- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
İdrar testine hiç bakmayın, kan testi en doğrusu.Merhabalar ben de 31 Aralık günü aşılama oldum yaşım 43 ilk defa olduğu için tedirgindim ama kolaymış sonucu beklemek daha zor bende şu erken gebelik testinden yaptım dün sonuç negatif çok üzüldüm doktorum 15 inde test yap dedi ama dayanamadım yaptım bende meme dolgun meme ve meme ucu ağrısı var belim ağrıyor kaşıklarım arada ağrıyor ama başta ağrıyordu acaba hamilemiyim bilmiyorum ama çok heyecanlıyım
Evet aynen herkese göre değişiyorEndişe etmeyin, her anne aday adayına göre değişiyor.
Önceden bakmazdım ama heves ettim millet yapmış hepİdrar testine hiç bakmayın, kan testi en doğrusu.
eger catlatma ignesi kullaniyorsaniz testlerden en az 10.gune dek uzak durmamiz gerek. Idrar testleri de kimi zaman boyle hatali. Kan testleri idrar testlerinden daha kesin. Ben de her cesit ve marka idrar testi denedim o parayla evde kucuk bir laboratuvar kurup test yapardim sanirim kendimÖnceden bakmazdım ama heves ettim millet yapmış hep
Hadi ya işte bu konuda yeniyiz cahillik ne yaparsın ama söylediğin iyi oldu teşekkürler daha almam 15 ini bekleyecez şurada ne kaldı ki inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir iyi haberleri paylaşırız buradaneger catlatma ignesi kullaniyorsaniz testlerden en az 10.gune dek uzak durmamiz gerek. Idrar testleri de kimi zaman boyle hatali. Kan testleri idrar testlerinden daha kesin. Ben de her cesit ve marka idrar testi denedim o parayla evde kucuk bir laboratuvar kurup test yapardim sanirim kendim
Kan testi yaptırdın mı canım sen kaçıncı günün adet günün geldi mi acabaSelamlar, bende hala adet başlamadı ama gebelik de yok, bekliyorum öyle bakalım, yarın ya da öbürgün hala bir şey olmazsa doktorumu arayacağım, arada ağrılarım var sadece.
Sizde durumlar nedir? Sanki güzel haberler duyacak gibiyim :)
Bugün 14. günüm, 10. günde yaptırdım 1,16 çıktı yani negatif. Adet olmayı bekliyorum. Doktorumu aradım ama henüz dönüş yapamadı. Kendisine danışacağım, inşallah siz pozitif sonuç alırsınız.Kan testi yaptırdın mı canım sen kaçıncı günün adet günün geldi mi acaba
Bende durum aynı adet olacakmışım hissi var 12.gün bugün aşılamanın
Mevcut durumda negatif olduğunu doktorum da doğruladı, progestanı bırak bir kaç gün içinde adet olursun dedi. Bu ay ara vermeden denemeye karar verdik, umarım sorunsuzca adet olurum.Kızlar nasılsınız var mı durumunuzda değişiklikler
sende durumlar nasıl?Kızlar nasılsınız var mı durumunuzda değişiklikler
Progestan kullanıyor muydunuz? Progestan bu tür beyaz opak akıntılar yapabilir.Kızlar bende hala adet olmadım 3 gün var şu an beyaz bir akıntı geldi anlamadım araştırıyorum bende de ağrılar ve göğüs hassasiyeti devam ediyor
Duphaston kullandım 6 gün ama 6 sına kadar içtim ama kasığımda ve belimde ağrılar var ama tabii bilmiyorumProgestan kullanıyor muydunuz? Progestan bu tür beyaz opak akıntılar yapabilir.
Hadi inşallah pozitif çıkar benimde 12. Günüm bende 15 inde verecem eğer 14 ünde olmazsam ama bugün kasık ve belimde ağrı var inşallah yerleşiyordurKızlar bende durun adet olmadım 13.gün bitmek üzere yarın kan testi vericem grip oldu bugün kötüyüm blraz göğüs ağrım var kasık ağrım arada oluyor bel ağrım var tabikide bilmiyorum evde test yapmadım yarın kan vericem bakalım
Güzel haberler bekliyorum :)Hadi inşallah pozitif çıkar benimde 12. Günüm bende 15 inde verecem eğer 14 ünde olmazsam ama bugün kasık ve belimde ağrı var inşallah yerleşiyordur
Yarın sonucunuzu bekliyorum :9 ben de olmadım ama doktor 9. gün 1,16 ise negatiftir evde yaptığın testlerde silik de olsa çıkardı, adetini bekleyelim artık progestanı bırak dedi, bıraktım, gelir sanırım bir kaç güne. Gelse de ikinci tedavi için başlasam, böyle beklemek öyle zor ki.Kızlar bende durun adet olmadım 13.gün bitmek üzere yarın kan testi vericem grip oldu bugün kötüyüm blraz göğüs ağrım var kasık ağrım arada oluyor bel ağrım var tabikide bilmiyorum evde test yapmadım yarın kan vericem bakalım
Hepimiz için inşallahGüzel haberler bekliyorum :)
İnşallah tatlım seninde en kısa zamanda sonuca ulaşır benim bu seferde tutmazsa tüp bebek dedi dr um ama bakalım çok maliyetli çünküYarın sonucunuzu bekliyorum :9 ben de olmadım ama doktor 9. gün 1,16 ise negatiftir evde yaptığın testlerde silik de olsa çıkardı, adetini bekleyelim artık progestanı bırak dedi, bıraktım, gelir sanırım bir kaç güne. Gelse de ikinci tedavi için başlasam, böyle beklemek öyle zor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?