Sigarayı bıraktım ben 1 aydan fazla oldu içtiğim aylarda da günde 3 tane en fazla 5 tane içiyordum içme sigara hep etkiliyor bizim yumoşları başka belirtin var mıBenden büyüksün ben sana abla deyip sarılmak istiyorum. Allah'ım inşallah nasip etsin . Çok acikiyorum ben 11. Gün aşılama çok acikiyorum . Uykum çok derin . Sigara kullanıyorum sigaradan tiksinir oldum
Sigarayı bıraktım ben 1 aydan fazla oldu içtiğim aylarda da günde 3 tane en fazla 5 tane içiyordum içme sigara hep etkiliyor bizim yumoşları başka belirtin
Merhabalar ben de 31 Aralık günü aşılama oldum yaşım 43 ilk defa olduğu için tedirgindim ama kolaymış sonucu beklemek daha zor bende şu erken gebelik testinden yaptım dün sonuç negatif çok üzüldüm doktorum 15 inde test yap dedi ama dayanamadım yaptım bende meme dolgun meme ve meme ucu ağrısı var belim ağrıyor kaşıklarım arada ağrıyor ama başta ağrıyordu acaba hamilemiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyımMerhaba arkadaşlar dün sabah saat 10:30 aşılama oldum herşey yolunda gitti ağrı sızı hissetmedim ilk aşılamam benim gono f 450 lik 2 kalem kullandım 2 yumurtam oldu 1i kendi çatladı birini ovitrella ile çatlattım. Aşılama yapıldıktan sonra 30 dk kadar kalkmadım sonra eve geldik ve bütün gün yattım eşim sağolsun izin aldı bana birşey yaptırmadı doktorum normal hayatına devam edebilirsin 2 gün beraberlik olsun daha sonra gün aşırı olsun dedi benim tecrübelerim böyleinşallah 2021 uğurlu gelir ve ocağın 15 inde bende hamile olduğumu öğrenirim Rabbime duam böyle isteyen herkese nasip olsun kucaklarımız evlatlarımızla dolsunn
İnşallah hamilesinizdir daha çok erken test için böyle şeyler yapıp kendinizi üzmeyin lütfenMerhabalar ben de 31 Aralık günü aşılama oldum yaşım 43 ilk defa olduğu için tedirgindim ama kolaymış sonucu beklemek daha zor bende şu erken gebelik testinden yaptım dün sonuç negatif çok üzüldüm doktorum 15 inde test yap dedi ama dayanamadım yaptım bende meme dolgun meme ve meme ucu ağrısı var belim ağrıyor kaşıklarım arada ağrıyor ama başta ağrıyordu acaba hamilemiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım
Valla üzüldüm gerçekten çünkü ben 39 yaşında evlendim bir kere hamile kaldım ama 13 haftalıkken karnımda öldü aldılar sonra miyomlarım vardı 11 tane onu aldılar bu sene de dr tüp bebek için gittim ama dr um önce normal yolla denemek istedi aşılama yaptık olmazsa tüp bebek defiİnşallah hamilesinizdir daha çok erken test için böyle şeyler yapıp kendinizi üzmeyin lütfentarihi bekleyin kesin sonuç
Peki sizin ne durumdaİnşallah hamilesinizdir daha çok erken test için böyle şeyler yapıp kendinizi üzmeyin lütfentarihi bekleyin kesin sonuç
Bende 30 yaşındayım ilk aşılamam çatlatma iğnesi ile baya denedik ama olmadı sok tüpümte hidrosalpenks vardı tüpümle beraber temmuz ayında alındı. bugün 11.günüm aşılamadna bakalım çarşamba falan test yaparım bendePeki sizin ne durumda
Bende 30 yaşındayım ilk aşılamam çatlatma iğnesi ile baya denedik ama olmadı sok tüpümte hidrosalpenks vardı tüpümle beraber temmuz ayında alındı. bugün 11.günüm aşılamadna bakalım çarşamba falanPeki sizin ne durumda
Şuanda yaş olarak kaç yaşındasınız sanırk aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyor ama inanın ki bilmiyorum eğer olmazsa tüp bebek gerçekten kesin çözüm bence nere yaşıyorsunuz bilmiyorum ama tüp bebek doktoruna gidin kesinValla üzüldüm gerçekten çünkü ben 39 yaşında evlendim bir kere hamile kaldım ama 13 haftalıkken karnımda öldü aldılar sonra miyomlarım vardı 11 tane onu aldılar bu sene de dr tüp bebek için gittim ama dr um önce normal yolla denemek istedi aşılama yaptık olmazsa tüp bebek defi
Hayırlı olsun canım 10.gün erken değil mi değerler için ayrıca adet günün geldi mi tarih olarak benim 11.gün bugün adetim 16 ocak gösteriyor ben 14 yada 15 inde test yapmayı düşünüyorum biraz acelesi davranmışsın sanki bir kaç gün sonra yine ver istersen ben ilaç kullanmıyorum sadece folik asit içiyorumMerhaba, bir süredir burayı okuyorum, 27 aralık gecesi çatlatma iğnesi oldum 29 aralıkta aşılama yapıldı, (ilk aşılmamamdı) dün akşam (aşılamanın 10. günü) ciddi adet sancısı yaşadım, bu arada vajinal progestan kullanıyorum, kan verdim bhcg değerim 1,16 çıktı. Negatif diye düşünüyorum ama henüz kanamam da olmadı, doktora sormak istemedim, pazartesi soracağım, fitili bırakayım mı benzer tecrübesi olup gebe olan oldu mu?
