30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

bulundugun yerdemi yok, yoksa hiç mi olmadi ?? kusura bakma algıda seçiciyim buaralar.
bende öyleyim ama buaralar değil hep öyleyim bulunduğum yerde canım kimse dost canlısı değil mesela gitmek istiyorum birine her defasında bi bahaneleri var yada evime çağırıyorum gelmememek için bahaneleri var sorun bende galiba halbuki gayette düzgün biriyim yüzüne bakılmayacak biri değilim ama ne bileyim en azından beni tanısalardı

demekki seninle vakit gecirmek istemiyorlar , ya da daldan dala bi sorunu gördülerse yaymışlardır onlar da senden uzak duruyordur

bırak gelmek istemeyen gelmesin. sen eşinle huzurlu olmaya bak. bu arkadaş mevzusuna en çok ben takılmıyorum galiba :) herkes muzdarip. benim bir ara kahve içmeye gidecek arkadaım bile yoktu, o zaman bile kendime yetiyodum. ama insan güvendiği biriyle gerçekten biriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor. ben o yüzden bu topiği açtım, iyi ki de açmışım, güzel insanlar tanıdım

canım hepimizin derdi de bu zaten yoksa hepimiz kendimize yetemiyor olsaydık çevremizde yığınla boş kalfa olurdu

aynen bende yetiyorum kendime çok şükür tek başımada mutluyum ama arkadaş dost canlısı biri olarak sanırım yalnızlığı sevmiyorum sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…