30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

günaydın kızlar D dayanamicam konuscam ne gibi endişelerin var ?

neden çok kötü geçti dedin başta? gayet güzel geçmişe benziyor, gece 4 lere kadar konuşmak falan.. bilemiyorum artıkkk

günaydınlar
çok yeni ilişki ve eski ilişkilerimda olduğu gibi herşeyi hemen tüketmek istemiyorum o ise baya aceleci.. bide bana göre baya yakışıklı nasıl olurda beni beğenirki bu kadar diye şaşırıyorum. tam zirvedeyken mutluluğumun.. aşaağıya birden bırakırsa diye kokuyorum

oldu bittiye getirmek istemesi düşündürür tabi, ama erkekler genelde böyledir onlar bizim gibi ince eleyip sık dokumazlar.Biz dıdısının dıdısından zarar gelirmi, kaynana kaynata dert olurmu , diye düşünür dururuz onlar düz mantık ben evlenirsem eve bakarmı, çocuklara bakarmı, yemek yaparmı bukadar ..o çok yakışıklı nasıl olur diyede düşünme seninde bir sürü artın varki olumlu bakıyor sana

D dayanamicam konuscam

bi kere kendine güvenin tam olsun. kendini de onun tipiyle niye kıyaslıyosun. sen erkek değilsin ki kadınsın. eminim kendine has bir havan vardır. havana hava katmak da senin elinde. ayrıca yakışıklılık vs boş bunlar. karakterine bak sen. ne yakışıklı adamlar var ağzını açıp bir konuştu mu gözünde sıfıra iniyor. sen şimdi onu gözlemle. niye acele ediyor mesela? bunlar önemli. evlenmek mi istiyor hemen? kaç yaşında? öyle 2 görmeyle zaten bu işler olmaz. tarta biçe gitmelisin ki sonradan sürprizlerle karşılaşma.

arada çıkan reklama bak. sevgililer günü çiçekleri :))) benim için sevgililer günü sadece dinlenip tv ye bakacağım bir gün. pazara denk geliyo

alışveriş yapmak istesem bi pazar günüm var. bi de hayatımda biri olmayınca kendime yeni bişey alasım gelmiyo:) o yüzden alışveriş benim için bir seçenek değil şuan

hayatımda sadece tek bir sevgililer gününde hayatımda biri vardı, diğerleri yalnız geçti :)) bir de sevgililer gününde ben bişey almam ki, karşımdaki bana almalı. ben sadece doğumgnunde alırım

14 şubat bana gore gereksiz bigun . Dogum gunumu , olursa da evlilik yil donumunu kutlayalim yeter. Talya artik o mutfak kuafor alışveriş olaylari iyilestirmiyor

ben hala atama tercıhleırının stresındeyım daha gıtmeden aglayıp sızlamaya basladım sankı yazdıklarımın hıcbırı gelmeyecekmıs gıbı gelıyor...

bu arada ben hıcbır sevgılıler gunune sevgilili girmedim çok da fifi yani onla ılgılı bı hevesım yok dogum gunu bıle kutlamayı sevmıyorum ben ama hıc yıldonumum olmadı belkı yıldonumu kutlamayı severım yenıden dogmus gıbı hıssedebılecek kadar cok sevmıssem ortam dogum gunumuz gıbı bısı olur belkı severım ıste oyle :)

düğünüde sevmem ben zaten acaba kutlamalara karsı bı fobım felanmı var ne

bu senekı sevgılıler gununde de sonucumu 11ınde ogrenmıs ve 6 aylık geıcı calısma bolgemızı sevıyor olacagız :) umarım mutlu gırerım o gune de :)

senin neden yalnız kaldigini simdi daha iyi anladim rapunzelmillet kutlamaya heves eder sen anti parantez olmussun resmen

sur falan yazma bu arada

senin neden yalnız kaldigini simdi daha iyi anladim rapunzelmillet kutlamaya heves eder sen anti parantez olmussun resmen

sur falan yazma bu arada
napıımmm allah benıde böyle yaratmıs

sur ben yazmıyorum da tercıhlerım gelmezde kuraya kalırsam.. bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…