• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra evlilik şansı...

Ta

Tanımaya çalışmış işte.Ne olsa suç .Elvan da beğenmiş hayret.O isbetli düşünürdü hep halbuki.

O cümleyi söylediği arkadaş acayip şekilci biri tulipacım ondan.
Eski konusuna bak.
Ay o kısa, bu tipsiz, şu kel gibi itici cümleleri var. Engelli demesine de şaşırmadım ondan beğendim.

önümüzdeki aylarda 31 yaşımda olucam...
Hayatımın tamamlanmamış oldugunu hissediyorum... Çok büyük sıkıntılar atlattım ve hala devam eden şansızlıklarım var... Bi noktadan bakılırsa hayatım tamamen değişti...
Ama en canımı sıkan şey evlenememiş olmam... Ve bu konudaki çaresizliğim... Hiç bişey yapamıyorum oluşum... Her gecen gün ümidim azalıyor...
Kendimi bi şekilde motive etsem de çevreden birinin bir sözü bir iması tekrardan yıkılmama sebep oluyor...
Dua etsem kabul olmuyor sanki bi engel var...
Çok güzel şartlara sahıp bi ailem var ama artık bu yaştan sonra da onlarla zoraki bi hayat yaşıyor gibi hissediyorum... Bu da çok canımı sıkıyor...
Evlilik için hala şansım var mı? Bu konuda mucıze yaşayan var mı? 30 undan sonra gerçekten "allahın bana bir lütfu" diyebileceğim biri karşıma çıkar mı?
Kızzz tabiiii ben 35 inde evlendim hemde benden 1 yaş kucuk düzgün bi adamla cok sevdi cok sevdik 6 ay içinde evlendik. Kuzumm gununu yaşa farZetki gunu sayılı kanser hastasısın allah korusun takılma boyle seylere allah var dert yok adam var dert çok merak etme sana da bi çektiren bulunur :KK200:

O cümleyi söylediği arkadaş acayip şekilci biri tulipacım ondan.
Eski konusuna bak.
Ay o kısa, bu tipsiz, şu kel gibi itici cümleleri var. Engelli demesine de şaşırmadım ondan beğendim.
Siz bu sayfaya da mi geldiniz ya benimle ilgili yorum yapmazsaniz sevinirim sizin yorumlariniz cok acimasiz.

Siz bu sayfaya da mi geldiniz ya benimle ilgili yorum yapmazsaniz sevinirim sizin yorumlariniz cok acimasiz.

Sizden izin alacak değilim forumda.
Ayrıca acımasız olan ben değilim sizsiniz.
Kel diyorsunuz ya mesela bir kemoterapiye bakar o saçlarınızın dökülmesi. Kocanız o zaman sizden ayrılsın istersiniz sanırım?
Yada engelli diyip geçiyorsunuz ya engelli olabilirsiniz bir anlık dikkatsizlik bir araba kazasına bakar.
İnanan bir insansanız bunlardan korkmanız lazım ama şu dediklerimi bile anlamıyorsunuz.

Bana yorum yapmayin da kime yaparsaniz yapin.ben icimi doktum eski konularimda kiz kiza.sizin yorumlarinizi sevmiyorum.

Bana yorum yapmayin da kime yaparsaniz yapin.ben icimi doktum eski konularimda kiz kiza.sizin yorumlarinizi sevmiyorum.

Ben karmaya inanan bir insanım ve gün gelecek size o büyük sözlerinizin heps acı bir şekilde dönecek.
Ben mesela engelli insanlara tek kelime söylemeye korkarım evladımda çıkarsa diye.
Hayatın ne getireceği hiç belli değil.
Burada herkes kız kıza dertleşiyor ama başka insanların kusurlarıyla dalga geçerek değil.
Kel kısa veya tipsiz demek yerine beğenmedim, hoşlanmadım demek varken tipsiz denmez bir insana
Biri size burda tipsiz dese mesela hoş mu? Arkanızdan tipsiz kadın olmaz dediklerini duysanız incinmez misin?
Biraz empati yapın.
Bunu anlayamayan bir insan olmanıza inanamıyorum. Beni sevip sevmemeniz umrumda değil sadece yaptığınızın ne kadar itici olduğunu anlamanız için çabam
Bu kafayla çünkü mutlu olamayacaksınız asla.

Ayrica siz engelli bir insanla evlenirmisiniz kimseyi asagilamak istemedim ama gercekler bunlar

Evliyim ve Allah korusun ama eşim bugün engelli kalabilir.
Ne yapacağım engelli kaldı diye terk mi edeceğim?
Ben bundan dört sene önce engellilerle çalıştım. İçinde çok yakışıklı kariyerli adamlar da vardı. Bir kaza sonucunda bacağını kokunu kaybeden felç geçiren.
Ben de yarın engelli olabilirim eşim beni bırakacak mı?
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok
Bugün evlenirsin saçı dökülür kel kalır, kaza geçirir sakat kalır. Siz de sakat kalabilirsiniz o zaman kocanız sii terk mi etsin?

Ben de birini bulamiyorum takmayin kafaya.engellilerle ne isiniz var ya.allah insallah cikarir uygun birini bekliyorum ben de

Oy arkadaşım. Senin adına ben korkmaya başladım. Azıcık inancın varsa lütfen dikkat et söylediklerine. Yahu ben aklımdan geçirdiklerimden korkuyorum Allah'ın gücüne gider diye. Böyle nasıl yazabiliyorsun rahat rahat.

