- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
benim düğünüm 2 yerde olacak 23 haizran malatya 29 haziran izmirgelinliğimi dikime verdim beyaz eşyalar tamam mobilya ev ve düğün kaldı:))))
benimde düğünüm 24 haziranda MALATYA DA 29 haziranda kırıkkalede olucak....mobilyalar-beyaz eşya gelinlik hiçbiri alınmamış durumda
mobilyalar da istikbale baktık ama kararsızıs...beyaz eşya da lg ye baktık yine kararsıızı
napıcaz bilmiyorum:18:
ne güzel malatyalılara denk geldim senin nişanlında mı malatyalı? bende çok kararsızım daha çoğu şeyin slınmadı bu kararsızlıkla zaten nasıl olacak bende bilmiyorum Allah yardımcımız olsun mutluluklar dilerim...
aaaa benim üdügünümde 30 haziran arkadaslar bisey söylüycem sıkı durun ben gelinligimi aldım bile öle bir delilik yaptımmm sizce ,y, yapmısmıyım
günü bizde 30 haziran olarak kararlaştırdık bir aksilik çıkmazsa sanırım aranıza birde ben eklenicemBenim mobilyalarım hariç hemen hemen hepsi bitti gibi kızlar. Ben Antalya'da yaşıyorum burada nikahım İzmir'de ise düğünüm olcak. Gelinliğimi ise İzmirden ve 1.5 ay öncesinden almak istiyorum. Kilo alıp verme sonradan problem yaratmasın diye. Peki sizler nikah gününü aldınız mı?
kızlar benimde nikahım 30 haziranda kınam 29 haziranda ve 343. dönem asker yareniyim tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum askerim gitmeden aldığımız şeyler var ama bi çoğunu askerim gelince alıcaz siz ne alemdesiniz gelinliğe ne zaman başlıyosunuz.
teşekkür ederim cnaım sanada mutluluklar
bende nisan başında başlamayı düşünüyorum modaevleri ile görüşeceğim diktiricem sanırım çünkü arada bi model istiyorum ne açık ne kapalı bakalım bulabilecekmiyim?
sen hazır alacaksın sanırım.
evet ben hazır almayı düşünüyorum çünkü istanbuldan alacağım ve fazla duramayacağım orda o yüzden umarım istediğimiz gibi gelinlik bulabiliriz...
ben istanbuldayım çok çesit var önemli olan bütçeni iyi belirlemek ucuzdan pahalıya bir sürü model ve seçenek var...
eşyalar, balayı ev vs vs ne alemde sizde
evet canım orası öyle yeterki paran olsun her şey halledilir bende şimdi balayı için mekan bakıyorum karar veremiyorum hem biraz uygun hem güzel bir yer bakıyorum eşyalarıda istanbul a gidince bakacağız daha alınmadı seninkiler ne alemde balayı yerine karar verdiniz mi?
evet canım satın aldım balayını ben marmarise gidiyoruz çok pahalı diil 2 kişi 7 gece 1500 lira vericez. biliyosun bizim düğün tarihimiz tam sezon tarihi her yer çok pahalı. nişanlımla ben marmarisi çok seviyoruz o yüzden balayımız için orası olsun dedik. şuan sen nerde yaşıyosun sanırım sen istanbula evleneceksin
ne güzel uygunmuş ben nere baksam çok pahalı evet tam sezonunda evleniyoruz çok pahalı her yer ben trabzondayım evet istanbul a gelin geleceğim marmariste hangi otel orası acaba merakettim
emre otel biz 8 temmuzda giriş yapıcaz düğünden 1 hafta sonra yani belki biliyosundur kpss var 7 temmuzda ona giricez nişanlımla ben ondan sonra balayına gidicez
evet canım biliyorum umarım iyi geçer sınavlarınızda balayınızda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?