30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Kızlar yaşlarınız kaç sorması ayıp benim 31

biz yugoslavya göçmeniyiz yani boşnak çocuk erzurumluymuş sanki kültür olarak çok ters olacakmışız gibi düşündüm

valla öyle düşünme. çok değişik memleketlerden evlenip çok tatlı anlaşan çiftler var. burda önemli olan tutum ve davranışları. ailesinin tavrı. alışkanlıklar. bunlara dikkat et. sana ters gelen gelenekleri var mı. seni rahatsız edecek derecede örneğin atıyorum şimdi, denizde asla mayo giymezsin bize ters der. uzun taytlı etekli olandan giymene izin verir. izin vermek kelimesi bile rahatsız edici bak. işte o zaman ( tabii sana da tersse, bana ters) o iş olmaz. ne demek mayo giydirmemek? sen kimsin ki benim en basit özgürlüğümü bile kısıtlıyorsun? bu bir örnek sadece. bunun gibi bşeyler çok önemli. tanımaya çalış. bol bol soru sor tanıştıktan sonra da.

evet aslında ne kadar çok kişi o kadar çok tecrübebu arada ben tesettürlüyüm ama dediğin gibi o şekilde olmama rağmen şunu bunu giyemezsin diye karşıma çıkan hödükler olduben birde ciddi takıntılı olduğumu kabul ediyorum , bir restauranta mı gittik oradaki garsona davranış şekli bile benim soğumama neden olabilirmütevazi olmalı

kapalı olduğunu düşünmemiştim:) verdiğim örnek de çok abes oldu şimdi

selam kizlar nasilsiniz? Dün pek giremedim rahatsizdim. Sifayida kapmisim sanirim kulaklarim falan tikandi ya

geçmiş olsun havalar bir öyle bir böyle tam hastalık kapmalık

tesekür ederim burada havalar beya yumusadi ama sagolsun is arkadasim cok hastalanir iki kücük cocugu kirese gidiyor iki gün yarim gün geldi hasta hasta ondan mi kaptim artik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…