kızlar 31 yaşında ve bekar biri olarak bende aranıza girebilirim heralde :)
kızlar tanısak biraz birbirimizi çalışıyormusunuz ? evdemisiniz ? okulu devam eden varmı ?
ben çalışıyorum ve şu son dönemde acayip çalışmaktan sıkıldığımı hissediyorum malesef
oo ne güzel hem iş hem okul bir arada :)ben varimTez asamasina ramak kalan bir part-time ögrenci
oo ne güzel hem iş hem okul bir arada :)
bu kadar yorucu olmasına rağmen başarıyor olman hırslı olduğunu gösterircok yipratici ve yorucu ama malesef artik kafa kalmadi :/
ben evdeyim bu aralar, inzivaya cekildimkızlar tanısak biraz birbirimizi çalışıyormusunuz ? evdemisiniz ? okulu devam eden varmı ?
ben çalışıyorum ve şu son dönemde acayip çalışmaktan sıkıldığımı hissediyorum malesef
benimde çok ihtiyacım var şu sıralar o inziva haline :)ben evdeyim bu aralar, inzivaya cekildim
benimde çok ihtiyacım var şu sıralar o inziva haline :)
kızlar hepimiz umutsuz vakamıyızyoksa hayatında birileri olan evlilik için adın atmayı bekleyenler varmı
kızlar hepimiz umutsuz vakamıyızyoksa hayatında birileri olan evlilik için adın atmayı bekleyenler varmı
benim varAma evlilik yok henüz
onu evlilik programlarinda diyolla , hani program icabıhayırlısı olsun,gerçi hayırlı işlerinizi bekletmeyin demişler ama
molia senin yaşın kaçtı ?
30, seninmolia senin yaşın kaçtı ?
29 canım, ya aslında kendimizin ruh beden olarak en farkında olduğu yaştayız, ama insanlarmı çok hızlı bizmi çok yavaşız çözemedim valla.30, senin
bence olacağı varsa her şey oluyor biraz da sanırım yaştan dolayı, çevreden dolayı imreniyoruz29 canım, ya aslında kendimizin ruh beden olarak en farkında olduğu yaştayız, ama insanlarmı çok hızlı bizmi çok yavaşız çözemedim valla.
Benim çok imrendiğim bir durum değil evlilik ,ama malesef biyolojik saat var hormonlar anne olmalısın diye bağırıyorbence olacağı varsa her şey oluyor biraz da sanırım yaştan dolayı, çevreden dolayı imreniyoruz
aynen öyle , malesef hala bekliyoruz ...Benim çok imrendiğim bir durum değil evlilik ,ama malesef biyolojik saat var hormonlar anne olmalısın diye bağırıyor
Tam 4 bucuk saat sonra gordum. Ne bicim bir evsahibiyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?