30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Maalesef ben de.
Mesela geçen bir arkdaşımdan hiç beklemediğim bir hareket aldım 4-5 ay oluyor. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Nerede yanlış yaptım diye.
Çok üzüldüm ve çok kırıldım.Onun da çok umurunda değil zaten.Kafama çok taktım hasta olacağım diye korkuyorum.Ama engelliyemiyorum.
Benim tanıştırdığım bir kızla bana kazık attı.
Bir de z.yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.İlginç.

hele ki böylesi bir insan için oturup üzüleceksin öyle mi? valla kendine yaparsın. bir arkadaşım da sebepsiz yere benle iletişimi kestiğinde başta çok üzüldüm şuanda umrumda bile değil. ben arkadaşlık konusunda artık çok şey beklemeyen bir insan oldum. böyle herşeyimi deli gibi paylaşıp kardeşim diye güvenebileceğim kimse yok. sadece varlığından keyif aldığım sevdiğim birkaç arkadaşım var o kadar. onlarla bile paylaşımım ortalamadır. zaten biri evli biri şehir dışında çalışıyor biri bekar ama fazla sık görüşemiyoruz. hiçbir arkadaş için süresinden fazla üzülmem ben, geçmişte üzülmüş biri olarak. bir de yılların getirisi bir yalnızlık olunca kendime yetebilmeyi öğrendim.. sen de bence bu arkadaş mevzusu konusunda biraz umursamaz olmayı dene. 4-5 ay üzülmek için çok fazla. ben 4 gün anca üzülürüm bu saatten sonra.

Sen nasıl başaksın kız ? :)
Başaklar benim gibi takıntılı olur
Demekki ben çok değer vermişim, aynı değeri görmediğim içinde üzülmüşüm.
Ya insan bir tane de olsa istiyor candan bir arkadaş.
Mesela şimdi fikrini alabileceğim birisi olsa süper olurdu.

Haklısın, ama eskide kaldi bence o dostluklar pinoli

Benim merak ettigim bu Basaklar gercekten sevdiklerini dillendiremiyorlarmi?

Haklısın, ama eskide kaldi bence o dostluklar pinoli

Bence kendisiyle alakalı insanın.
Hepimiz benzer şeylerden yakınıyoruz ama kendimizi düzeltmeye çalışmıyoruz

takıntılıyım ama başka konularda arkadaş konusunda kafama pek takmıyorum ben, yalnızlığıa alışınım o konuda

takıntılıyım ama başka konularda arkadaş konusunda kafama pek takmıyorum ben, yalnızlığıa alışınım o konuda

Ben takıyorum işte.
Arkadaş çok önemli benim için.
Ama olmuyorsa da olmuyor maalesef.
Zorlamaya gerek yok.

Hepimiz derken bu topiktekileri kastetmedim.
Sizleri de yakınen tanımadığım için sadece genel anlamda bir düzeltmeden bahsettim.
tamam işte onu soruyorum genel anlamda neyi düzeltmemiz lazim
ya aslinda bitmesi gerekiyorsa bi sekilde bitiyor her sey dostluklar da öyle bana göre
uzun süreli dostluklari olan arkadaşlarım var, demekki karşılıklı oluyorsa devam ediyor

ben takmıyorum artık. bi de şu var onu keşfettim. arada sırada görüşünce uzun soluklu oluyor arkadaşlıklar. sürekli mıç mıç olan arkadaşlıklarda bir taraf hep kazık yiyor.

ben takmıyorum artık. bi de şu var onu keşfettim. arada sırada görüşünce uzun soluklu oluyor arkadaşlıklar. sürekli mıç mıç olan arkadaşlıklarda bir taraf hep kazık yiyor.

aynen katılıyorum.
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

ben çok söylerim. içimde tutamam zamanında birine ellerimle yemek yedirirdim benim tabağım soğurdu. sonra ağzıma s..tı o kişi.

belki başak erkeği farklıdır.

cok tatli birsey bu ya elleriyle yedirmek.

Kizlar benim yakin bir arkadasim sirf ona sinavda kopya vermedim pardon veremedigim, beceremedigim icin benimle 7 aydir konusmuyor.

Karşılıklı değil onlar işte.Bir taraf hep alttan alıyorsa bitmiyor mesela.

cok tatli birsey bu ya elleriyle yedirmek.

Kizlar benim yakin bir arkadasim sirf ona sinavda kopya vermedim pardon veremedigim, beceremedigim icin benimle 7 aydir konusmuyor.

Demekki çıkar arkadaşlığıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…