- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Maliyetli ama daha yüksek olasılıklı, olmayacağını düşünmeyin şimdi, şu an adetiniz yok, test de yaptırmadınız daha, olumsuz düşünmeniz için neden yok. Olumsuz çıkarsa düşünürsünüz onları. Yumurtanız var, gelişiyor, sağlıklısınız, güzel şeylere odaklanın.İnşallah tatlım seninde en kısa zamanda sonuca ulaşır benim bu seferde tutmazsa tüp bebek dedi dr um ama bakalım çok maliyetli çünkü
Aynen şu an düşünmüyorum inşallah senin de tutmuştur dr yanılmıştırMaliyetli ama daha yüksek olasılıklı, olmayacağını düşünmeyin şimdi, şu an adetiniz yok, test de yaptırmadınız daha, olumsuz düşünmeniz için neden yok. Olumsuz çıkarsa düşünürsünüz onları. Yumurtanız var, gelişiyor, sağlıklısınız, güzel şeylere odaklanın.
Kismet, zamam gösterecek ♡ Doktor cok kesin konustu o nedenle ben de umut etmiyorum artik ama ikinci guzel gelir insallahAynen şu an düşünmüyorum inşallah senin de tutmuştur dr yanılmıştır
İnşallah valla benimde tutmayacak gibi bugün pembe akıntı başladı bakalım nasipKismet, zamam gösterecek ♡ Doktor cok kesin konustu o nedenle ben de umut etmiyorum artik ama ikinci guzel gelir insallah
Akıntınız kısa sürerse yerleşme kanaması olabilir, ilk aşılama şansı daha düşük, endişe etmeyin, üzülmeyin.İnşallah valla benimde tutmayacak gibi bugün pembe akıntı başladı bakalım nasip
Evet bakalım valla tutmazsa yaş 43 bu saatten sonra zor zaten bir daha yapmam galibaAkıntınız kısa sürerse yerleşme kanaması olabilir, ilk aşılama şansı daha düşük, endişe etmeyin, üzülmeyin.
Siz bu konuya hakimsiniz galiba yerleşme kanaması nasıl oluyor ne kadar sürüyorAkıntınız kısa sürerse yerleşme kanaması olabilir, ilk aşılama şansı daha düşük, endişe etmeyin, üzülmeyin.
Elbette en doğrusunu doktorunuz bilir, burada sağlık profesyoneli olmadığımız için lütfen tıbbi tavsiyelerde bulunmadığımızı unutmayın, yerleşme kanaması açık pembe renkte, pıhtı ve parça içermeyen bir kanamadır, nadiren kahverengi bir akıntı da olur ama bunun nedeni eski rahim duvarının atılmasıdır, kesinlikle açık kırmızı adet kanaması gibi değildir, yoğun ve kokulu değildir, çoğu deneyimleyen bir pedi doldurmadığını söyler. Yerleşme kanaması her gebede ve her gebelikte olmaz. Nadiren bir günden uzun sürer. Eğer yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsanız lütfen doktorunuzla iletişim kurun ya da bhcg testi yaptırın, bu gerilmeniz ve stres olmanızdan daha iyidir.Siz bu konuya hakimsiniz galiba yerleşme kanaması nasıl oluyor ne kadar sürüyor
Pembe renk geliyor ama kahve de var tabiki dr değiliz ama deneyim de önemlidir peki bugün test alıp yapsam çıkar mı yerleşme varsa çıkar galibaElbette en doğrusunu doktorunuz bilir, burada sağlık profesyoneli olmadığımız için lütfen tıbbi tavsiyelerde bulunmadığımızı unutmayın, yerleşme kanaması açık pembe renkte, pıhtı ve parça içermeyen bir kanamadır, nadiren kahverengi bir akıntı da olur ama bunun nedeni eski rahim duvarının atılmasıdır, kesinlikle açık kırmızı adet kanaması gibi değildir, yoğun ve kokulu değildir, çoğu deneyimleyen bir pedi doldurmadığını söyler. Yerleşme kanaması her gebede ve her gebelikte olmaz. Nadiren bir günden uzun sürer. Eğer yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsanız lütfen doktorunuzla iletişim kurun ya da bhcg testi yaptırın, bu gerilmeniz ve stres olmanızdan daha iyidir.
Yaşınız 43 olabilir, ama ortalama ömür ve sağlık şartları da iyileşti, olumsuz olmanız gerekmez. aşılama genellikle ilk 3 aşılamaya dek şansı giderek yükselen bir tedavidir, bu sırada siz de sağlıklı beslenerek ve eşinizin de değerlerini yükselterek yardımcı olabilirsiniz.
İlkti değil mi sizin? Hangi nedenle aşılama oldu acaba sakıncası yoksa sorabilir miyim?Kızlar Benin negatif sonucum bugün öğrendim
Çok daha iyisi, güzeli ve hayırlısıseni bekliyor olsun. Korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalıp yavrularını kucağına alanların anlayamayacakları o negatif üzüntünü paylaşıyorum ve kendim için ne diliyorsam senin için de diliyorum. Umarım bu son negatifin olur.Kızlar Benin negatif sonucum bugün öğrendim
İdrar testi çıkmayabilir, kan testi çıkar.Pembe renk geliyor ama kahve de var tabiki dr değiliz ama deneyim de önemlidir peki bugün test alıp yapsam çıkar mı yerleşme varsa çıkar galiba
Maalesef adet oldum hem de beklenen tarihten önce şimdi birşey soracam ilk aşılama tutması zor diyorlar ya ikincinin tutması daha mı yüksek olasılıkİdrar testi çıkmayabilir, kan testi çıkar.
Kanda çıktı yaa negatif ama olsun Rabbim umudumuz hep var inşallah başka bir ayİdrar testi çıkmayabilir, kan testi çıkar.
Ben daha adet olamadım yalnız gelse de planımızı yapsakElbette daha yuksek olasilik, 3 asilamaya dek sansiniz artar. Ben de bugun hastalandim, yumurtlama doneminiz icin ilac kullanmaniz nedeniyle adet tarihiniz de degisiyor, uzulmeyin, doktorunuzla gorusun ve istiyorsaniz 2. asilamayi bugunden planlayin.
Benim bugün geldi :) Kar yağışıyla beraber, doktorum 3. gün gel bir kontrol edelim öyle başlayalım dedi. Ağrım ya da farklı bir kanamam yok, umarım kontrol de iyi geçer. İçimde sana dair yine de bir umut var bu aradaBen daha adet olamadım yalnız gelse de planımızı yapsak
Hastalandım canım az önce geldiBenim bugün geldi :) Kar yağışıyla beraber, doktorum 3. gün gel bir kontrol edelim öyle başlayalım dedi. Ağrım ya da farklı bir kanamam yok, umarım kontrol de iyi geçer. İçimde sana dair yine de bir umut var bu arada
Dr umla konuştum Bir ay ara vermeye karar verdik diğer ay devam edecez bu arada ben ovülasyon testleriyle deneyecem bakalım senin için de üzüldüm gerçekten çok kötü oluyorElbette daha yuksek olasilik, 3 asilamaya dek sansiniz artar. Ben de bugun hastalandim, yumurtlama doneminiz icin ilac kullanmaniz nedeniyle adet tarihiniz de degisiyor, uzulmeyin, doktorunuzla gorusun ve istiyorsaniz 2. asilamayi bugunden planlayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?