Sancı duyunca sanırım adetim geliyor diye düşündüm ama emin olmak için kan testi yaptırdım. Normalde ayın 13 ya da 14ü gibi adet olmalıyım son adet tarihim 16 aralık çünkü. Siz de mi bekliyorsunuz? Benim de bugün 11. günüm :) Bana doktorum vajinal progestan verdi, her anne adayında farklı sanırım, 400 mcg folik asit de içiyorum. Umarım siz pozitif sonuç görürsünüz.Hayırlı olsun canım 10.gün erken değil mi değerler için ayrıca adet günün geldi mi tarih olarak benim 11.gün bugün adetim 16 ocak gösteriyor ben 14 yada 15 inde test yapmayı düşünüyorum biraz acelesi davranmışsın sanki bir kaç gün sonra yine ver istersen ben ilaç kullanmıyorum sadece folik asit içiyorum
İnşallah canım bende tel folik asit var progestan vermedi hayırlısı ile inşallah olurSancı duyunca sanırım adetim geliyor diye düşündüm ama emin olmak için kan testi yaptırdım. Normalde ayın 13 ya da 14ü gibi adet olmalıyım son adet tarihim 16 aralık çünkü. Siz de mi bekliyorsunuz? Benim de bugün 11. günüm :) Bana doktorum vajinal progestan verdi, her anne adayında farklı sanırım, 400 mcg folik asit de içiyorum. Umarım siz pozitif sonuç görürsünüz.
Gerek görmemiştir, herkese göre değişiyor.İnşallah canım bende tel folik asit var progestan vermedi hayırlısı ile inşallah olur
Ben Ankaradayım dr Ahmet Bostancı çok iyi sağolsun çok uğraşıyor 43 yaşındayım zaten ben dr ile yapıyorum klomen ve menapur verdi 3 yumurta elde ettik çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra aşılama oldum bekliyoruz bakalımBende 30 yaşındayım ilk aşılamam çatlatma iğnesi ile baya denedik ama olmadı sok tüpümte hidrosalpenks vardı tüpümle beraber temmuz ayında alındı. bugün 11.günüm aşılamadna bakalım çarşamba falan
Şuanda yaş olarak kaç yaşındasınız sanırk aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyor ama inanın ki bilmiyorum eğer olmazsa tüp bebek gerçekten kesin çözüm bence nere yaşıyorsunuz bilmiyorum ama tüp bebek doktoruna gidin kesingerçeği inşallah gerek kalmazda güzel haberlerinizi alırız
Benimde 10.günüm 14 ünde adet olmazsan 15 inde test yap dedi ben dayanamadım yaptım ama negatif üzüldüm ama burdan okuduğum kadarıyla erkenmişBen Ankaradayım dr Ahmet Bostancı çok iyi sağolsun çok uğraşıyor 43 yaşındayım zaten ben dr ile yapıyorum klomen ve menapur verdi 3 yumurta elde ettik çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra aşılama oldum bekliyoruz bakalım
Bana da 6 gün progestan verdi hap amaGerek görmemiştir, herkese göre değişiyor.
Çoğu kişi kullanıyor ama bilmiyorum ki bana vermediBana da 6 gün progestan verdi hap ama
Endişe etmeyin, her anne aday adayına göre değişiyor.Bana da 6 gün progestan verdi hap ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?