- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi kkelebeketkisi
-
Uzunnn uzun zamanlarda verilen büyük büyük kilolar geri alınmıyor .. hamilelik evlilik derken ben de ssnein kadar almıştım.. kafanda bitir yavass yavasss ver derim ..Bugün son tatlımı yedim. 60 kilo olana kadar yemek yok! 2,5 yılda 30 kilo aldım. Evlendim. 9 ay sonra bebeğim oldu. Şimdi oğlum 2 yaşına yaklaşıyor. Doğum öncesi doğum sonrası bir sürü kilom var. Ben çok çok güzeldim. Eski güzelliğime kavuşucam inşallah. Arkadaşımın diyetisyeninden randevu aldım. Ancak 9 şubata verdi randevuyu. O güne kadar ucundan başlayıp havaya girsem süper olacak. Kendi başıma çok denedim olmuyor başaramadım. Desteğe ihtiyacım var.
Evlenmeden önce halbuki kendi başıma çok güzel kilo verdim, gelinlik hayaliyle. 15 kilo kadardı sanırım. Balayına gittiğim gün bozdum diyetimi... Yine olsun istiyorum yine 60lı kiloları görmek istiyorum. Bir daha bozmak yok. Hem kafa olarakta çok olgunlaştım ben. Lütfen Allahım. Artık çenemin altındaki fazlalıktan göbeğimden o kadar rahatsızım ki... Ne kadar sürede eski halime dönerim? Dolabımda eski kıyafetlerimi görüp giyememek (içine girememek) ne kadar üzücü oluyor. Birkaç kıyafetim var. Malesef hep aynısını giyiyorum. Bende herkes gibi çeşit çeşit giyinmek sağlıklı görünmek istiyorum. Oğlumla oynarken bile o kadar yoruluyorum ki...
Olacak...Bu defa olacak! Ve şu vakit bile o kadar yerinde ki. Bu vakti kaçırmak istemiyorum. Yaza daha çok var. Ucundan başlasam düğün sezonuna bile yetişmiş olacağım inşallah. Hatta ilk hedefim biricik oğlumun 2 yaş doğum günü Nisan 1. Ne kadar kilo versem yanıma kardır. Haydikkelebeketkisi sen başarırsın! Olacak çok güzel olacak!
Perşembe gününden beri kalori hesabı yaparak başladım diyetime. İdeal killomda olduğumu hayal ettikçe heyecanlanıyorum.
Akşam en geç 8den sonra birşey yemiyorum. (1 civarı yatıyorum.)
Dün iş çıkışımda (gece 12) eşim Çiğ köfte dürüm almış bana.. Karnımda bir açtı.. Açtım bir dilim ısırdım harul harul yiyorum. Amaaaaanınnn dedim içimden ben diyetteyim ya2. Dilimi asla ısırmadım açtığım gibi güzelce kapattım dürümü. Dedim ben bunu yarın öğle yemeğinde yicem. Dolapta ıslak ıslak oluyor bekliyince hem öyle olunca çok hoşuma gidiyor dedim. Öyle de yaptım...
4 gündür aşırı bir açlık hissetmiyorum. (geceleri dışında) İstediğimi yiyorum canım bir şey çekerse tadına ucundan bakıyorum. Ancak Kalori hesap uygulamama ekliyorum yer yemez.... Bakalım şuan ki gidişatımdan memnunum.
Bir leslie yapmaya başlasam çok iyi olacak. Bir de tartı almam lazım evimizdeki bir öyle bir böyle ölçüyor ard arda bakıyorum halbuki.
Bir de suyu az içiyor muyum? Bilemedim.
Benim diyet maceram böyle ilerliyor... Ara ara menülerimide paylaşıcam.. Destek olan bütün herkese teşekkür ederimm
Çoook teşekkür ederim sağolunnnHaydi bakalım başarılar diliyorum.
Çoook teşekkür ederim sağolunnn
Hayırlı olsun canımmmm sağlıklı beslenmennnBen de bu sabah başladım sağlıklı beslenmeye. (Diyet deyince saçlarım dikiliyor)
Hayırlı olsun canımmmm sağlıklı beslenmennnnasıl gidiyor?? İnşallah başarırız hep birlikteee
Bir vakti var canım inan bende 1 yıldır aynalardan nefret ediyordum dolabımdaki hiç birşey üstüme olmuyordu. Alışveriş yapacağım zaman büyük beden diye aratmaktan yoruldum inan ki.Sadece ekmek yemedim. Geri kalan her şeyi yiyorum.Benden olmayacak sanırım.
Çoook teşekkürlerrr sağoll desteğin içinndestekçinim :) nerde güçlü bi kadın görsem alkışlayacağımmnaçizane akşamları yemek yemeyi atıştırmayı kesin baya etkısı var :)
Dün sabah ve bugün sabah aynıydı 85.6 ölçtüm. 2 kilo vermiş görünüyorum ama bence ödem gitmeye başladı. Vücudum kendini dinlemeye başladı gibime geldi. Organlarım gerçekten hangi organ olduğunu hissederek görevini yapıyor bence artıkSizi okuyunca gaza geldim 1 haftada hiç verdiniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?