- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Çok sevindim. Çatlattın demi dediğin zamanda. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Evetdaha çok yeni beklenen adet tarihim bugündü ama önce öğrenmiş oldum. Daha 4 haftalık olması lazım. Teşekkür ederimm
Çok sevindim. Çatlattın demi dediğin zamanda. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
hamile yapti arkadaşAşılamam da 2 yum vardi ve teki tuttu şuan..3uz en uç ihtimal şuan..bence şansın daha çok ben olsam vurdururdum..
Aşılamam da 2 yum vardi ve teki tuttu şuan..3uz en uç ihtimal şuan..bence şansın daha çok ben olsam vurdururdum..
Folikasit canım inofolicinoflicdemi bu tarz hap fikrim yok
Canım benim aklıma takılan şu oldu senin o 3 yumurta hiç çatlamamış mıydı da çat iğnesi yaptın öyle mi çatladıEvet bu konuyu 3 hafta önce falan açmıştım canım güzel haberi aldım çok şükür
Canım benim aklıma takılan şu oldu senin o 3 yumurta hiç çatlamamış mıydı da çat iğnesi yaptın öyle mi çatladı
Ya ben şey soracagim doktor bugun bana baktiya bende birkactane yumurta gordumAynı boyuttalardi daha catlamamışlardı doktora gittiğimde
Ya ben şey soracagim doktor bugun bana baktiya bende birkactane yumurta gordum
Bana dediki bak yumurtalar dedi boyutlarına dikkat etmedim persemebe iğne verdi.ama daha pik olmadi anlaidigim kadariyla
Simdi gecenkinde bak 1tanevar olgunlasmis demişti ogun igneyi vurdurmistu
Buhafta 1gün erken gitim yarin doktor yokdiye.simdi bu yumurtalardan 1imi olgunlasacak
Cunku bana ikiz olma ihtimali var demedi.oan soramadım.simdi aklima takildi.
Canıma minnet deyip düşünmeden kabul ederdim.. düşünmeyin hepsinin tutmasi zaten garanti değil. Tutarsa da sukredinSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Yaaa hamilelik takvimi saglıkla gelsinlermi deyim yoksa saglıkla gelsinÖyle mi ilk defa duydum bunu inşallah benim için de geçerli olurtabi haber veririm hamile kalırsam inşallah
Ben 6 haftalıktı çift kese gördü dr 5 de tek 6 da çift keseEvet hamileyim çok şükürama henüz bilmiyorum tek gebelik mi çoğul gebelik mi ilerleyen zamanlarda belli olur.
oara okadar seydedi bak yumurtaların dedi 3tane gordum ama bana cogul riski var demedi demek 1tanesi ozamaan kadr olgujlasck yada garanti 1tanesi olgunlaşıyor diye demedi bilemedim.1taneyede raizyim sağlıklı olsundaÖnemli olan ne kadar olgunlukta oldukları keşke sorsaydın. Atıyorum biri 16 biri 17 olup çatlatma iğnesi olsa yine çoğul gebelik riski var en az 16 olması lazım yani
Canıma minnet deyip düşünmeden kabul ederdim.. düşünmeyin hepsinin tutmasi zaten garanti değil. Tutarsa da sukredin
Yaaa hamilelik takvimi saglıkla gelsinlermi deyim yoksa saglıkla gelsin
Ben 6 haftalıktı çift kese gördü dr 5 de tek 6 da çift kesehayırlı ne ise o olsun
oara okadar seydedi bak yumurtaların dedi 3tane gordum ama bana cogul riski var demedi demek 1tanesi ozamaan kadr olgujlasck yada garanti 1tanesi olgunlaşıyor diye demedi bilemedim.1taneyede raizyim sağlıklı olsunda
amin cnm ya normalde kendi diyordu busefer demediTabikide orası öyle ama bazen boyutlarını söylemeyi unutuyorlar bir dahaki gittiğinde sor. Hakkında hayırlısı kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?