- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
günaydın kızlar D dayanamicam konuscam ne gibi endişelerin var ?
çok yeni ilişki ve eski ilişkilerimda olduğu gibi herşeyi hemen tüketmek istemiyorum o ise baya aceleci.. bide bana göre baya yakışıklı nasıl olurda beni beğenirki bu kadar diye şaşırıyorum. tam zirvedeyken mutluluğumun.. aşaağıya birden bırakırsa diye kokuyorumneden çok kötü geçti dedin başta? gayet güzel geçmişe benziyor, gece 4 lere kadar konuşmak falan.. bilemiyorum artıkkk
günaydınlar
oldu bittiye getirmek istemesi düşündürür tabi, ama erkekler genelde böyledir onlar bizim gibi ince eleyip sık dokumazlar.Biz dıdısının dıdısından zarar gelirmi, kaynana kaynata dert olurmu , diye düşünür dururuz onlar düz mantık ben evlenirsem eve bakarmı, çocuklara bakarmı, yemek yaparmı bukadar ..o çok yakışıklı nasıl olur diyede düşünme seninde bir sürü artın varki olumlu bakıyor sanaçok yeni ilişki ve eski ilişkilerimda olduğu gibi herşeyi hemen tüketmek istemiyorum o ise baya aceleci.. bide bana göre baya yakışıklı nasıl olurda beni beğenirki bu kadar diye şaşırıyorum. tam zirvedeyken mutluluğumun.. aşaağıya birden bırakırsa diye kokuyorum
Ne yapsak ki.hep aynı. hep.
Onerisi olan ?bilmiyorum. bugün de hiç tadım yok ya
Onerisi olan ?
ben genelde alışverişe vururum kendimieğer alışveriş için cüzdan boşsa mutfağa girerim bana terapi gibi geliyor yemek yapmak
kızlar çok boş şeyleri takıyoruz aslında kafamıza ablamın göğsünde bir kitle çıkmıştı 33 yaşında büyüdüğü ve şekil değiştirdiği için biyopsi yaptılar 1 aydır sonuç bekliyorduk çok şükür iyi huylu bir tümörmüş1 aydır hop oturup hop kalktık babamıda malesef çok genç 30 yaşında ben 1 yaşındayken bu illet hastalıktan kaybettiğimizden ismini duyunca bile kokuyoruz çok şükür birşey yokmuş
arada çıkan reklama bak. sevgililer günü çiçekleri :))) benim için sevgililer günü sadece dinlenip tv ye bakacağım bir gün. pazara denk geliyo
senin neden yalnız kaldigini simdi daha iyi anladim rapunzelben hala atama tercıhleırının stresındeyım daha gıtmeden aglayıp sızlamaya basladım sankı yazdıklarımın hıcbırı gelmeyecekmıs gıbı gelıyor...
bu arada ben hıcbır sevgılıler gunune sevgilili girmedimçok da fifi yani onla ılgılı bı hevesım yok dogum gunu bıle kutlamayı sevmıyorum ben ama hıc yıldonumum olmadı belkı yıldonumu kutlamayı severım yenıden dogmus gıbı hıssedebılecek kadar cok sevmıssem ortam dogum gunumuz gıbı bısı olur belkı severım ıste oyle :)
düğünüde sevmem ben zaten acaba kutlamalara karsı bı fobım felanmı var ne
bu senekı sevgılıler gununde de sonucumu 11ınde ogrenmıs ve 6 aylık geıcı calısma bolgemızı sevıyor olacagız :) umarım mutlu gırerım o gune de :)
napıımmm allah benıde böyle yaratmıssenin neden yalnız kaldigini simdi daha iyi anladim rapunzelmillet kutlamaya heves eder sen anti parantez olmussun resmen
sur falan yazma bu arada
napıımmm allah benıde böyle yaratmıs
sur ben yazmıyorum da tercıhlerım gelmezde kuraya kalırsam.. bılmıyorum
Ben birisiyle görüşüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?