30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Olur tabi ya neden olmasın.

O boyla alakalı değilki kuzum.
Ben de kazulet gibiyim 33 yaşındayım ama 25'ten fazla diyen çıkmadı daha

ay eskiden gicik olurdum simdi hosuma gidiyor :) birde genlerle ilgili sanirim.
ben de şu topukluya hiç alışamadım giyince ayaklarım şişiyo ama alışmam lazim

ben bayilirim topukluya, kalin topukla baslayabilirsin yavas yavas ben suan max 7-8 oda platformsa yoksa 6 ideal ince topukta. Genelde botlarim, cizmelerim falan hep topukludur. Ama yavasca spor ayakabasinada gecis yapiyorum.

7-8 cm mi diyosun kalın topuk tercih ediyorum, ince topuk anca ya yazın giyerim ya da dügün dernek
çok kalabalık da değiliz ama karışıklık oluyor böyle işte.

ben topukluyla yürüyemiyorum zaten.
Yürüyenlere de hayranım

benimde boy 1,74 pinoli gelinlik harika bu arada çokta yakışır..

MrsNorris aslında dediğin gibi minoyn tipler her zaman daha genç gösteriyor gelir banada.
Birde kızlar geçen hafta görüştüğüm çocukla aramızı yapmaya çalışan arkadaşım msj attı çocuk üzülüyormuş olmamasına,gelecekle ilgili net konuşamadığından bitirmiştik.Benimde frekansım tutmuştu o öyle diyince bir tuhaf oldum

Olsun üzülme ben 1 sene de 15 kilo verdim.
Yardımcı olurum sana.
bende hayatımda ılk kez 6 kılo verdım :)) ama 1 aydır sabıtım dıkkat edemıyorum bı karar tercıh sıkıntı donemıdır gıdıyor bakayım bu donemıde almadan gecırırsem sonra tekrar sıkacagım kendımı :)
sen nasıl verdın ? neler yapmıstın ?

anlattıgın gıbı bırı cnm
ama ben 27 o 42 ---15 yas fark oluyor
ama gezilerini doga yuruyuslerını tatıllerını gormenız gerek ben oyle seylerıde sevdıgımden hos geldı bana yasayısı
ne ıstedıgını bılıyor kendı ısını kurmus yıllardır tek basına ve bı kardesınden baska kımsesı kalmamıs
cok saygın ısmı duyulur bı aıleden. aıle olarak kültürlü bir aile..
cok slow goruyordum basta da tanıdıkca ruhunun canlı oldugunu gördüm
ve 2-3 yıldır farkettırmeye calısıyordu normal cevremdekı ınsanlarla bırlıkte gorusuyorduk ama bu yıl acık acık soylemeye basladı :/
bırseyler beklıyor artık..
ne zaman gelırsen beklerım ben.. ne zaman gelırsen tacın hazır diyor
bu konu acılınca tek kelıme cvp vermıyorum.
bosluga dusuyor farkındayımda
olmıycak gıbı hıssettırmeye calıstım bı ara ama net bı acıklamada yapmıyorum adama kötu hıssettım kendımı..

hoşlanıyor musun? 15 yaş -eğer ki doğru adam bu- dediğin biriyse aşılmayacak bişey değil.

Nasip kısmet bu işler.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Allah iyi, doğru, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Diyetisyene gittim.
Ama ben çok disiplinli bir insanımdır.
Sporumu da yaptım.
Yediklerime de dikkat ettim.
Tıkır tıkır gitti.
Şimdi istesem de alamıyorum.

kızlarrrrr neredesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…