zaten öyle görünenlerin altında en kırılgan ruhlar yatar. sert kabuğunun altında yumuş yumuş bir kap
insan en çok sevdiklerine kırılıyor evet ama fazla kırılganlık sadece bizi mutsuz ediyor. benim hayatta en çok olmak istediğim şey kaygısız ve biraz da pervasız olabilmekti. başaramıyorum bir türlü:)
hele ki böylesi bir insan için oturup üzüleceksin öyle mi? valla kendine yaparsın. bir arkadaşım da sebepsiz yere benle iletişimi kestiğinde başta çok üzüldüm şuanda umrumda bile değil. ben arkadaşlık konusunda artık çok şey beklemeyen bir insan oldum. böyle herşeyimi deli gibi paylaşıp kardeşim diye güvenebileceğim kimse yok. sadece varlığından keyif aldığım sevdiğim birkaç arkadaşım var o kadar. onlarla bile paylaşımım ortalamadır. zaten biri evli biri şehir dışında çalışıyor biri bekar ama fazla sık görüşemiyoruz. hiçbir arkadaş için süresinden fazla üzülmem ben, geçmişte üzülmüş biri olarak. bir de yılların getirisi bir yalnızlık olunca kendime yetebilmeyi öğrendim.. sen de bence bu arkadaş mevzusu konusunda biraz umursamaz olmayı dene. 4-5 ay üzülmek için çok fazla. ben 4 gün anca üzülürüm bu saatten sonra.
Sen nasıl başaksın kız ? :)
Başaklar benim gibi takıntılı olur
Demekki ben çok değer vermişim, aynı değeri görmediğim içinde üzülmüşüm.
Ya insan bir tane de olsa istiyor candan bir arkadaş.
Mesela şimdi fikrini alabileceğim birisi olsa süper olurdu.
sanirim erkek ve kız ayrica yükselene göre değişiyor. bu tabii tüm burclar icin gecerli.Benim merak ettigim bu Basaklar gercekten sevdiklerini dillendiremiyorlarmi?
Benim merak ettigim bu Basaklar gercekten sevdiklerini dillendiremiyorlarmi?
Haklısın, ama eskide kaldi bence o dostluklar pinoli
neyi düzeltelim meselaBence kendisiyle alakalı insanın.
Hepimiz benzer şeylerden yakınıyoruz ama kendimizi düzeltmeye çalışmıyoruz
neyi düzeltelim mesela
Evet maalesef dillendiremiyorlar
sanirim erkek ve kız ayrica yükselene göre değişiyor. bu tabii tüm burclar icin gecerli.
Sen nasıl başaksın kız ? :)
Başaklar benim gibi takıntılı olur
Demekki ben çok değer vermişim, aynı değeri görmediğim içinde üzülmüşüm.
Ya insan bir tane de olsa istiyor candan bir arkadaş.
Mesela şimdi fikrini alabileceğim birisi olsa süper olurdu.
Benim merak ettigim bu Basaklar gercekten sevdiklerini dillendiremiyorlarmi?
takıntılıyım ama başka konulardaarkadaş konusunda kafama pek takmıyorum ben, yalnızlığıa alışınım o konuda
tamam işte onu soruyorum genel anlamda neyi düzeltmemiz lazimHepimiz derken bu topiktekileri kastetmedim.
Sizleri de yakınen tanımadığım için sadece genel anlamda bir düzeltmeden bahsettim.
ben takmıyorum artık. bi de şu var onu keşfettim. arada sırada görüşünce uzun soluklu oluyor arkadaşlıklar. sürekli mıç mıç olan arkadaşlıklarda bir taraf hep kazık yiyor.
ben çok söylerim. içimde tutamamzamanında birine ellerimle yemek yedirirdim benim tabağım soğurdu. sonra ağzıma s..tı o kişi.
belki başak erkeği farklıdır.
tamam işte onu soruyorum genel anlamda neyi düzeltmemiz lazim
ya aslinda bitmesi gerekiyorsa bi sekilde bitiyor her sey dostluklar da öyle bana göre
uzun süreli dostluklari olan arkadaşlarım var, demekki karşılıklı oluyorsa devam ediyor
cok tatli birsey bu ya elleriyle yedirmek.
Kizlar benim yakin bir arkadasim sirf ona sinavda kopya vermedim pardon veremedigim, beceremedigim icin benimle 7 aydir konusmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?