30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

cok tatli birsey bu ya elleriyle yedirmek.

Kizlar benim yakin bir arkadasim sirf ona sinavda kopya vermedim pardon veremedigim, beceremedigim icin benimle 7 aydir konusmuyor.

şaka ? menfaat demek ki. konusma bir daha bence onla.

Karşılıklı değil onlar işte.Bir taraf hep alttan alıyorsa bitmiyor mesela.

yok sen öyle saniyorsun pinolicim, sen hep seni arayan birini aramasan o kişi seni nereye kadar arar sorar?

yok sen öyle saniyorsun pinolicim, sen hep seni arayan birini aramasan o kişi seni nereye kadar arar sorar?

Ama bir taraf hep daha verici gibi sanki.
Ben öyle gözlemliyorum.
Ya da bana hep öyle oldu.
Bilemedim.

elbette 1 taraf daha verici ama bu vericide sinyaller zamanla azalıyor ve hersey finito.

Belkide insanlar birbirinden sıkılıyor bilemiyorum.
İnsan ilişkilerini anlamakta zorluk çekiyorum zaten.
Duvar gibi dururum ama çok kırılganımdır.

demek ki yakın arkadaş değilmiş
Demekki çıkar arkadaşlığıymış.

evet ya ben yakin arkadas saniyormusum. Halbuki derdim ona bak ben öyle beceremem biliyorsun bir keresinde atiliyorduk sinavdan. Neyse dedim tamam sinirli simdi ertesi haftadaki sinavda hic yüzüme bakmadi bende pas vermedi. BAska bir arkadas cok israr etti yaz yaz diye onu kiramadim bir selam verdim cok soguktu bende daha yazmadim zaten öbür arkadasin hatiri icin yazmistim. Psikolojik sorunlari vardi ama cidden nasil bir hayal kirikligi yasati hayla farkinda degil. En komigi onun gözünde vefasiz olan benim kendini iyi bir arkadas saniyor. Onun araciliyla tanidigim bir iki arkadas daha oldu onlar bile eskisi gibi sicak deigl sanirsin kizin elinden esini aldim, hakkini yedim falan. Ben böyle seylere takmamayi ögrendim. Beni bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir :)

Belkide insanlar birbirinden sıkılıyor bilemiyorum.
İnsan ilişkilerini anlamakta zorluk çekiyorum zaten.
Duvar gibi dururum ama çok kırılganımdır.
aman ben de dısarıdan gudubetimdir soguk biriyimdir ama içimde fırtınalar kopar , çok güleçtim şimdi değilim mesela herkes aynı kalmıyor pinoli değişiyor herkes ve her şey. eskilerin yerine yenisi gelince eskinin üstüne bi örtü cekilir sadece.. arkadas konusunda sen hicmi sansli degildin?

aha aynı benim durum
O kadar aradım sordum aylarca 1 kere dışarı çıkalım diye her hafta sonu bir bahanesi vardı,
İstisnasız.Hiç abartmıyorum.
Bir keresinde de anneannemin karşı komşusunun torununu düğününe gideceğiz demişti.
Ama 2 ay önce sen beni ararmıydın dediğimde sen çok mu arıyorsun dedi.
Ben şok tabi
Baktım işi kaşarlığa vuruyor.Hiççç ağız dalaşına girmedim haklısın dedim.
Şu an da aynı işyerindeyiz maalesef.Her gün görmek zorundayım.
Sinirime dokunuyor.

Yeniyi bulunca eskiyi satmak mı gerekiyor??
Yaşananlar, harcanan emekler...
yooo arkadaşlarım var ama ne yazık ki benim verdiğim emeği vermiyorlar diye düşünüyorum.

acayip sinir bozucu bir durum. Böyle her durumda kendini hakli görenlere acayip uyuz oluyorum. Bu bildigin egoistlikten baska birsey degil. Ama onlara sorsan tü kaka olan biziz onlar hep hakli :)

acayip sinir bozucu bir durum. Böyle her durumda kendini hakli görenlere acayip uyuz oluyorum. Bu bildigin egoistlikten baska birsey degil. Ama onlara sorsan tü kaka olan biziz onlar hep hakli :)

Şu an da benim yakın arkadaşım olan ve benim tanıştırdığım bir kızla kanka oldular.
Her h.sonu dışarıdalar.
Ben desem hep bir işi oluyordu maşaallah
Keşke dürüstçe sıkıldım senden pinoli deseydi.
Beni aptal yerine koymasaydı hiç bozulmazdım.

Yeniyi bulunca eskiyi satmak mı gerekiyor??
Yaşananlar, harcanan emekler...
yooo arkadaşlarım var ama ne yazık ki benim verdiğim emeği vermiyorlar diye düşünüyorum.

senin gibi düşünseydi seninle olurdu, yanında dururdu. arkadaş başkadır dost başkadır zaten.
son durumunu yaşadım, ve kestim baglantimi ben

Dürüstlük olmak zor kolaymi öyle s1k1ldim demek. Bahane uydurmak ise kolay, hem belki birgün isi düser sana (cok önyargili oldu ama)

o kadar hızla geçiyor ki zaman.. ben kendimi bir arpa boyu yol alamamış gibi hissediyorum. bekliyoruz bakalım doğru zaman doğru insan ne zaman olacak
bende bekliyorum ama sevgili değil arkadaş dost o kadar uzun zaman olduki bir dostun varlığını hissetmeyeli sıcak bi çay kahve eşliğinde sohbet etmeyi yok bulamadım bekliyorum

senin gibi düşünseydi seninle olurdu, yanında dururdu. arkadaş başkadır dost başkadır zaten.
son durumunu yaşadım, ve kestim baglantimi ben

Bende kestim zaten.
5 aydır konuşmuyorum.
Ama bu huyumdan nefret ediyorum.
Aynı işyerindeyiz biz maalesef her gün görmek zorundayım.Ve sinirim daha çok zıplıyor.
O hiç bir şey yokmuş gibi gelip konuşmaya çalışıyordu bir de. Ben de kızdım mı silerim maalesef.

Dürüstlük olmak zor kolaymi öyle s1k1ldim demek. Bahane uydurmak ise kolay, hem belki birgün isi düser sana (cok önyargili oldu ama)

Ben derim ya birinden sıkıldımmı.
Tarzım değilsin, sarmıyorsun, bana zarar veriyorsun keselim derim.
Bir de bana işinin düşmesi bir şey değiştirmez ki.
Benim kalbimi paramparça etti.
Güvenimi yerle bir etti.
Anlamı yokki, o üzülse içim soğumaz ki.
Sadece istediğim sağlam bir kazık yemesi!!

Iste senin yaptigini cogu insan yapamiyor

bende 30 yaşına girdim ama bekar değilim girebilirmiyim yinede
bende bekliyorum ama sevgili değil arkadaş dost o kadar uzun zaman olduki bir dostun varlığını hissetmeyeli sıcak bi çay kahve eşliğinde sohbet etmeyi yok bulamadım bekliyorum
Hosgeldin eftane, burada kahve yok ama sohbet var

ben de öyleyim, netimdir bence güzel bir huy. korumaya aliyorsun kendini. kimine göre grilik daha güzel bir huy ancak yontula yontula insan öğreniyor netligi. pişkin insan modülü seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…