biz yugoslavya göçmeniyiz yani boşnak çocuk erzurumluymuş sanki kültür olarak çok ters olacakmışız gibi düşündüm
ben de sızdenım benı de alın aranıza :))))
evet aslında ne kadar çok kişi o kadar çok tecrübevalla öyle düşünme. çok değişik memleketlerden evlenip çok tatlı anlaşan çiftler var. burda önemli olan tutum ve davranışları. ailesinin tavrı. alışkanlıklar. bunlara dikkat et. sana ters gelen gelenekleri var mı. seni rahatsız edecek derecede örneğin atıyorum şimdi, denizde asla mayo giymezsin bize ters der. uzun taytlı etekli olandan giymene izin verir. izin vermek kelimesi bile rahatsız edici bak. işte o zaman ( tabii sana da tersse, bana ters) o iş olmaz. ne demek mayo giydirmemek? sen kimsin ki benim en basit özgürlüğümü bile kısıtlıyorsun? bu bir örnek sadece. bunun gibi bşeyler çok önemli. tanımaya çalış. bol bol soru sor tanıştıktan sonra da.
29 :) kızlar yalnız zamanında çok dert ettiğim durum şuan pek hoşuma gidiyor 1 yaş küçüğüm nüfustaKızlar yaşlarınız kaç sorması ayıpbenim 31
evet aslında ne kadar çok kişi o kadar çok tecrübebu arada ben tesettürlüyüm ama dediğin gibi o şekilde olmama rağmen şunu bunu giyemezsin diye karşıma çıkan hödükler oldu ben birde ciddi takıntılı olduğumu kabul ediyorum , bir restauranta mı gittik oradaki garsona davranış şekli bile benim soğumama neden olabilir mütevazi olmalı
yok canım çok doğru bir örnek oldu düşünki kapalı iken bile karışabilenler oluyor..kapalı olduğunu düşünmemiştim:) verdiğim örnek de çok abes oldu şimdi
yok canım çok doğru bir örnek oldu düşünki kapalı iken bile karışabilenler oluyor..
Hos geldin :)ben de sızdenım benı de alın aranıza :))))
30Kızlar yaşlarınız kaç sorması ayıpbenim 31
29 :)Kızlar yaşlarınız kaç sorması ayıpbenim 31
evrene olumlu mesajlar gönderiyoruz canımhosbuldum kızlar :) bnm yas 30 bır talıbım bılem yok :) bna da ugur getırır umarım bu topic :)
geçmiş olsun pamuk, herkes talibini buldu havadis bu
geçmiş olsun havalar bir öyle bir böyle tam hastalık kapmalıkselam kizlar nasilsiniz? Dün pek giremedim rahatsizdim. Sifayida kapmisim sanirim kulaklarim falan tikandi ya
geçmiş olsun havalar bir öyle bir böyle tam hastalık kapmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?