Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 4 yumurtam vardı. Yumurta çok olunca sansta artıyor mu? Umutlanmamalıyım
Yumurta çok ve bide kaliteli yumurtalarsa spermler de kaliteli gelirse değme keyfine inşallah hayırlsıyla tutunur bu ay bebişler ben de şu an değişik duygular içerisindeyim içimden bi ses tuttu bu sefer diyo ama adeti nasıl beklicem bilemiyorum

Sorma çok merak ediyorum... Inşallah tutar.

Benim de 17 mm 2 yumurtam var. Eşimin son değerleri çok parlak olmadığından çoğul gebelik endişem yok. Zaten 1 tane bile tutma şansı çok düşük. O yüzden çarşamba günü ben de çatlatma iğnesini yapacağım.

Belli olmaz belki tutar inşallah tutr canım hayırlısı

Ah canim keske oyle kolay olsa.. benim aylarca 4-5 yumurtam oldu. Son ay 6 yumurtam olmustu. Hic biri olmadi maalesef. Sureci biraktim artik tedavi olmuyorum. Buraya bile artik girmiyorum. Kendime vakit ayirip bebek fikrinden uzaklasmaya calisiyorum. Rabbim bana vermiyor umarim sizlere en kisa surede verir

Kızlar iyiki sizi dinleyip korunmayı seçmedim, bu sonuçta önce Rabbimin sonra sizinde bir payınız var.. Hiçbirşeyden emin değilim henüz kan vermedim ama bir gün aralıkla yaptığım testleri atıyorum. Dua edin sağlıklı bir gebelik olsun çok korkuyorum ...bat 4 şubat.

Alttaki dün üstteki de bugüne ait test.

Eklentiler

• 1580626894507.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 117

Hayırlı olsun herşey çok güzel gelişsin inşallah

Çok tebrik ederim darısı bize inşallahh

Tebrik ederim canımm sağlıkla buyudun darısı basımıza inşallah. Çatlatma iğnenden sonra bişey hissettinmi döllenme zamanı falan bı belirtin olmusmuydu

Tebrik ederim canımm sağlıkla buyudun darısı basımıza inşallah. Çatlatma iğnenden sonra bişey hissettinmi döllenme zamanı falan bı belirtin olmusmuydu

Teşekkür ederim canım yarın kan vereceğim inşallah.. Öyle aman aman bir belirtim olmadı ki iğneden 10 gün sonra çok hafif kasıkta batmalar oldu, göğüs hassasiyeti (regl olmadan önce ki gibi ne daha fazla ne daha az), bir de 0 akıntı. Ovülasyondan sonra sümüksümsü bir akintim olurdu fakat şuan hiçbirşey yok biraz ondan şüphelenmiştim sadece.. Bilmiyorum gebeliğim sağlıklı mı değil mi ama Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın ❤ içinde de sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…