hayırlısı olsun,gerçi hayırlı işlerinizi bekletmeyin demişler ama
bence olacağı varsa her şey oluyor biraz da sanırım yaştan dolayı, çevreden dolayı imreniyoruz
valla bizim aile öyle evlen diye baski kurmaz, ee tabi aile olarak beni de evli gormek isterler ancak hayırlısı deyip geçerler. kaç yaşında insanız baskiyla falan olmaz evlilik ondan hayir gelmez yani.hehe daha erken bizim icin suan bakalim hayirlisi artik öyle uzun yillar beklemeyizde belki seneye olabilir okadar enine boyuna konusmadikta
öyle haklisin ki malesef bu bizim milletimizde var baski olayida var, yasini ve medeni durumunu ögrendiklerinde sacma sapan konusabiliyorlar
Canım benim teşekkür ederim :). Yeni arkadaslatima hogeldinizzzz diyorumelanur gelmene pek memnun oldum, konunu okuyunca bi ozdeslesme yasamistim talya sen de hosgeldin
valla bizim aile öyle evlen diye baski kurmaz, ee tabi aile olarak beni de evli gormek isterler ancak hayırlısı deyip geçerler. kaç yaşında insanız baskiyla falan olmaz evlilik ondan hayir gelmez yani.
kk daki reklama bak "tektasınızı dizayn edin yapip gonderelim"
aynen bizimde ailede dert eden yok ama yakın çevre ne bekliyosun evlende evlen baskılarındavalla bizim aile öyle evlen diye baski kurmaz, ee tabi aile olarak beni de evli gormek isterler ancak hayırlısı deyip geçerler. kaç yaşında insanız baskiyla falan olmaz evlilik ondan hayir gelmez yani.
kk daki reklama bak "tektasınızı dizayn edin yapip gonderelim"
hehe daha erken bizim icin suan bakalim hayirlisi artik öyle uzun yillar beklemeyizde belki seneye olabilir okadar enine boyuna konusmadikta
hayırlısı tabitopikçe bir halay çeker iki göbek atarız artık
teşekkür ederiz hoşbuldukAyy ben daha yeni goruyorum bu mesajlari bana hic bildirim gelmedikac saattir forumdayim ustelik. Yeni arkadaslatima hogeldinizzzz diyorum elanur gelmene pek memnun oldum, konunu okuyunca bi ozdeslesme yasamistim talya sen de hosgeldin
ayy aklıma geldi şimdi. topikten bir arkadaşın cuma günü biriyle randevusu vardı. nasıl geçti ki acaba
D dayanamicam konuscam
hehe daha erken bizim icin suan bakalim hayirlisi artik öyle uzun yillar beklemeyizde belki seneye olabilir okadar enine boyuna konusmadikta
öyle haklisin ki malesef bu bizim milletimizde var baski olayida var, yasini ve medeni durumunu ögrendiklerinde sacma sapan konusabiliyorlar
günaydınGünaydın kızlar
zaten benim kuzenlerin hepsi evlendi, hatta yaşça büyük kuzenlerin çocukları bile evlendi bazen dalga geçiyorum eskilerden kim kaldı bir ben birde çatlak bir kız var çevremizden deli leyla derizEn cok da evlenme ihtimalinden uzak kisilerin daha önce evlenmesi ?
melabaa kızlaarr
evet buluştuk ilkkez cuma günü. çok kötü geçti aslında. stres oldu karnına ağrı girdi onun.. 11:30 da benim şehrime geldi gece 22:30 da gitti. kafenin birinde tam 6 saat oturduk.. birbirimizi tanıdık falan
iki gün sonra şehir dışına ailesinin yanıa gidecekti dönüşte tekrar benim şehrime uğradı. 4 saat kaldı gitti yine 22:30da..
uzun uzun telefonla konuşuyoruz geceleri 4de falan uyyuoruz ama benim endişelerim var hala.
çocuğu bezdircem bugün konuşmaya başlayalı 2 hafta oldu
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?