşallah tutar.Yumurta çok ve bide kaliteli yumurtalarsa spermler de kaliteli gelirse değme keyfineinşallah hayırlsıyla tutunur bu ay bebişler ben de şu an değişik duygular içerisindeyim içimden bi ses tuttu bu sefer diyo ama adeti nasıl beklicem bilemiyorum
Benim de 17 mm 2 yumurtam var. Eşimin son değerleri çok parlak olmadığından çoğul gebelik endişem yok. Zaten 1 tane bile tutma şansı çok düşük. O yüzden çarşamba günü ben de çatlatma iğnesini yapacağım.
Ah canim keske oyle kolay olsa.. benim aylarca 4-5 yumurtam oldu. Son ay 6 yumurtam olmustu. Hic biri olmadi maalesef. Sureci biraktim artik tedavi olmuyorum. Buraya bile artik girmiyorum. Kendime vakit ayirip bebek fikrinden uzaklasmaya calisiyorum. Rabbim bana vermiyor umarim sizlere en kisa surede verirSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Kızlar iyiki sizi dinleyip korunmayı seçmedim, bu sonuçta önce Rabbimin sonra sizinde bir payınız var.. Hiçbirşeyden emin değilim henüz kan vermedim ama bir gün aralıkla yaptığım testleri atıyorum. Dua edin sağlıklı bir gebelik olsun çok korkuyorum...bat 4 şubat.
Alttaki dün üstteki de bugüne ait test.
Hayırlı olsun herşey çok güzel gelişsin inşallah
Çok tebrik ederimKızlar iyiki sizi dinleyip korunmayı seçmedim, bu sonuçta önce Rabbimin sonra sizinde bir payınız var.. Hiçbirşeyden emin değilim henüz kan vermedim ama bir gün aralıkla yaptığım testleri atıyorum. Dua edin sağlıklı bir gebelik olsun çok korkuyorum...bat 4 şubat.
Çok tebrik ederim ❤darısı bize inşallahh
Allah razı olsun canım benımAminçok teşekkür ederim her gece dualarimda bebek hasreti çeken kardeşlerim de var
Tebrik ederim canımm sağlıkla buyudun darısı basımıza inşallah. Çatlatma iğnenden sonra bişey hissettinmi döllenme zamanı falan bı belirtin olmusmuyduKızlar iyiki sizi dinleyip korunmayı seçmedim, bu sonuçta önce Rabbimin sonra sizinde bir payınız var.. Hiçbirşeyden emin değilim henüz kan vermedim ama bir gün aralıkla yaptığım testleri atıyorum. Dua edin sağlıklı bir gebelik olsun çok korkuyorum...bat 4 şubat.
Tebrik ederim canımm sağlıkla buyudun darısı basımıza inşallah. Çatlatma iğnenden sonra bişey hissettinmi döllenme zamanı falan bı belirtin olmusmuydu
İyi akşamlar hamilemisiniz
Hakkınızda Hayırlısı olsun inşAllah hamileyseniz bizlerede dua edermisinizIyi akşamlar testlerim pozitif fakat henüz kan vermedim
Hakkınızda Hayırlısı olsun inşAllah hamileyseniz bizlerede dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?