ay evet ben de severim öyle bişi ama benim istedigim gelinlik türü ayni bu tur ancak ön taraf diz kapaginin biraz üstünden açık yani v şekilli kesim olsun istiyorum... nasip olursa
kız enemm 1.53 müminnak bişisin
evet ya ufacik tefecik o yüzden hic yasimi göstermem :) Allahtan topuklu falan kurtariyorum
aynen bana da aynisini derler taş çatlasa 24 .O boyla alakalı değilki kuzum.
Ben de kazulet gibiyim 33 yaşındayım ama 25'ten fazla diyen çıkmadı daha
aynen bana da aynisini derler taş çatlasa 24 .
sen 29 degil miydin
33'üm karışıklık oldu sanırım.
29 olan ben değildim.
O boyla alakalı değilki kuzum.
Ben de kazulet gibiyim 33 yaşındayım ama 25'ten fazla diyen çıkmadı daha
ben de şu topukluya hiç alışamadım giyince ayaklarım şişiyoama alışmam lazim
valla olabilir pinoli
ay eskiden gicik olurdum simdi hosuma gidiyor :) birde genlerle ilgili sanirim.
ben bayilirim topukluya, kalin topukla baslayabilirsin yavas yavas ben suan max 7-8 oda platformsa yoksa 6 ideal ince topukta. Genelde botlarim, cizmelerim falan hep topukludur. Ama yavasca spor ayakabasinada gecis yapiyorum.
çok kalabalık da değiliz ama karışıklık oluyor böyle işte.
bende hayatımda ılk kez 6 kılo verdım :)) ama 1 aydır sabıtım dıkkat edemıyorum bı karar tercıh sıkıntı donemıdır gıdıyor bakayım bu donemıde almadan gecırırsem sonra tekrar sıkacagım kendımı :)Olsun üzülme ben 1 sene de 15 kilo verdim.
Yardımcı olurum sana.
40 yaş mesela ben düşünüyorum da, eğer olgun aklıbaşında kültürlü sevecen ailesi iyi mesleği iyi ne istediğini bilen ve dürüst bir adamsa, ben sorun etmezdim. yani çok uçuk bir fark değil beni için 10 yaş. tanımak çok önemli. bazı adamlara bakıyorsun diyelim 40 yaşında, sanıyorsun ki ağır oturaklı, bi de bakıyosun ki yemediği b.k kalmamış. o yüzden bilmiyorum , iyi gözlemlemek şart. o yaşta olup evlenip ayrılmışlar tehlikeli ama. dikkat et.
anlattıgın gıbı bırı cnm
ama ben 27 o 42 ---15 yas fark oluyor
ama gezilerini doga yuruyuslerını tatıllerını gormenız gerek ben oyle seylerıde sevdıgımden hos geldı bana yasayısı
ne ıstedıgını bılıyor kendı ısını kurmus yıllardır tek basına ve bı kardesınden baska kımsesı kalmamıs
cok saygın ısmı duyulur bı aıleden. aıle olarak kültürlü bir aile..
cok slow goruyordum basta da tanıdıkca ruhunun canlı oldugunu gördüm
ve 2-3 yıldır farkettırmeye calısıyordu normal cevremdekı ınsanlarla bırlıkte gorusuyorduk ama bu yıl acık acık soylemeye basladı :/
bırseyler beklıyor artık..
ne zaman gelırsen beklerım ben.. ne zaman gelırsen tacın hazır diyor
bu konu acılınca tek kelıme cvp vermıyorum.
bosluga dusuyor farkındayımda
olmıycak gıbı hıssettırmeye calıstım bı ara ama net bı acıklamada yapmıyorum adama kötu hıssettım kendımı..
benimde boy 1,74pinoli gelinlik harika bu arada çokta yakışır..
MrsNorris aslında dediğin gibi minoyn tipler her zaman daha genç gösteriyor gelir banada.
Birde kızlar geçen hafta görüştüğüm çocukla aramızı yapmaya çalışan arkadaşım msj attı çocuk üzülüyormuş olmamasına,gelecekle ilgili net konuşamadığından bitirmiştik.Benimde frekansım tutmuştu o öyle diyince bir tuhaf oldum
bende hayatımda ılk kez 6 kılo verdım :)) ama 1 aydır sabıtım dıkkat edemıyorum bı karar tercıh sıkıntı donemıdır gıdıyor bakayım bu donemıde almadan gecırırsem sonra tekrar sıkacagım kendımı :)
sen nasıl verdın ? neler yapmıstın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?