Oy arkadaşım. Senin adına ben korkmaya başladım. Azıcık inancın varsa lütfen dikkat et söylediklerine. Yahu ben aklımdan geçirdiklerimden korkuyorum Allah'ın gücüne gider diye. Böyle nasıl yazabiliyorsun rahat rahat.

Kendi neyse de inşallah çoluk çocuğunda bir şey çıkmaz. Ne denir ki başka

Kotu bir sey soylemedim ki engelli biriyle evlenmem yalnizca.ne var bundacya...

Ne işiniz var engellilerle diyorsunuz? Söyleyiş tarzınızda bir küçümseme var. Sanki onlarla evlenilmez gibi. Arkadaşım cahil bir insan değilsiniz. Lütfen ne kendinizi ne bizi salak yerine koymayın. Siz de gayet ne dediğinizi, nasıl dediğinizi biliyorsunuz. Neden böyle saf ayaklarına yatıyorsunuz? Okumuş etmiş insanlarsınız. Yapmayın lütfen benim çevremdeki cahil diyebileceğim kadınlar bu şekilde konuşmuyor, sonra da ne dedim ki ben demiyor. Hayatınızda okuduğunuz hiç bir şey mi size bir şey katmadı da, yanlışınızı anlatmak için paragraflarca şey yazmamız gerekiyor? Ki onu da yapmış arkadaşlar.
Açıkçası istediğinizi yazmakta özgürsünüz. İstediğiniz gibi evlenme kriterleri belirtmekte özgürsünüz. Ama ben biraz inancınız olduğunu varsayarak konuştum. Allah'ın gücüne gider cidden. Hadi burda bize ben ne dedim ki diyin durun. Bunu yukardakine nasıl söyleyeceksiniz?

Dediğnin kötülüğünün farkında bile değilsin.
Birden bire ms olan insanlar var. Tedavisi de Yok sadece ilerlemesi durduruluyor. Ünlü bir futbolcu bu hastalıktan yatağa düştü. Konuşamıyor bile yatağa bağlı. Bu adam sporcu ünlü ve fit bir süre sonra birden hastalandı karısı bebek gibi bakıyor.
Ya sizin de yakışıklı fit sağlıklı diye evlendiğiniz adamda da bu hastalık çıkarsa? Garantisi var mı? Ne yapacaksınız terk mi edeceksiniz?
Yada kanser olsa tüm saçlar dökülse ölümle mücadele etse ne yapacaksınız artık çirkinsin sevmem mi diyeceksiniz?
Yada bebeğiniz hasta olsa engelli olsa ne yapacaksınız?

Kardeşim hayırlısını iste hayırlısını. Ne bu kel olmaz, aman şu kilolu, şunun şurası böyle, onun burası şöyle diyerek amacınıza ulaşacağınızı mı zannediyorsunuz (evlenme, bir aile kurma amacı). Kim bilir sende de ne kusurlar var ama insan kendini her yönden üst düzeyde görürken milleti aşağılaması ne kadar doğru acaba?!?

İnsanın tabi ki istekleri, arzuları olacak. İçine sinecek, kalbini ısıtacak, kendine hoş gelen birinin karşısına çıkıp eş olmasını isteyebilir her insan bu gayet normal ama dış görünüşten önce vicdanlı, merhametli olması, sana ve ailene karşı sevgisini saygısını esirgememesini, Allah'tan korkup ona göre bir hayat yaşamasını, seni Allah'a daha da yakınlaştıracak olan vesilelerle evlilik kurumunun olmasını yüce Allah'tan istemeliyiz.

Sana dillere destan olan güzeller, yakışıklılar sayabilirim hatta isimde verebilirim ama 60'lara, 70'lere daha gelmeden orta yaşa girilince o taze, bakmaya doyulamayan güzellikler solmaya başlayıp gidiyor.

Hani derler içi güzel olsun ilk önce diye. Gerçekten de öyle. Bu lafı ''çirkinler söylüyor'' derler genelde. Ya kötü olduktan sonra dışı güzel olsa ne yazar.. Seni huzursuz, mutsuz eden, sana saygı duymayıp sözlü- bedeni şiddet uygulayan bir yakışıklıyı o gözler görmek ister mi acaba hiç?

İlk önce tanımaya çalış, Allah'tan hayırlısını iste. Bunlara rağmen bir duygu oluşmuyorsa onunla bir evlilik düşünme. Sen direk dış görünüşünü beğenmeyip kestirip atıyorsun..

Cok ufak seylere takiliyorsunuz ya...kotu bir sey demek istemedim ki

Ben sana kusurunu söyleyeyim dürüstçe algılamanda sorun var mesela. Kötülük olsun diye demiyorum. Anlamıyorsun, algıların kapalı. Akıllı kızsın mesleğin var ama belli ki pratik zekası gelişmiş çabuk anlayan biri değilsin. Zekan yavaş yani.
Biri sana aman o anlamıyor ya ne işim varmış benim öyle ağır anlayan kızla dese alınırsın dimi?
Arada bunu hatırla hepimizin kusurları var. İnsanların kusurlarını sayarken dikkatli ol

Back
X