Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım 29 aylıkken yarım gün başladı anaokuluna. Konuşup kendini ifade edebilecek durumdaysa kesinlikle doğru tercih olur. Hani okulda olup biteni anlatabilmesi açısından özellikle. Ben pişman olmadım. Evde kapalı kapılar ardında vakit geçirmesinden kat be kat iyidir. Sosyalleşir,öğrenir,iyi vakit geçirir,arkadaş edinirHerkese merhaba kısa bir süre içinde diyarbakira tayinimiz çıkıyor. Insanları çevreyi tanımadığım için bakıcı konusunda guvenemiyorum.bebeğim 30 aylık kreş araştırması yapıyorum sizce kreş için erken mi bakıcı olayinimi zorlamaliyim.çok kararsızım.maalesef büyüklerden gelip çocuğuma bakacak kimse yok
Siz hangi memlekette yasiyorsunuz. Bu ilkede en uzun izin kadrolu memurundur 2 yildie sonra sozlesmelj memurundur k da 1 yildir. 30 aylik cocuk icin bile dramatik tablo cizmissiniz. Nasil bir izin alalim nereden aliniyot bu ücretsiz izin ? Bizim bilmedigimiz bisey mi biliyorsunuz ? 26 . Aydayiz bitmek uzere ucretsiz iznim devletin verdigi max sureyi kullandim. Lutfen annelerin kotu hissedecefi yorumlar yapmayin rica ediyorum.Yarim gunden fazlasi hem psikolojik hem fizyolojik olarak cok hirpalar cocugu benimde 31 aylik oglum var
Ucretsiz izin hakkiniz varsa hic dusunmeden kullanin tanimadiginiz birine birakmayin kiyamam cok kuzular anne kuzulari
böyle yorumlar karşısında cidden çok kötü hissediyorum kendimi yaSiz hangi memlekette yasiyorsunuz. Bu ilkede en uzun izin kadrolu memurundur 2 yildie sonra sozlesmelj memurundur k da 1 yildir. 30 aylik cocuk icin bile dramatik tablo cizmissiniz. Nasil bir izin alalim nereden aliniyot bu ücretsiz izin ? Bizim bilmedigimiz bisey mi biliyorsunuz ? 26 . Aydayiz bitmek uzere ucretsiz iznim devletin verdigi max sureyi kullandim. Lutfen annelerin kotu hissedecefi yorumlar yapmayin rica ediyorum.
Ya belki niyeti iyidir. Ama bos yani konusmanin icerigi yok. Yazikmis ucretsiz izin alinacakmis aldik arkadasim aldik. Bilgin yoksa ona gore yorum yap. Istifa mi edelim hanginiz memur oldunuz da cocuk dogdu diye istifa ettiniz ? En iyi buyuyen cocuk evde annesiyle gunden gune gezen tv izleyen cocuk.digelerine yazik onlar aciz anasiz sefil rezil durumdalar. Biraz empati yaböyle yorumlar karşısında cidden çok kötü hissediyorum kendimi ya
sanki bile isteye çocuğumu bırakıp kaçıyor gibi ayy Allah korusun
keşke maddi imkanım olsa da hep kızımın yanında olabilsem ama ne yapayım mecbur bırakacağım kreşe
işin kötüsü bu düşünceyi öyle bir empoze ediyorlar ki ben ki çalışmayı severim çalışmaktan soğudum kızım evde ben işteyim diyeYa belki niyeti iyidir. Ama bos yani konusmanin icerigi yok. Yazikmis ucretsiz izin alinacakmis aldik arkadasim aldik. Bilgin yoksa ona gore yorum yap. Istifa mi edelim hanginiz memur oldunuz da cocuk dogdu diye istifa ettiniz ? En iyi buyuyen cocuk evde annesiyle gunden gune gezen tv izleyen cocuk.digelerine yazik onlar aciz anasiz sefil rezil durumdalar. Biraz empati ya
Arkadasim hepimiz kendi hayat sartlarimizdan sorumluyuz. Koyde bile tarlada calisan kadin cocugunu kendi mi buyutuyor saniyorsun. Bi once dogurduguna veriyor 2 yas buyugune emanet ediyor sagda solda sefil buyuyor orada bile durum oyle degil. Ama krese verince vicdansiz oluyorsun. Kendini yipratma lütfen elbetre kotu kresler bakicilar vardir . Allah karsilastirmasin.ama en kotusu kotu anne olmak sukur ki degiliz.Degistiremeyecegin durumlar icin kendini uzme. Ben zaten calismayan birine bisey demiyorum ama cocuktan once isi olan biri ne yapmali anlamiyorum. Acindirirak aciyarak kime fayds sagliyorsunuzişin kötüsü bu düşünceyi öyle bir empoze ediyorlar ki ben ki çalışmayı severim çalışmaktan soğudum kızım evde ben işteyim diye
kızıma kötülük yaptığımı kötü anne olduğumu falan düşünüyorum ciddi ciddi![]()
Ya belki niyeti iyidir. Ama bos yani konusmanin icerigi yok. Yazikmis ucretsiz izin alinacakmis aldik arkadasim aldik. Bilgin yoksa ona gore yorum yap. Istifa mi edelim hanginiz memur oldunuz da cocuk dogdu diye istifa ettiniz ? En iyi buyuyen cocuk evde annesiyle gunden gune gezen tv izleyen cocuk.digelerine yazik onlar aciz anasiz sefil rezil durumdalar. Biraz empati ya
Arkadaşlar size sonuna kadar katılıyorum. Ben evde olmama rağmen çocuğumu kreşe verdim. Çünkü çocuk büyüdükçe ihtiyaçları değişiyor. Gelişimi evde bir yerden sonra kısır döngüye giriyor. Bir yere kadar gelebiliyorsunuz evde, sonrasını öğretmek mümkün değil. Belli bir yaştan sonra yaşıtlarıyla oynaması gerekiyor, toplum içinde yaşaması gerekiyor, grup psikolojisini öğrenmesi gerekiyor. Bunları evde nasıl öğretebilirsiniz? Annenin yanında olmak bir yaştan sonra her zaman en iyisi değildir. Çocukların sosyalleşmesi, belli beceriler edinmesi ve toplum yaşantısına adapte olması gerekiyor.işin kötüsü bu düşünceyi öyle bir empoze ediyorlar ki ben ki çalışmayı severim çalışmaktan soğudum kızım evde ben işteyim diye
kızıma kötülük yaptığımı kötü anne olduğumu falan düşünüyorum ciddi ciddi![]()
Yanlis anlamissiniz ben kotu hissetmeniz icin yazmadim kiSiz hangi memlekette yasiyorsunuz. Bu ilkede en uzun izin kadrolu memurundur 2 yildie sonra sozlesmelj memurundur k da 1 yildir. 30 aylik cocuk icin bile dramatik tablo cizmissiniz. Nasil bir izin alalim nereden aliniyot bu ücretsiz izin ? Bizim bilmedigimiz bisey mi biliyorsunuz ? 26 . Aydayiz bitmek uzere ucretsiz iznim devletin verdigi max sureyi kullandim. Lutfen annelerin kotu hissedecefi yorumlar yapmayin rica ediyorum.
Herkese merhaba kısa bir süre içinde diyarbakira tayinimiz çıkıyor. Insanları çevreyi tanımadığım için bakıcı konusunda guvenemiyorum.bebeğim 30 aylık kreş araştırması yapıyorum sizce kreş için erken mi bakıcı olayinimi zorlamaliyim.çok kararsızım.maalesef büyüklerden gelip çocuğuma bakacak kimse yok