senin ne gibi arkadaş sıkıntın oldu?kahvemi kendim yaparım aslolan sohbet birde bursadan olsa dahada güzel olur
anlamadımsenin ne gibi arkadaş sıkıntın oldu?
arkadaş yönünden sıkıntın neanlamadım
bende 30 yaşına girdim ama bekar değilimgirebilirmiyim yinede
genel olarak güzell en güzelide bebek sahibi olmakbir istisna yapabiliriz
hoşgeldin. evli olmak nasıl bir duygu
hiç arkadaşım yok sıkıntı buarkadaş yönünden sıkıntın ne
bulundugun yerdemi yok, yoksa hiç mi olmadi ??hiç arkadaşım yok sıkıntı bu
bir istisna yapabiliriz
hoşgeldin. evli olmak nasıl bir duygu
bende öyleyim ama buaralar değil hep öyleyimbulundugun yerdemi yok, yoksa hiç mi olmadi ??kusura bakma algıda seçiciyim buaralar.
genel olarak güzell en güzelide bebek sahibi olmakamaaa sosyallik sıfır sıfır sıfır
ben sosyalleşecek o eşi bulamadım umarım sen bulursun cicimeşimle sosyalleşirim ben önemli değil
demekki seninle vakit gecirmek istemiyorlar , ya da daldan dala bi sorunu gördülerse yaymışlardır onlar da senden uzak duruyordurbende öyleyim ama buaralar değil hep öyleyimbulunduğum yerde canım kimse dost canlısı değil mesela gitmek istiyorum birine her defasında bi bahaneleri var yada evime çağırıyorum gelmememek için bahaneleri var sorun bende galiba halbuki gayette düzgün biriyim yüzüne bakılmayacak biri değilim ama ne bileyim en azından beni tanısalardı
canım hepimizin derdi de bu zaten yoksa hepimiz kendimize yetemiyor olsaydık çevremizde yığınla boş kalfa olurdubırak gelmek istemeyen gelmesin. sen eşinle huzurlu olmaya bak. bu arkadaş mevzusuna en çok ben takılmıyorum galiba :) herkes muzdarip. benim bir ara kahve içmeye gidecek arkadaım bile yoktu, o zaman bile kendime yetiyodum. ama insan güvendiği biriyle gerçekten biriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor. ben o yüzden bu topiği açtım, iyi ki de açmışım, güzel insanlar tanıdım
bence tanımadan yorum yapıyolar sen gibidemekki seninle vakit gecirmek istemiyorlar , ya da daldan dala bi sorunu gördülerse yaymışlardır onlar da senden uzak duruyordur
aynen bende yetiyorum kendime çok şükür tek başımada mutluyum ama arkadaş dost canlısı biri olarak sanırım yalnızlığı sevmiyorum sevemedimbırak gelmek istemeyen gelmesin. sen eşinle huzurlu olmaya bak. bu arkadaş mevzusuna en çok ben takılmıyorum galiba :) herkes muzdarip. benim bir ara kahve içmeye gidecek arkadaım bile yoktu, o zaman bile kendime yetiyodum. ama insan güvendiği biriyle gerçekten biriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor. ben o yüzden bu topiği açtım, iyi ki de açmışım, güzel insanlar tanıdım
aynen bende yetiyorum kendime çok şükür tek başımada mutluyum ama arkadaş dost canlısı biri olarak sanırım yalnızlığı sevmiyorum sevemedim
yada oyalanacak bişeyler buluyosun yada senin arkadaş açığın yokben alıştım sanırım
yada oyalanacak bişeyler buluyosun yada senin arkadaş açığın yok
Ne alaka şimdibence tanımadan yorum yapıyolar sen gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?